Pluspunten
Ik werd goed geholpen, duidelijke uitleg en goede service.
VerbeterpuntenIk kreeg op een moment het idee alsof mij dingen werd aangesmeerd hoewel de verkoper misschien alleen wilde laten zien wat nog meer kon.
Pluspunten
Dit komt u vast bekend voor, je hebt met vrienden of familie een leuk uitje gepland en je wilt op die dag wat mooie foto's ter herinnering maken. Dus de avond voor het uitje doe je de camera aan de lader en zet de foto's over op de computer, daarna neem je nog wat test opnames aangezien je de pocket camera al een tijdje niet had gebruikt Het is zover je bent op stap met je gezelschap en ja je neemt een paar prachtige foto's en bergt de camera weer op, wat later op de dag wil je hem weer gebruiken...Maar wat vreemd hij stelt niet meer scherp, dus even uit zetten en dan opnieuw opstarten dan zal het wel weer goed werken. Dit lukt niet meer! De lens wil niet meer terug de camera in, geïrriteerd haal je de accu eruit en doet hem er weer in.....Niets .....De camera is stuk!!.Dus de rest van de dag de camera van je telefoon maar gebruikt, want die is immers volgens de reclame professioneel...Nee dat is hij niet en dat merk je de rest van die dag , slechte zoom, belichting, scherpte etc. Dit gebeurde mij exact op het moment dat je in januari dit jaar het ijs op kon.....Een unieke kans,met het hele gezin. Zo een moment kom je steeds minder tegen, dus ik wilde die camera wel in de kliko smijten ondanks dat het een Olympus was en best prijzig. De volgende dag was ik weer afgekoeld en dacht (zoals bijna heel Nederland,ff naar de MediaMarkt,BCC, Kijkshop,enzo.) Om een nieuwe camera te kopen. Maar ik herinnerde dat
Pluspunten
Super fototoestel gekocht, een goede aanbieding! Als kerst op de taart kreeg ik er (gratis) een accessoire en een fotocursus bij!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ruim aanbod, snelle levering en scherpe prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
Internet aanbieding gezien, besteld, en twee werkdagen later in huis. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
VerbeterpuntenEen andere lopende actie werd genoemd in de actie waarop ik reageerde. Deze acties waren niet aan elkaar verbonden, ondervond ik achteraf. Het vormde verder geen belasting of anderzijds!
Pluspunten
Snelheid en klantvriendelijkheid.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Voor de tweede keer een aankoop bij Foto Semeins gedaan. De eerste keer was ik zo tevreden dat ik er voor mijn volgende aankoop alle vertrouwen in had. Ook nu wederom erg tevreden, bij vragen staan het personeel je heel vriendelijk te woord!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondanks dat ik er maar een kleine aankoop deed nam men telefonisch alle tijd om me te woord te staan. Duidelijke uitleg over het artikel en de levertijd. Levering was dan ook stipt op tijd. Zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super bedrijf tijd voor de klanten wat we tegenwoordig missen nou daar niet
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helpen je goed en nemen de tijd voor de klanten
Pluspunten
Top! Altijd netjes vriendelijk en correct! 2 dure producten reeds daar gekocht. En een cursus gedaan! Aanrader in alle opzichten! Vanuit Limburg meer als de moeite om er naar toe te rijden!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De eerste camera die ik had besteld voldeed niet aan mijn verwachtingen. Tijdens een telefoongesprek kreeg ik advies en de camera kon ik direct omruilen voor een andere camera.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website, scherpe prijzen, netjes geleverd en ze geven je continue updates over de bestelstatus. Daarnaast werden we ook prima telefonisch te woord gestaan. De fotocursus die we gratis bij onze camera hebben ontvangen is een erg leuk extraatje.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering en goede verpakking
Pluspunten
Ik was al tijdje aan het kijken naar een sony compact camera. Via vergelijkingssites kwam ik op eens foto semeins tegen met de scherpste aanbieding. Snel nog die avond besteld en daarna keurig op de hoogte gehouden van de status. Toestel was goed verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik was op zoek naar een spiegelreflexcamera maar wist echt niet welke ik moest nemen. De verkoper vroeg mij een aantal hele specifieke vragen waaraan mijn camera moest voldoen. Daardoor zijn we op een bepaald type uitgekomen en ik moet zeggen dat ik super blij ben met mijn camera. Er is mij goed en duidelijk uitgelegd hoe ik de camera kan en moet gebruiken en wat alle opties zijn mbt objectieven. Kortom super deskundige medewerkers!!
Pluspunten
Zeer kundig en proffessioneel personeel. Neemt rustig de tijd voor je en wordt niet onrustig ls er andere klanten in de winkel staan. Goed advies en een mooie passende camera met toebehoren gekocht.
VerbeterpuntenSoms te technisch en gedetailleerd in het advies.
Pluspunten
Top zaak. Ze geven perfect advies ook als je niets koopt. Ze weten waar ze over praten! Ze geven je ook vaak de keus tussen meerdere producten, dit kunnen filters, statieven, lenzen ect. zijn. Als je vervolgens de goedkoopste optie kiest hebben ze daar ook zeker vrede mee. En blijven ze niet door hameren dat je toch beter die andere (duurdere) kan nemen. Mijn laatste koop bij was een Canon 1100D body. Deze body stond samen met een kitlens te koop ik gaf aan dat ik echt alleen maar de body wou kopen. Dat was geen enkel probleem. Verder over de prijs ook nog wat heen en weer gemaild, maar daar zijn we uiteindelijk ook goed uitgekomen. Ik kan voorlopig weer lekker fotograferen. En mocht ik nog wat nodig hebben dan weet ik waar ik naar toe ga, naar foto Semeins natuurlijk!
Pluspunten
Snelle feedback en komen afspraken na!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs en nog iets extra spullen bij de camera gratis geleverd
Pluspunten
Klantvriendelijkheid is zeer hoog. De uitleg en informatie van de camera is van een hoog niveau, de verkoper neemt alle tijd om het toestel te demonstreren. De verkoper is niet opdringerig.
Pluspunten
persoonlijk ,betrokken personeel et verstand van zaken
Pluspunten
Eerste contact via de email over een mogelijke inruil, snel en duidelijk antwoord, met uitnodiging voor de koffie. De uitnodiging aangenomen voor een heerlijk bakkie espresso. Een goed advies betreffende de oude lenzen, niet de indruk wekken dat de oude lenzen echt niet kunnen en je nieuwe moet kopen. Gewoon een top winkel, waar andere nog wat van kunnen leren.
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
Online gekocht goede aanbieding en overzichtelijke webshop