Pluspunten

Ging harstikke snel dan ik verwacht had

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wat vasthoudender zijn naar de bank. Als regels niet kloppen, dan kloppen ze niet. Vond het echt jammer dat ik daar op moest hameren. En in plaats van de afwijzing aan te vechten heeft U de procedure op uitdrukkelijke verzoek van mij opnieuw gevoerd. Sneller was geweest om de afwijzing van de bank aan te vechten.

Pluspunten

snelle en aqurate behandeling en aanpak van het probleem

geen

Pluspunten

Probleem is goed opgelost

Pluspunten

het bedrijf heeft prima gehandeld naar de wensen van de klant. prima bereikbaarheid per mail of telefoon en tevens klantvirendelijk.

ik zou het op dit moment niet weten.

Pluspunten

HALLO GM Als eerste ben ik erg tevreden met hoe jullie gehandelt hebben en ten tweede ben zeer onder de indruk dat is nu echt waar is dat ik ervanaf ben de bkr regastratie echt super djw hier voor. groetjes een blijen klant djwwwwwwwwwwwwwwww joehoeeeeee

Pluspunten

ze doen een hoop voor de mensen

Pluspunten

Ik werd negatief geregisteerd doordat ik niet kon betalen. Ik ging er van uit dat dit terecht was, totdat dynamiet vroeg of ik een brief had ontvangen waarin ik werd gewaarschuwd voor een negatieve bkr. Zij gaven aan zo niet dan is het reglement bkr

Dossier update graag per post versturen i.p.v. per mail, ik check namelijk zelden mijn e-mail.

Pluspunten

De goede telefoonbehandeling van de telefonist. Goede en adequate houding van de contactpersoon. Ze geven me de indruk dat er serieus wordt meegedacht om een zo goed mogelijke oplossing te vinden. De zeer goede communicatie per e-mail. Ik wordt prima op de hoogte gehouden van wat de actiepunten zijn. Indien er nieuws is ontvang ik direct bericht

Indien de klant niet op het 06 nummer bereikbaar is neem dan even contact op met het huis telefoonnummer.

Pluspunten

Het bedrijf heeft zijn woord gehouden m.b.t. de afwikkeling van de administrative zaken BKR Registratie te Tiel. Een compliment hiervoor

Ga door op de juiste werkwijze daar waar het bedrijf het sterkst in is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heeft relatief snel de neg. bkr-codering weten te verwijderen.

Pluspunten

netjes behandelt door de medewerkers,goede uitleg en snelle afhandeling

niks op aan te merken

Pluspunten

Snel handelen, goede informatievoorziening, succesvolle taakvervulling

Schrijffouten in mailtjes

Pluspunten

Goede communicatie naar de klant toe en snel goed werk geleverd TOP !

Pluspunten

Zeer snelle respons. Betrokken.

Pluspunten

Ja ik beveel het zeker aan. Alles is naar wens verlopen !

Nee verder heb ik geen tips

Pluspunten

Hartstikke bedankt voor de gedane inzet van alle medewerkers van Dynamiet Nederland!

N.v.t.

Pluspunten

wij zijn zeer tevreden had gevraagd voor bkr regestratie verwijdering van mijn man en ze hebben zelfs die van mij weg kunnen halen. dus wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

ik vind het heel goed geregeld en snelle handeling.

nee

Pluspunten

een snelle service, kundige mensen. er wordt duidelijk gezegd wat wel kan en wat niet kan, en er worden dus geen loze beloftes gedaan. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Beoordeling in cijfer een 8.

geen

Pluspunten

Snel en accuraat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat u behulpzaam bent.

Pluspunten

snelle behandeling. aankloppen bij de bkr heeft geen zin maak niet uit voor hun of het onterecht is. maar eindelijk een instantie die voor ons zijn.

zou het niet weten was naar mijn wens.

Pluspunten

Fijn dat er toch nog instanties zijn die mensen echt helpen. We kunnen nu eindelijk een hypotheek aanvragen en verhuizen. Jullie verdienen een pluim!

Absoluut niet!

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.