Pluspunten
Super service
Pluspunten
Nette website, meteen chatmogelijkheid Snelle update over levertijd
Pluspunten
De verkoper neemt alle tijd voor je. Laat alles uitgebreid zien en is niet te beroerd om soms knullige vragen te beantwoorden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het object wat ik aangeschaft heb is absoluut de goedkoopste hier. Na een telefoontje wanneer het geleverd zou worden zijn ze perfect hun beloftes nagekomen. Absolute aanrader
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De wijze van levering (per koerier) waarbij je zelf het dagdeel kunt bepalen. Bovendien vind ik het plezierig dat mijn (dure) lens niet over de post gaat maar met een koeriersbedrijf. Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk personeel. Prijzen vaak gunstiger dan bij de ‘grote’ concurrenten.
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Ik heb een Fujifilm XT-2 met kitlens gekocht. Zeer deskundig advies in de winkel en ze nemen alle tijd om het product uit te leggen. Zelfs met gratis fotografie workshop en diverse gratis accessoires geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wat ik leuk vond dat het de goedkoopste prijzen en dezelfde hoge kwaliteit biedt ..
VerbeterpuntenDoorgaan met deze aanpak in de verkoop.
Pluspunten
Snelle communicatie en komt afspraken na. Producten die door mijn eigen fout niet op de factuur stonden werden alsnog netjes mee gestuurd.
VerbeterpuntenWanneer het product vanuit het magazijn moet komen duurt de levering wat langer, geen probleem maar wel iets om rekening mee te houden bij last minute bestelling.
Pluspunten
Fijn bedrijf en kennis van zaken erg goed geholpen
VerbeterpuntenNiet echt verbeter punten
Pluspunten
Snelle levering van een prachtig Nikon objectief 16-80mm. Door de bulk-inkoop een zeer interessante prijs, en verrast door de extra's.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Foto Semeins heeft mij prima geholpen met de aankoop van mijn Fuji kamera. Kundig personeel. Snelle en betrouwbare levering.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
zeer vriendelijk, goede prijzen, goede adviezen
VerbeterpuntenSoms wat miscommunicatie, afspraken soms wel en soms niet direct nagekomen, taalfouten in facturen :-(
Pluspunten
De gratis toebehoren zijn een pluspunt. De prijs van het fototoestel dat ik bij Semeins gekocht heb was overal hetzelfde maar door de extra gratis toebehoren heb ik beslist om bij Semeins te kopen. Ook de communicatie via chat verliep heel vlot.
VerbeterpuntenDe levertijd op de website van Semeins mbt het toestel dat ik besteld heb stemde helemaal niet overeen met de de effectieve leveringstermijn. Bij de bestelling stond er een leveringstermijn van 5 tot 8 dagen, de effectieve levering was drie maanden! Ok, Semeins kon er ook niet aandoen dat Nikon de vraag niet aankon maar als je niet zeker bent van een leveringstermijn zet er dan ook geen op. Zet dan op je website bijvoorbeeld 'Levertijd onbekend'. Ook de bestelde geheugenkaart was opeens niet meer op voorraad, ook al stond er op de website dat deze leverbaar was.
Pluspunten
De gehele service is heel positief. Foto Semeins reageert snel, belt na om afspraken te bevestigen en is heel accuraat in de communicatie. Ook de prijs is heel concurrerend.
Pluspunten
Voor aankoop contact gehad via chat met Semeins met vragen t.a.v. mijn toekomstige aankoop. Kreeg snel de juiste antwoorden. Na aankoop telefonisch contact gehad over hoe de cashback regeling werkte. Duidelijk antwoord gehad en er werd direct 2 internetadressen door gemailed met verdere instructies
VerbeterpuntenOp dit moment nog niet
Pluspunten
Fantastic deals and a quick as well as helpful customer service. Very happy to chose this store and not one of these big e-commerce players.
Pluspunten
Goede service, denken met je mee en bieden de beste oplossing!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service. Ik had een speciale lens besteld en die stond in backorder. Kreeg daar goed bericht over, zodat ik wist dat ik moest wachten tot het binnen was.
VerbeterpuntenIets eerder reageren als er iets op backorder is. Dan weet de klant dat ze iets langer moeten wachten.
Pluspunten
snelheid , de juiste informatie , de mensen met wie je chat kom je tegen in de winkel ,
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Via Ringfoto Semeins heb ik een lens besteld voor mijn Nikon camera. Toen ik deze bestelde zag ik de levertijd er niet bij staan. Hierover heb ik gebeld en ben ik netjes te woord gestaan door een medewerker, die mij heeft uitgelegd dat de levertijd 1-3 werkdagen was omdat deze werd verzonden vanuit het magazijn. Zoals gezegd werd deze na 3 werkdagen door PostNL bezorgd. Kreeg er ook nog een polarisatiefilter bij voor de lens. Prima service! De prijzen die ze hanteren behoren ook tot de scherpste van Nederland. Ik heb niets te klagen!
Pluspunten
Prettige winkel met echte vakmensen Ik heb ook deskundig advies te gekregen
Pluspunten
Communicatie gaat ontzettend makkelijk, via de chat maar ook aan de telefoon neemt iedereen die je aan de lijn krijgt alle tijd voor je. Prima!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super aanrader, professioneel personeel welke de tijd neemt om het product compleet uit te leggen. Hele scherpe prijzen en super garantie. Kortom aanrader.