Helemaal goed

Bestelde fotorugzak netjes binnen de aangegeven termijn van drie dagen binnen.

Snelle service en goede prijs

De Fuji X-E5 besteld en die was veel sneller dan verwacht binnen. Ik werd hierover goed geïnformeerd en uiteindelijk goede afspraken kunnen maken over de levering en betaling. Service en persoonlijk contact is goed prijs is zeer concurrerend en de extra's bij de bestelde onderdelen maakt ook een verschil in de uiteindelijke prijs en zijn mooi mee genomen.

Koude kermis

Sigma 10-18 lens met een leuke actie (korting+gratis filter) met een levertijd van 3 tot 5 dagen. Na 4 dagen niets gehoord te hebben contact opgenomen waarin mij duidelijk werd gemaakt dat er op de website bijstond dat het 3 tot 5 dagen zou duren (ik had in de eerste mail al aangegeven dat als ik op dag 4 niets hoor deze er op dag 5 nog niet gaat zijn). Ik kon mijn geld terugkrijgen of nog even wachten. Ik koos voor wachten want de lens zou binnenkort binnenkomen. Echter na 13 dagen nog steeds niets gehoord maar weer een bericht gestuurd met de vraag of er al iets bekend was over de levering. Hierop was het antwoord dat Sigma nu in ene geen harde leverdatum kon geven (levering onbekend) en mijn geld werd zonder overleg teruggestort met de mededeling dat er wel contact zou worden opgenomen wanneer de lens weer op voorraad was, geen woord over de eventuele korting of gratis filter. Beetjr jammer dit, geen fijne eerste ervaring bij deze zaak.

Deskundig snelle goede service

Op zoek geweest naar een nieuwe camera. Uitgekomen op een systeemcamera. Ik wilde een systeemcamera met een grotere telelens. Op internet gekeken en twijfelde. Ringfoto Semeins telefonisch benaderd omdat het voor mij te ver rijden is. Zeer vriendelijke man aan de lijn gekregen die mij alles duidelijk en deskundig uitlegde wat de opties waren. Ook een ander toestel aanbevolen om naar te kijken. Hij nam gewoon de tijd zonder te haasten. Dat vond ik zeer prettig. Want ik wilde perse goede info hebben en niet zomaar iets via internet bestellen. Mijn keuze gemaakt en besteld. De bestelling werd zeer snel ingepakt. En klaar gemaakt voor verzending. Via email kon ik alles volgen. Snel in huis gekregen. Heel veilig en zorgvuldig ingepakt.

Mijn bestelling bleef langer weg dan ik zelf had gedacht. Als je iets nieuws koopt wil je het zo snel als mogelijk hebben. Ik was waarschijnlijk te ongeduldig. Na een week werd het pakket bezorgd. Was zeer goed ingepakt en alles zat er in wat besteld was. Dit was mijn 3e bestelling bij Foto Semeins en zoals de vorige was deze ook weer met zorg ingepakt. Niets dan lof over Semeins.

Waanzinnig toestel

Ik heb het toestel nu 3 weken, heb het wat kunnen uit testen, het toestel ligt fijn in de hand en er zijn heel wat opties. Tot nu toe ben ik echt super tevreden, mooie scherpe zuivere beelden en kleuren. Waanzinnig toestel. Het enige nadeel, als men vanuit België hier besteld moeten er wel verzendingskosten betaald worden, terwijl in Nederland vanaf 50 gratis word verzonden

Geweldige service

Ik heb bijna anderhalf uur gereden om bij Ringfoto Semeins mijn nieuwe camera te kopen, maar het was de rit dubbel en dwars waard. Wat een goede service, kennis en vriendelijkheid!

Goede en goedkope fotozaak

Een nieuwe Nikon z tc-1.4 gekocht die 40 euro goedkoper was dan bij andere fotozaken.

In 1 woord super! Snel verzonden. Niks op aan te merken!

Beste koop

Nikon Z50 II was scherp geprijsd. Je mag ook een gratis kado uitzoeken waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Volgende aanschaf weer bij FotoSemeins

De webshop is overzichtelijk.

De levertijd is wel een overweging waard, als u vóór 17:00 uur uw bestelling plaatst heeft u uw bestelling de volgende dag in huis! Voor Belgie is dit niet het geval en je moet je zending ophalen in een servicepunt terwijl je je eigen adres hebt opgehaald.

Super service

Snel verzonden en snel contact via de mail .

fijne ervaring

Verkoper had veel kennis van zaken en heeft het foto toestel super goed uitgelegd

Super service perfecte levering

Online Nikon Z 50mm F1.2 S bestelt. Maill contact over gehad. Korte lijntjes duidelijk en snelle zeer zorgvuldige levering.

Matige communicatie

Via de chat niet bereikbaar en kon ik mijn telefoon nummer achterlaten. Nooit iets gehoord. Een aantal vragen via de email gestuurd en alleen een link van een product als antwoord. Jammer want de prijzen en extra producten zijn goed. Uiteindelijk daarom ook hier besteld.

Prachtige aanbieding snel en prima geleverd

Als een bedrijf een hele goede prijs rekent voor een objectief EN daar ook nog eens een mooie extra bij doet EN dat ook heel netjes allemaal op tijd aflevert dan kan ik niet anders dan vaststellen dat je veel waar voor je geld krijgt. Ik ben dus 100% tevreden met mijn aankoop bij Ringfoto Semeins.

Overall satisfied with both the product and service.

I'm happy with the Nikon Z DX 12-28mm lens. The delivery was on time and everything was correct as ordered. One small suggestion for Foto Semeins: it would be helpful to receive automatic email updates about the shipping progress, as I wasn't sure when to expect the package. However, when I contacted customer service, they replied immediately and were very helpful.

Supersnelle levering

Super snelle levering met zorg verpakt en scherpe deals. Daarnaast de keuze voor leuke extra's bij de bestelling voor een camera. Eerder al met tevredenheid een lens gekocht en nu een Nikon Zfc aangeschaft, vaste klant geworden!

betrouwbare winkel

Goede kwaliteit.

Leuk aanbod in de winkel, super trage verzending

Hele leuke shop, hebben alles in huis voor de professional. Goede acties qua kortingen of gratis cadeaus. Jammer dat de leveringstermijn meer dan een week bedraagt voor een product dat op voorraad is.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering, uitgebreid assortiment en kwalitatief goede producten. Erg tevreden met onze nieuwe Fujifilm camera en accessoires!

Uitstekende service, fijne winkel

Ik wou graag op de valreep nog wat aanpassen aan de order, en dat werd snel opgepakt. De goede service en flexibiliteit stel ik op prijs. Dank!

Zeer snelle levering

Ik zocht een Z180-600. Als goedkoopste kwam fotosemeins uit de bus en ze leverden er ook nog een beschermfilter bij. Zeer snelle levering. Volgende dag al in huis. Chapeau.

NikonZ5 II camera besteld maar de ander dag besloten hem op te halen. Was een goede keus. Hele goede uitleg en behulpzaamheid van de bekwame verkoper. De winkel was ook zeer goed uitgerust met nikon apparatuur. Was zeker de moeite waard het ritje van Delft naa

Geen gladde praatjes betrouwbaar adres met kennis!

Na een vorige super ervaring weer terug naar Tiel en de ervaring is niet verandert. Super te woord gestaan, nog even wat extra info over Nikon AF systeem en koop met een handdruk bezegeld. Zoek je geen snelle verkoper met gladde praatjes maar betrouwbaar adres Foto Semeins. Goede prijs, leuke attentie erbij ik zeg doen!!

Voorstad 36

4001LT Tiel