Laden reviews...
56 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vaak scherpe prijzen en snelle, betrouwbare levering. Daarnaast wordt vriendelijk en deskundig personeel genoemd. De verpakkingen zijn degelijk en de informatie op de site is duidelijk. Al met al een positieve en betrouwbare winkelervaring.
Yessss eindelijk heb ik hem en ook nog eens voor een hele scherpe prijs. Levering was snel, netjes verpakt en alles werkt zoals het moet. Ontzettend blij mee!!
1 July 2026
Brigitte
De Steeg
Ik ben hier terechtgekomen omdat de lens die ik wilde zeer scherp geprijsd was. Tevens kreeg ik er een gratis filter bij. De verzending was snel en correct en het was goed verpakt.
4 April 2026
B
Alphen
Na mij keuze gemaakt te hebben in winkel mandje geplaatst binnen no time reactie word in gepakt en verzonden met een leuke prijs en cadeau super blij mee
26 March 2026
Jacob
Etten leur
I bought my fujifilm here and everything went smoothly and professional, really happy with my purchase.
25 March 2026
Maria Jose Jara
Leeuwarden
Goede service en mooie aanbiedingen.
24 March 2026
J.G.
Appingedam
Heel blij met deze bestelling, een fuji tx30 III. Ook erg fijn dat je in delen kan betalen. Op een vraag over de bezorging kreeg ik vrij snel antwoord via de mail. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
19 March 2026
Nina
Huizen
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. Goed verpakt.
21 February 2026
Stephanie
Zierikzee
Heel erg fijn contact en goed ingeplakt.
2 February 2026
Sita
's-Gravendeel
Vanwege gunstige prijs Nikon Z5ii en lens 24 - 200 online besteld. Na 2 dagen niets te hebben gehoord zelf via mail contact opgenomen. Kreeg snel via de mail reactie dat configuratie niet beschikbaar was en of ik de camera met andere lens wilde bestellen. Dit niet gedaan en vervolgens weer gewacht op reactie die niet kwam. Hierop gebeld met de winkel en vervolgens keurig geholpen door medewerker die het niet leveren van de lens keurig afhandelde en de camera snel verstuurde. Daarom toch nog 4 sterren voor dit bedrijf ondanks de valse start.
1 February 2026
Martin
Dronten
Contactvriendelijk
21 January 2026
Peter
Beek en Donk
Bestelling gedaan vlak voor de feestdagen. Hierdoor iets langer moeten wachten, maar hulp was snel en duidelijk. Verzending keurig en zeer tevreden over het product.
19 January 2026
Wessel
Tilburg
Fijne fysieke winkel.
15 January 2026
Jorge Amaral Ferreira
Megen
Foto Semeins,een hele fijne en betrouwbare foto zaak. Je wordt netjes aan de telefoon bij vragen. De Camera die ik heb gekocht was netjes en veilig verpakt. Snelle levering. Een 10 is op zijn plaats.
4 January 2026
Otto
Naaldwijk
Hele scherpe prijs voor mijn Nikon lens. Binnen een aantal dagen bezorgd.
31 December 2025
Henk
Nes
Mooi assortiment aan competitieve prijzen .Vlotte levering niettegenstaande nieuw product pas op de markt. Een aanrader!
23 December 2025
patrick covemaeker
poperinge
Eind november had ik eindelijk de knoop doorgehakt over de aankoop van een telelens, de nikon Z100-400 - de blackfriday aanbieding gaf het laatste zetje ... ;-) Als eerder (bij de aankoop van mijn nieuwe camera) had ik door de verkoper uitleg gekregen over de voors en tegen, afgewogen tegen de nikon180-600 telelens. De 100-400 vond ik wat meer compatibel bij mij passen. Samen met de 1,4 converter is het een mooi setje. Het setje was daarbij snel leverbaar. Daarvan werd ik keurig op de hoogte gehouden door de verkoper. Afijn, goede voorlichting en snelle service.
22 December 2025
Alfons
BOVEN LEEUWEN
Een lens gekocht. Voldoende info op site en keurige levering.
20 December 2025
E.F. Vergunst
Moordrecht
Goed geholpen aan de telefoon en vervolgens de juiste keuze gemaakt omtrent de camera waar ik naar op zoek was!
14 December 2025
Larissa
Rotterdam
Goede prijs, service en snelle levering
13 December 2025
ivo
Sassenheim
alles is geweldig, heel goed contact, snelle verzending, ik raad het aan
8 December 2025
Rafal Piatkowski
Maassluis
Ik kreeg een nette prijs voor mijn oude objectief en kocht een nieuw objectief met een leuk cadeau. Goed geholpen door erg aardige man die zeer goed geïnformeerd was. Hier kom ik zeker nog eens terug.
24 November 2025
Fred
Waalre
Prima website - bestelling was simpel- levering volledig en op tijd.
23 November 2025
Paul De Nijs
Kasterlee
Goede en vlotte communicatie en ook een snelle levering. Top dus.
19 November 2025
Sylvie
Boxtel
Ik heb een lens van €799,- besteld. Het afleveradres stond correct op de bestelbevestiging, maar op het verzendlabel stond een verkeerd adres. Het pakket is daardoor naar een verkeerd adres verzonden en ik heb het nooit ontvangen. Sinds de levering heb ik meerdere e-mails gestuurd en telefonisch contact gezocht, maar er wordt geen oplossing geboden en er wordt niet verder geholpen. Erg teleurstellend dat een professioneel bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt voor een fout die bij henzelf ligt. De zaak is inmiddels bij de Geschillencommissie, maar tot nu toe is er geen reactie of oplossing gekomen vanuit Foto Semeins Kortom: product niet ontvangen, geen antwoord op mails of telefoontjes, en geen oplossing. Hopelijk voorkomt deze review dat anderen dezelfde ervaring hebben.
Beveelt niet aan
6 November 2025
Babette
Breda
Beste Babette,
Heel vervelend deze ervaring, we hebben de €799.- ook aan u terug betaald.
Helaas is het zo dat Post NL altijd in dit soort gevallen een onderzoek start en dat duurt helaas even. Gelukkig wordt alles verzekerd verstuurd. Dus het wordt altijd opgelost.
Ik heb de nodige spullen bij Semeins ingeleverd en daarvoor in de plaats een Nikon Z5II aangeschaft. Alle afspraken werden perfect nagekomen, de toelichting op de camera en de lens was goed en ondertussen geniet ik volop van dit nieuwe stukje techniek.
6 November 2025
Hans