Pluspunten
Prettig geholpen door Ali in de winkel. Hij nam alle tijd om camera’s te laten zien. Toch voor een Sony A6000 gekozen ivm reeds aanweizge Sony Nex lenzen.
Pluspunten
Omdat het UV-filter dat ik graag had bij een eerdere aankoop niet voorradig was nam ik een ander filter mee met de belofte dat ik het filter kon ruilen tegen mijn eerste keus. Toen ik de ruil-belofte verzilverde twijfelde ik ook over een (extra) tas en ik bestelde die tegelijk. Toen die twijfel toch negatief uitviel werd nog last-minute - terwijl de verzend-code al was afgegeven - mijn bestelling nog gewijzigd.
VerbeterpuntenIn mijn ogen is de website niet altijd even intuïtief doorzoekbaar. Je moet vrij goed weten wat je zoekt ... en dan vind je het ook, en dan is de info ook duidelijk.
Pluspunten
Komen de voorgestelde afspraken na Telefonisch gestelde (technische) vragen werden deskundig beantwoord
VerbeterpuntenEen andere vervoerder kiezen. Één zending werd 3 maal qua besteltijd gewijzigd. Dan komen ze nog niet op het afgesproken tijdstip. (Is ons al eerder bij andere zendingen overkomen)
Pluspunten
Goede communicatie, komen afspraken na, snelle levering, plezierig ontvangst en duidelijke uitleg goede en eerlijke inruilorijzen. Cocurerende (internet) prijzen ook in de winkel af te halen en te kopen.
Pluspunten
Ik heb veel rondgekeken waar ik mijn camera zou kopen. Kwam toch telkens bij Semeins uit. Concurrenrde prijs en prima aanbieding. Daarbij komt dat ze uiterst goed reageren op vragen. Heb er zelfs een rit voor over vanuit Delft.
Pluspunten
Gisteren na lang zoeken naar de perfecte camera + objectief bij foto Semeins langs geweest om hem aan te schaffen. Tegenwoordig worden we ondergesneeuwd door alle aanbiedingen en mogelijkheden online. Echter, een dure camera kopen is toch niet zomaar iets en ik vond het erg prettig om deze dan ook aan te schaffen in een fysieke winkel met ervaren personeel. Ik kreeg goed advies en werd geholpen met het kiezen van een juist objectief. Ze namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en ik mocht de camera zowel binnen als buiten uitproberen en testen met verschillende objectieven. Verder werd hij startklaar gemaakt en profiteerde ik vanwege zomeraanbiedingen van een gratis eenbeenstatief, extra accu, 10 jaar lang garantie en sensorreiniging en nog meer! Ik vind het persoonlijk een erg fijn idee om te weten dat ik altijd terug kan naar de winkel mocht er ooit iets mis zijn met de camera. Ook online bieden ze een goede service met een chat, mail en bellen kan ook altijd! Al met al een echter aanrader!
Pluspunten
Goede service en op tijd geleverd. Heel goede aanbieding met extras.
Pluspunten
Goed advies. Kennis van wat ze in huis hebben is erg goed. Prijsverhoudingen zijn zeer zeker marktconform en vaak zelfs nog wat aantrekkelijker dan bij de "grote jongens"
Pluspunten
Via hun website via chat een afspraak gemaakt om een camera te komen afhalen . Ik werd netjes, beleefd, to the point ter woord gestaan en de camera lag netjes klaar toen ik deze kwam afhalen. Personeel was bezig met andere klanten die mijninziens (niet dat ik afluister hoor :-) goed eerlijk advies kregen met uitprobeermogelijkheden etc. Zelfs wist ik exact wat ik wou / kwam doen en had dus geen advies nodig al werd dat netjes aangeboden. Was mijn eerste bezoek/"zaken doen" met Semeins dus moeilijk om dan betrouwbaarheid en totale kennis / vakmanschap te kunnen beoordelen maar eerste indruk was zo goed dat ik gewoon een 10 geef.
Pluspunten
Goede kennis Plezierig geholpen, alle tijd. Dit in tegenstelling tot de kamera express waar ik voorheen altijd kwam. Lekkere koffie :-)
VerbeterpuntenIk realiseer mij achteraf pas dat ik een showroom model heb meegekregen
Pluspunten
Voor de eerste keer besteld. De gehele bestelling liep vlot. Werd netjes gebeld daar de voorraad op was. Er werd duidelijk gezegd wanneer ik het artikel zou ontvangen. Wat ook gebeurde. Hier ga ik zeker nog eens bestellen.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ali, heeft ons op een vriendelijke goede manier de nodige uitleg gedaan.
