Pluspunten

Winkel gevonden via internet maar voor het kopen van een fotocamera wilde ik graag naar een èchte winkel waar je gewoon langs kan gaan en die heeft foto Semeins! Een mooie winkel waar je zeer vriendelijk ontvangen wordt, wat te drinken krijgt en waar ze echt de tijd nemen om je dingen te laten zien en uit te leggen. Ik mocht alles vasthouden en proberen en kreeg goed en duidelijk advies. Uiteindelijk naar huis met prachtige spullen, alles wat ik nodig heb incl. een workshop fotografie en verzekering en in pakket een gratis extra flitser en statief. Helemaal tevreden!

Geen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Werd netjes gebeld toen bleek dat mijn bestelde product niet meer geleverd kon worden, en kreeg een zeer mooi en passend alternatief aangeboden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

via internet ben ik bij dit bedrijf gekomen. een prijsverschil maakte mij nieuwsgierig en ging verder "kijken". Na wat e-mails, die snel beantwoord werden heb ik een afspraak gemaakt om naar Tiel te komen.Daar heb ik geen spijt van gehad, ik werd keurig en beleefd geholpen en geinformeerd over de camera met accessoires. Geweldig!

Heb ik niet kunnen vinden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Binnen 2 dagen geleverd, perfect verpakt en via email goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het verzend proces.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Personeel weet waar ze over praten, zeer vriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

-Telefonisch contact na bestelling van een lens met een adapter, omtrent de beperkingen die dit zal brengen. -Prima contact over retourneren bestelling na foutief advies. -goede afspraken over levering en retournering.

Voordat er advies uitgebracht wordt, een uitgebreider onderzoek doen. In dit geval: mogelijkheden voor Een A-mount lens en E-mount body

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel plezierig om na veel web-shopping weer eens in een echte winkel te komen. Heel vriendelijke sfeer, ruim de tijd gekregen om apparatuur en accessoires te bekijken, te bespreken en uit te proberen. En de prijs was ook dik in orde, lager dan de zg. goedkoopste webwinkel. De combinatie van de prima website en een echte winkel waar je goed geholpen wordt spreekt mij erg aan.

Jullie verdienen het om bij zoeken op internet beter/hoger in beeld te komen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ook bij mijn 2e aankoop weer snel reactie op vragen, prima service en nakomen van de afspraak. Vlotte en correcte levering! Kortom...zeer tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima advies gekregen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb een Sony A68 gekocht op 4 augustus en ben uitstekend geholpen met het maken van mijn keuze . Men heeft alle tijd en kennis vandaar dat ik ook bij deze zaak mijn camera heb gekocht

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, prima geholpen, klant vriendelijk,komen afspraken na.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben perfect geholpen ook met advies en alles is correct verlopen ook met inruil en spullen nasturen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Direct heel fijn geholpen, goed uitleg en prima sfeer in de winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel, telefoon wordt snel beantwoord. Ze nemen de tijd voor je. Ik had vantevoren gebeld over een camera en lens. De lens bleek toch niet aanwezig. Maar dit werd wel netjes opgelost door de lens snel te bestellen en na te sturen.

Controleren of artikelen echt aanwezig zijn in de winkel als een klant opbelt om artikelen op te komen halen (een artikel bleek toch niet aanwezig), en lensmaat controleren voordat een filter meegegeven wordt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Zowel een online als een fysieke winkel. - Erg prettige bediening door de heer Pieter Semeins. - Voordelige aanbiedingen accessoires. - Goede service in de winkel, bijv. werd aangeboden datum en tijd enz. in de camera in te stellen. Koffie. - Adequate oplossing van probleempjes: in mijn geval een onvindbare draagriem. - Kosten van retournering van een product werden spontaan vergoed.

- Zorg dat de openingstijden van de winkel goed op de website staan. - Vertel bij het omruilen van een (in mijn geval verkeerd geleverd) product helder aan de klant dat het goede product pas verzonden zal worden nadat het verkeerde product terug ontvangen is. - Als afgesproken is een verzendlabel te sturen, doe dat dan ook.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Dit was onze eerste kennismaking met Foto Semeins. We wilden een spiegelreflexcamera kopen en hadden ons daar via internet uitgebreid in verdiept. Gezien de prijzen en het feit dat er een echte fotozaak aan zat, besloten wij naar foto Semeins te gaan. De laatste vragen konden dan mogelijk beantwoord worden. Dat bleek inderdaad het geval. Vriendelijk en vakkundig werden wij geholpen. Ook met belangrijkste accessoires nadat wij tot het kopen van een toestel besloten hadden. Toen later bleek dat er een onderdeel ontbrak is deze keurig nagestuurd. Kortom tot nu toe geen spijt van de beslissing om naar Foto Semeins te gaan.

Als je het al een verbeterpunt kan noemen... De vraag naar het ontbrekende onderdeel werd opgelost door het naar ons te versturen. Een berichtje dat het onderweg was, had de service helemaal TOP gemaakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voor de 2e keer een camera gekocht bij Ringfoto Semeins. De 1e keer was super goed bevallen vandaar dat ze nu weer als 1e keus stonden bij mij. Ook dit keer weer uitstekend geholpen. De concurrentie zegt dat ze de goedkoopste, beste, etc zijn, maar hiervoor moet je toch echt bij Ringfoto Semeins zijn. Tevens hebben ze een Uitstekende kennis van apparatuur en accessoires en je krijgt als klanten goed advies over de camera met diverse tips. De tijd van uitleggen en vragen stellen speelde geen rol. Kortom: Voor de beste service, prijs en (after sale) begeleiding ga je gewoon naar Ringfoto Semeins in Tiel, een aanrader voor iedereen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik kan alleen maar positief zijn over de deskundigheid en vriendelijkheid als het om Semeins en zijn personeel gaat. Ze nemen op een uiterst vriendelijke manier de tijd om het product te bespreken en uit te leggen. Zeker een aanrader!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Je wordt echt ontzettend goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je om alles uit te leggen en je te adviseren bij de koop van een camera. Het personeel is ook erg vriendelijk en geeft je het gevoel dat je er toe doet!

Op de website stond de camera op voorraad, dit bleek in de winkel niet het geval. Maar een dag later was de camera toch binnen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Echt een speciaalzaak; men weet waar men over praat

een krukje of stoel in de winkel, want een grote aankoop doe je niet in 5 min. dus dan is het soms erg lang staan, zeker als je met zijn tweeën komt en de een wordt geholpen en de ander moet wachten. Misschien ook een tv- scherm met mooie beelden of productinformatie voor de wachtenden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundig en prettig geholpen en een scherpe prijs gekregen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Groot assortiment. Uitstekende kennis van apparatuur en accessoires. Hier neemt men nog uitgebreid de tijd om klanten goed bij een keuze te adviseren. Nieuwe camera op m'n gemak mogen uitproberen waarbij ook gewezen werd op een mogelijk alternatief. De site maakte al een goede indruk op me en dit bleek te kloppen. Voor zo'n goede service rij ik graag een stukje om!

Niemand is perfect, maar hier moet ik echt even over nadenken...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Men neemt alle tijd om de klant te woord te staan en te informeren. Wel wat anders dan die dozenschuivers.....

Accessoire (i.c. Larmor screen protector) bleek zelfs met korting, nog duurder dan elders.

Voorstad 36

4001LT Tiel