slechte service en communicatie

slechte service en communicatie. bestelling niet geleverd en geen reacties op status verzoeken.

Maakt verwachtingen waar

Bestelde keurig geleverd binnen drie werkdagen tegen scherpe prijs.

Prima service, hele vriendelijke medewerkers en deskundig

Laatst de Fujifilm X-T3 met de 18-135 lens gekocht. Tevens met "oude" X-T20 ingeleverd. Helaas was de 18-135mm niet voorradig. Ik werd hierover gebeld en werd als tijdelijke oplossing voorgesteld om de 18-55 mm mee te leveren zodat ik toch met de nieuwe camera aan de slag kon. Hieruit blijkt dat er getracht wordt de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn. Vriendelijke en deskundige medewerkers die hun beloftes nakomen. Absoluut een aanrader.

Pluspunten

Personeel heeft verstand van zaken en geven goed advies

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De medewerker belde mij naat ik mijn bestelling had geplaatst met de mededeling dat de lens een paar dagen later pas geleverd kon worden en de vraag of dit nog op tijd zou zijn. Een keurige manier om met klanten om te gaan in mijn mening. Even later kreeg ik ook nog een update via email. De lens werd uiteindelijk een dag eerder dan de nieuwe bezorgdatum geleverd. Een goede ervaring, ik zal deze webshop in de toekomst zeker weer gebruiken.

Er was in dit geval niets waar het bedrijf echt beter had kunnen handelen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Er zijn veel webwinkels waar je makkelijk en snel je spullen kunt bestellen, maar ik wilde graag naar een 'echte' winkel, al was het een eindje rijden. Niet van deze tijd hoe vriendelijk men is en hoe enthousiast over de producten! Totaal geen 'dozenschuivers'. Een verademing na alle onpersoonlijke webshops.

Ik kreeg een gratis softbox bij de camera. Nog voordat ik goed en wel mijn camera in handen had, bood de verkoper al aan dat ik er een lampstatief bij zou kopen. Dat had beter op het laatst gekund. Het was vast goed bedoeld, maar kwam een beetje pusherig over.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Deskundigheid en voorlichting over de producten zodat je een goede keuze kan maken. Daarnaast de mogelijkheid om zelf even te fotograferen en camera te “voelen” Prijs is daarnaast zeer concurrerend.

Omdat een relatief klein bedrijf is, kan het zijn dat je even moet wachten in de winkel. Maar er is verder voldoende te zien in de winkel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor het afdrukken van een foto (en aanschaffen van een mooie bijbehorende fotolijst), meteen verwezen naar één van de automaten vooraan in de winkel. Als enige klant in de winkel, 10 minuten lang, echter zonder succes bij dit apparaat staan prutsen, zonder dat er door het aanwezige personeel ook maar enige interesse werd getoond of hulp aangeboden. Uiteindelijk deze winkel verlaten en thuis, van alle gemakken voorzien, op Internet onze wensen kunnen realiseren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Website/bestelprocedure aanpassen zodat producten die niet meer te leveren zijn ook niet besteld kunnen worden.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nette website, meteen chatmogelijkheid Snelle update over levertijd

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De verkoper neemt alle tijd voor je. Laat alles uitgebreid zien en is niet te beroerd om soms knullige vragen te beantwoorden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het object wat ik aangeschaft heb is absoluut de goedkoopste hier. Na een telefoontje wanneer het geleverd zou worden zijn ze perfect hun beloftes nagekomen. Absolute aanrader

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De wijze van levering (per koerier) waarbij je zelf het dagdeel kunt bepalen. Bovendien vind ik het plezierig dat mijn (dure) lens niet over de post gaat maar met een koeriersbedrijf. Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk personeel. Prijzen vaak gunstiger dan bij de ‘grote’ concurrenten.

Eigenlijk geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een Fujifilm XT-2 met kitlens gekocht. Zeer deskundig advies in de winkel en ze nemen alle tijd om het product uit te leggen. Zelfs met gratis fotografie workshop en diverse gratis accessoires geleverd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wat ik leuk vond dat het de goedkoopste prijzen en dezelfde hoge kwaliteit biedt ..

Doorgaan met deze aanpak in de verkoop.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle communicatie en komt afspraken na. Producten die door mijn eigen fout niet op de factuur stonden werden alsnog netjes mee gestuurd.

Wanneer het product vanuit het magazijn moet komen duurt de levering wat langer, geen probleem maar wel iets om rekening mee te houden bij last minute bestelling.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Fijn bedrijf en kennis van zaken erg goed geholpen

Niet echt verbeter punten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering van een prachtig Nikon objectief 16-80mm. Door de bulk-inkoop een zeer interessante prijs, en verrast door de extra's.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Foto Semeins heeft mij prima geholpen met de aankoop van mijn Fuji kamera. Kundig personeel. Snelle en betrouwbare levering.

Ik heb geen verbeterpunten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer vriendelijk, goede prijzen, goede adviezen

Soms wat miscommunicatie, afspraken soms wel en soms niet direct nagekomen, taalfouten in facturen :-(

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De gratis toebehoren zijn een pluspunt. De prijs van het fototoestel dat ik bij Semeins gekocht heb was overal hetzelfde maar door de extra gratis toebehoren heb ik beslist om bij Semeins te kopen. Ook de communicatie via chat verliep heel vlot.

De levertijd op de website van Semeins mbt het toestel dat ik besteld heb stemde helemaal niet overeen met de de effectieve leveringstermijn. Bij de bestelling stond er een leveringstermijn van 5 tot 8 dagen, de effectieve levering was drie maanden! Ok, Semeins kon er ook niet aandoen dat Nikon de vraag niet aankon maar als je niet zeker bent van een leveringstermijn zet er dan ook geen op. Zet dan op je website bijvoorbeeld 'Levertijd onbekend'. Ook de bestelde geheugenkaart was opeens niet meer op voorraad, ook al stond er op de website dat deze leverbaar was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De gehele service is heel positief. Foto Semeins reageert snel, belt na om afspraken te bevestigen en is heel accuraat in de communicatie. Ook de prijs is heel concurrerend.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voor aankoop contact gehad via chat met Semeins met vragen t.a.v. mijn toekomstige aankoop. Kreeg snel de juiste antwoorden. Na aankoop telefonisch contact gehad over hoe de cashback regeling werkte. Duidelijk antwoord gehad en er werd direct 2 internetadressen door gemailed met verdere instructies

Op dit moment nog niet

Voorstad 36