VerbeterpuntenIk vind het zeer jammer dat er geen nederlandse uitleg op staat.
Pluspunten
altijd vriendelijk personeel, ze weten waar ze het over hebben. goede service, niks is teveel. levertijd was wat lang, maar daar kon dit bedrijf niks aan doen. en je kan met al je vragen bij ze terecht. top!!!
Verbeterpuntenomdat de bestelling erg lang duurde was er soms onduidelijkheid wanneer iets binnen zou komen, misschien klant meer op de hoogte houden evt per mail..en jammer dat er geen workshops meer gegeven worden na 30 juni. net een camera gekocht en wilde graag meer weten voordat ik zelf op vakantie ga deze zomer zodat ik mooiere foto's kan maken.
Pluspunten
nemen de tijd voor uitleg. Hebben altijd extra aanbiedingen t.o.v andere bedrijven.Reservering van camera was na afspraak keurig nagekomen
Pluspunten
Uitstekende, vlotte communicatie, heel erg fijn dat je je oude digitale spiegelreflex tegen een nette prijs kunt inruilen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel aanbod, goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenIk vond de manier van verkopen niet prettig. Ik kreeg de indruk dat de aanbevelingen werden gedreven door commerciële motieven. Daarbij kreeg ik de indruk dat dit tussen het personeel erg verschilde en wij ‘pech’ hadden. Voor ons gevoel wilde degene die ons hielp ons een zo duur mogelijk camera aanpraten zonder degelijke argumentatie. Hierdoor nam de algehele geloofwaardigheid van de rest van zijn aanbevelingen voor mij af.
Pluspunten
Kennis van producten
VerbeterpuntenTelefonisch contact gehad om te bestellen, hierbij is niet genoemd dat product niet op voorraad was. Door omstandigheden moest ik ook nog lang op mijn bestelling wachten, en daar ook zelf nog achteraan mailen
Pluspunten
Scherpe prijs voor de Nikon D7500. Op tijd geleverd inclusief gratis monopod en waardebon voor fotocursus
VerbeterpuntenDe D7500 body werd geleverd in een KIT doos waaruit de lens was verwijderd. Kwam wat vreemd op mij over.
Pluspunten
FotoSemeins hanteert ongelooflijk lage prijzen. Net als eerdere aankopen in voorgaande jaren, waren zij ook nu weer het goedkoopst. Wat FotoSemeins heel uniek maakt, is hun speciale aanbieding. In mijn geval bij de aankoop van een digitale spiegelreflexcamera, een gratis sling, een gratis eenbeensstatief, 10 jaar garantie, gratis workshop, en een batterygrip voor de helft van het geld, en nog een aantal kortingsbonnen ter waarde van 50 euro vanwege de zomeractie. Een aantal keer mailverkeer met FS gehad. Zij reageren direct terug. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Voor mij is het duidelijk dat Service bij FotoSemeins zeer hoog in het vaandel staat. FotoSemeins kan ik een ieder aanbevelen. Al jaren mijn vaste fotoleverancier. En naar volle tevredenheid!
VerbeterpuntenWebsite aanpassen voor de voorraadadministratie.
Pluspunten
Prijs van de camera, communicatie, na komen van afspraken. Prima tevreden over het product.
VerbeterpuntenJammer dat de levering niet volgens het principe vandaag besteld morgen geleverd verliep. Dit is niet Semeins aan te rekenen maar Post NL die z'n afspraken niet is nagekomen.
Pluspunten
Via de chat wat vragen gesteld, hierop werd direct goed en kundig op gereageerd. Ik werd netjes geïnformeerd dat de camera 1 dag later geleverd zou worden.
Pluspunten
Tijdens het ophalen van de bestelde camera veel tijd genomen om alles uitleggen, kortom fijn geholpen en toch fijn dat dit nog kan in deze tijd van het bestellen op internet
Pluspunten
prima geholpen
Pluspunten
Ontvangst, luisteren en de tijd nemen. Heldere uitleg over de prachtige nieuwe camera met objectief. Volgende bezoek en bestelling zeker in Tiel.
VerbeterpuntenZeker doorgaan zoals nu.
Pluspunten
Goede prijs, Vriendelijk en deskundig personeel. Reageert snel en adequaat op vragen. Goede afspraak kunnen maken wanneer mij de levering het beste uitkwam.
VerbeterpuntenGeen.