Pluspunten
Alle afspraken werden meer dan nagekomen. Mooie prijs in vergelijking met de conculega's en vakkundige adviezen tijdens het afhalen. Goedkopere oplossingen dan ik zelf wist werden ongevraagd benoemd. Fijne korting op accessoires zonder daarom te hoeven vragen. Heel iets meer betaald dan bij een andere aanbieder, maar dan krijg je er ook vertrouwen in de winkel en garantie voor terug.
Verbeterpuntengeen! houden zo!
Pluspunten
Voor de 1e keer geweest en prima geholpen.
Pluspunten
Foto Semeins altijd scherp. Wekenlang heb ik internet afgespeurd naar een goede oplossing voor het vervangen van mijn Sony Nex 5 camera. De prijs van het pakket dat door Foto Semeins werd aangeboden is door geen enkele zaak verbeterd. Naast het mooie aanbod is de verkoopservice, de afhandeling en levering van de producten uitermate soepel en vertrouwenwekkend verlopen. Ook voor de volgende bestelling houd ik het scherp. Foto Semeins: “houden zo”
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kortgeleden daar camera gekocht (sony A7 met FE24-240 mm), Zelf opgehaald na telefoontje de dag ervoor. Alles stond keurig al klaar. Zeer vriendelijk personeel en goede adviezen. Mooie prijs. (voordeliger dan bij de grote "jongens") en leuke aanbiedingen erbij. Bij de groten betaal voor de extra's meestal het volle pond, maar bij foto Semeins veel voordeel bij de extra dingen die er altijd bij komen. Kortom, prima adres voor je fotoapparatuur en accessoires. Warm aanbevolen.
VerbeterpuntenGeen echte verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering. Nadat bleek dat er iets niet op voorraad was werd ik meteen gebeld (half uur na plaatsen order) en kon de order wijzigen (andere kleur camera; zwart ipv zilver) waardoor deze toch de volgende dag op de bus gedaan werd. De kleur was mij in dit geval om het even en was dan ook erg content met de service.
Pluspunten
Zeer snelle en duidelijke communicatie, verder vlotte en correcte verzending.
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Pluspunten
Ik kreeg onmiddellijk via chat de correcte info over de nikon lens die ik wou kopen. Deze persoonlijke en snelle aanpak - in combinatie met de scherpste prijs op de markt - heeft voor mij de doorslag gegeven. Ik heb niets dan lof voor de snelle en correcte afhandeling en levering van mijn bestelling (binnen de 24uur was ik al foto's aan het nemen).
Pluspunten
Werd heel klantvriendelijk geholpen en er werd ruim de tijd genomen
VerbeterpuntenIets beter overleggen met betrekking tot aankoop accessoires Er werd op de camera een protectie shield aangebracht van €34,95 zonder dat dit was medegedeeld.
Pluspunten
Er werd ruim de tijd genomen om me te adviseren. Advies werd helder gegeven en was prettig.
Pluspunten
Zeer deskundig advies. Niet opdringerig. Ook lekkere koffie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
meer dan goed dacht probleem te hebben met camera, Had gebeld was toch beter even langs te komen. Uiterindelijk was het iets wat de camera altijd doet als verontschuldiging dat ze me hadden laten rijden kreeg ik een meer dan leuke attentie
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, ruim de tijd voor uitgebreide informatie. Geven goede productinformatie, denken met je mee.
Pluspunten
net geholpen mooie prijs goede bediening
Verbeterpuntenhad 2 extra bat besteld waren niet aanwezig jammer maar geen ramp worden nagestuurd is beloofd
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding, uitstekende inruilprijs gekregen, en dat allemaal zonder dat ik in de winkel ben geweest, inruil ging soepel en nieuwe camera werd ook snel geleverd. Helaas werd er niet volledig geleverd, maar dit werd snel en vakkundig opgelost.
VerbeterpuntenControleer de gehele bestelling voordat het wordt verzonden
Pluspunten
Prima service, direct contact via e-mail. Opvallend vind ik wel dat bij Semeins internetprijzen ook in de winkel gelden. En als dank voor de koop in de winkel altijd een leuk accessoire gratis! Oh ja, ik heb een Sony HX400V gekocht. Wat een toestel, mijn IPhone gebruik ik nu echt alleen voor de snapshots!
VerbeterpuntenKijk uit dat je niet te veel er bij probeert te verkopen. Was aan mij niet besteed. Belangrijker is, dat ik terug kom en jullie aanbeveel!
Pluspunten
werd netjes en deskundig te woord gestaan mijn oude compactcamera werd ingeruild en van de nieuwe camera werd de werking geduldig uit gelegd !!
Pluspunten
Objectief, deskundig en klantvriendelijk personeel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon prima bedrijf. spullen worden snel geleverd
Pluspunten
Bedrijf is goed te bereiken via telefoon, chat en e-mail. Vriendelijke mensen en nemen de tijd om je goed te adviseren. Leuke extra's als je de camera zelf ophaalt (of laat ophalen). Scherpe prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima prijs met inruil oude camera. Uitleg nieuwe camera Nikon D5500 met sigma 18-200 lens in winkel uitstekend. Fijn geholpen, in eerste instantie ontbrak de handleiding, maar deze werd als afgesproken binnen enkele dagen nagezonden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer professioneel en geintresseerd personeel met verstand van zaken. Ze nemen de tijd om je alles uit te leggen en te laten zien. Prijs is gelijk aan de voordeligste webshop, alleen krijg je hier voor dezelfde prijs ook nog een stukje extra service. Verder is het leuk dat wanneer je je bestelling/product zelf ophaald nog extra assecoires krijgt voor niks!
Pluspunten
Ik ben prima geholpen, precies wat ik verwcht van een fotot speciaalzaak.
Pluspunten
Ik vond het vooral fijn dat ze ook de spullen op voorraad hebben en je de spullen daadwerkelijk goed uitgelegd krijgt. en wat de voor- en nadelen zijn. verstand van zaken zeg maar !! Ik
Verbeterpuntennog niet van toepassing, anders zal ik dat zeker laten weten.