1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na mijn initiële positieve review, ben ik inmiddels zo verwikkeld in een strijd met Foto Semeins dat ik mij genoodzaakt voel iedereen te waarschuwen voor dit bedrijf. Het begon allemaal positief. Als professioneel fotograaf wilde ik de switch maken van Canon naar Fuji. Geen lullige deal, maar ruim 5000 euro aan apparatuur. Foto Semeins kon leveren en bood ook mooie prijzen.

Enige probleem was leveringen vanuit Fuji. Maar Pieter deed zijn best om mij op de hoogte te houden en uiteindelijk kon ik alles ophalen in de winkel. Daar bleek echter dat de batterij grip, die ik echt wel nodig had) er niet was. Pieter ging zijn best doen deze zo snel mogelijk te leveren. Ik heb alles afgerekend, inclusief de grip, en ben naar huis gegaan. Toen kwam de ware aard van het bedrijf boven tafel. Beloftes dat ik gebeld werd werden niet nagekomen. Na 2 weken wachten en zelf elke keer te moeten bellen wat de status was, de grip elders besteld (dank aan Foto de Vakman Uden-Wijchen). De grip gecanceld bij Foto Semeins en toen werd het nog erger. Geen credit factuur en weer meermaals bellen. Twee weken later eindelijk de credit factuur, maar geen betaling. Bellen, bellen en nog eens bellen. En dan zowel Ali (medewerker) als Pieter telkens beloftes (het duurt 3 tot 5 werkdagen, het is afgeschreven, ik ga het direct uitzoeken en bel je straks terug), allemaal leugens, ze houden zich nooit aan hun woord. Huidige banksysteem is dag 1 overgeboekt is dag 2 binnen, zelfs s’ochtends en je hebt het s’middags al. Daarom durf ik het keihard leugens te noemen. Ik wacht nog steeds op mijn geld en inmiddels zijn we bijna 5 weken verder! Er zijn meer negatieve verhalen over Foto Seimeins, lees ze zelf maar. Koop hier dus niet! Een bedrijf waar de eigenaar en medewerkers gewoon ronduit liegen heeft geen recht te bestaan. Wees gewaarschuwd!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima bedrijf. Duidelijk in de communicatie, komen afspraken na. Nemen de tijd om de aankoop goed uit te leggen.

dan zou ik iets moeten gaan verzinnen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Geen verbeterpunten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima prijzen. Veel kennis. Handige chatfunctie en veel extra's bij je aankopen. Ook bieden ze veel pakketten aan en zorgen ze dat online verbonden wordt met offline (gratis cursus bijvoorbeeld)

Enige punt van aandacht is dat er kennelijk iets besteld kan worden waarbij staat 'voor 18:00 besteld morgen in huis', maar dit product toch niet op voorraad is. Bevestigingsmailtjes nadien spreken, in mijn geval, ook niet over het niet op voorraad zijn. Wel werd ik netjes gebeld hierover, maar het zou handig zijn om vooraf te informeren ipv te impliceren dat het de volgende dag in huis is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Digitale camera besteld als cadeau en perfect op tijd geleverd. Continue op de hoogte gehouden over verzending. Goed verpakt om beschadiging te voorkomen en mooie aanbiedingen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prima advies, onderbouwd met goede argumenten en heldere toelichting.

Ga zo door

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede internetsite Snelle chat en email beantwoording. Zeer goede klantgerichtheid en service. Behulpzaam..en veel geduld en tijd voor de klant.

Niet nodig..was geheel naar wens en goed.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website met alles wat een fotograaf nodig heeft ook is er veel info te vinden over fotografie. Medewerkers vriendelijk en meedenkend wat ik nodig had. Goede prijs en en regelmatig mooie aanbiedingen. Bij de volgende aankoop kom ik zeker terug. kort om echt een aanrader!

Tot nu toe nog niets tegen gekomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

nieuwe camera gekocht nikon7200d ondanks drukte in winkel toch rustig en goed uitleg

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keurige zaak, goed overleg, en de aanbieding (fotocursus) kon ik makkelijk vervangen voor een extraatje bij de camera..

Alles prima

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg over met name extra's voor de camera. Mooie inruilprijs gebruikte aparatuur

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bestelde camera volledig geleverd, met veel voordelige extra's waardoor dit de beste deal was die ik kon vinden. Keurig op de hoogte gehouden over verwachte levertijd, met telefoontje toen bleek dat de camera niet meteen verstuurd kon worden. Al met al uitstekend!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service door vakkundig personeel die hulp bieden en deskundig antwoord geven op al je vragen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Correcte behandeling zowel online als in de winkel

doen wat je zegt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Camera en lens gekocht voor een scherpe zeer concurrerende prijs. In de winkel werd uitgebreid, zeer klantvriendelijk, de tijd genomen om 1e uitleg te geven over de camera.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik was op zoek naar de Nikon 500. Uiteindelijk kwam ik op de site van Foto Semeins en kon mijn ogen niet geloven toen ik de aanbieding zag. Nu ligt Tiel niet naast de deur maar heb de camera toch bij Foto Semeins besteld en ben hem al na tee dagen in Tiel kunnen ophalen. In de winkel ben ik keurig en vakkundig te woord gestaan en ging tevreden naar huis met de belofte dat de onbekende afstandsbedinging van de grip en sling nagestuurd zouden worden. De afstandsbedinging heb ik inmiddels ontvangen en de sling zal wel volgen. De Nikon D500 bevalt uitstekend , ben er dus heel blij mee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantvriendelijk, staan je snel en positief te woord. Duidelijke communicatie over (na)levering.

Beter logo ;-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij zijn ontzetten goed geholpen bij de aanschaf van onze eerste systeemcamera. Wij zijn speciaal naar de winkel gegaan om dat wij graag uitleg wilde ect. Ze namen de tijd en alles met je door. Wij zijn zeer tevreden en erg goed geholpen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik eerst nog wat vragen gesteld via de chatfunctie. Elke vraag werd binnen de minuut beantwoordt. Ook de bestelling verliep geheel naar tevredenheid. Omdat de camera niet direct voorradig was, werd er direct contact met mij opgenomen en gevraagd of het goed was dat de camera 1 dag later werd bezorgd. Bovenstaande blikt uit in de vorm van communicatie.

Over de tegoedbonnen is misschien wat extra uitleg over nodig. Heb ik deze nu wel of niet ontvangen? Wellicht gaat dit via de factuur?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer kundig personeel, goede aanbieding gehad en ben erg blij met het product.

twee artikelen werden later geleverd, maar daar werd niet over gecommuniceerd, maar was enkel op de factuur te vinden. Telefonisch contact gehad en daar werd ik goed geholpen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

professioneel advies gecombineerd met vriendelijk en luisteren personeel

bij langere levertijden van een of meer items periodiek een status update sturen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Persoonlijke benadering, is een stuk beter dan bij de grote ketens. Prijs was gelijkwaardig maar wel nog eens met meer kortingsacties!

we zitten nog op de sling te wachten die bij de actie hoort.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Laagste prijs - Vakkundig advies via Facebook messenger en de chatfunctie op de website - Veel extra’s zoals een foto cursus, extra batterij, statief en kortingsbonnen - Snelle levering - Goede/veilige verpakking

- De website op een mobiele telefoon kan iets moderner - Als verzendoptie het afgeven bij een PostNL locatie in plaats van alleen het adres.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Respectvol, kundig en eerlijk personeel. Persoonlijke service. Ik woon in Den Helder, wegens de reviews naar Tiel gegaan. Zeker weten de moeite waard, al gaat het om de kunde en de service van het personeel en om de mooie winkel te bewonderen.

Geen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bij een zoektocht naar een systeemcamera erg goed geholpen en geadviseerd. Zelf werd ik geholpen door Ali, wat ik als erg fijn heb ervaren. Hij heeft veel kennis en kon mij, op basis van waar ik naar op zoek was en wat ik wilde, precies de juiste camera adviseren welke voldeed aan mijn behoeftes. Hij is erg professioneel en beantwoordt al je vragen. Mijn oriënterende bezoek had mij dan ook veel geholpen en nadat ik het even heb laten bezinken en zelf nog onderzoek heb kunnen doen, ben ik zeker teruggekomen om mijn aankoop bij Ali te doen. Camera is erg netjes in orde gemaakt en alles is goed en duidelijk uitgelegd. Service is top en voelde het betrouwbaarst aan om daar ook mijn koop te doen. Ook geven zij aan dat je bij vragen over je camera altijd nog binnen kunt komen. Kortom: niets op de service en professionaliteit aan te merken en natuurlijk blij met mijn aankoop. Tenslotte complimenten voor Ali!

Voorstad 36

4001LT Tiel