Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Ringfoto Semeins over de verweeking van de order en de mail hierover. Maar ook de communicatie over het product die een dag later zou komen en de communicatie hierover per telefoon en mail. Keurig in cadeauverpakking. Complimenten over de verleende service in het algemeen

Nee

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

personeel is deskundig en gaat prettig met de klanten om. winkel is ruim, licht en overzichtelijk voldoende keuze

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. De winkel is een bezoek zeker waard

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Personeel neemt de tijd om je te informeren,je vragen te beantwoorden.Vriendelijk. Veel kennis in huis.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel

Geen enkele kunnen vinden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fantastische service, er ontbrak iets in mijn bestelde pakket en 2 dagen later waren die onderdelen ook opgestuurd. Verder erg klantvriendelijk aan de telefoon. Absoluut top bedrijf met top aanbiedingen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en correcte communicatie via email, mooi bedrag voor mijn oude camere gekregen, beste prijs voor de gezochte nieuwe camera. Professioneel ogende winkel en personeel, vriendelijk ontvangst met koffie, alle spullen liggen al klaar. De nieuwe camera werd in de winkel meteen gebruiksklaar gemaakt als service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle respons op de chat, goed advies zowel via de site als in de winkel.

Prijzen en voorraad waren niet up-to-date. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik een van de gewenste objectieven nu ergens anders moest bestellen. Een voorraadindicatie zou dus erg goed zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Scherpe prijs sony alpha a6000, keurig klaargezet voor afhalen, koffie en leuke accessoires erbij als kado!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nadat ik telefonische geïnformeerd had of de Nikon D7200 op voorraad was, moesten ze mij helaas teleur stellen.( Uitverkocht) Maar omdat het weekend er tussen zat de volgende week keurig teruggebeld. Mijn complete bestelling doorgesproken en einde van de week was alles keurig gereserveerd voor mij in de winkel. Goede uitleg,vriendelijke verkoper kortom als u een fotowinkel zoekt ga eens bij deze zaak aan daar zal u zeker geen spijt van hebben.Nu veel foto´s maken en de camera beter leren kennen, met mocht het nodig zijn ondersteuning vanuit de winkel. Toppie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na bestelling van een camera werd er contact opgenomen met mij dat deze camera helaas niet meer leverbaar was, maar dat ze wel een andere camera aan konden bieden voor bijna dezelfde prijs. Hiermee akkoord gegaan en na een snelle levering bleek de camera niet te werken in combinatie met de geleverde SD-kaart. Na contact opgenomen te hebben, hebben ze meteen een nieuwe SD-kaart gestuurd. Deze bleek helaas ook niet te werken. Na weer opnieuw contact opgenomen te hebben, hebben ze een nieuwe camera met nieuwe SD-kaart gestuurd. Deze werd van te voren getest om zeker te zijn dat hij werkte. Na snelle levering werkte de camera met SD-kaart helemaal naar behoren! Dus ondanks het stroeve begin ben ik zeker tevreden met mijn nieuwe camera (Samsung NX3300). Ik ben erg goed geholpen door het vriendelijke personeel.

Als een camera niet meer leverbaar is, dan moet deze van de website worden gehaald om latere problemen te voorkomen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle communicatie via chatsessies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na confrontatie toch beste van proberen te maken. snelle levering goede prijzen

Eerlijk boven alles

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel goed en betrouwbaar, de levertijd is ook snel er stond dat ik hem woensdag zou krijgen en kreeg hem dinsdag al. Super!

Niks

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne website. Snelle levering. Actieve en goede service door telefonisch contact over niet op voorraad en voorstel over vervangend en goedkoper alternatief! Goede prijs. Prima produkten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Via internet bestelling geplaatst, direct contact en duidelijkheid. Tevens mogelijkheid tot inruil. Levering snel en zonder problemen. Bij bestelde geheugenkaart snel nagestuurd. Duidelijke communicatie en reacties op mail.

geen opmerkingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wordt zeer goed geholpen, heel professioneel

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bestelling was inderdaad de volgende dag al binnen.Helaas was er wel een fout gemaakt en zat niet alles in de doos maar na telefonisch contact was de fout al direct gevonden en werd het ontbrekende gelijk weer opgestuurd met nog een zeer klantvriendelijke extra erbij.Klasse hoe jullie dit hebben opgepakt.Hierdoor werd mijn keus voor jullie bevestigd en dat jullie een betrouwbaar bedrijf zijn.

zorgen dat alle zendingen twee keer gecheckt zijn voor verzending.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Groot assortiment. Kennis van zaken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering Nikon D750. Vriendelijke ontvangst. Kennis van zaken. Er wordt alle tijd voor je genomen voor uitleg. Ondanks dat het eenvoudig zelf te doen is wordt de camera voor je klaar gemaakt: datum en taal instellen in de settings, batterij plaatsen en geheugenkaart plaatsen als je die laatste er bij hebt besteld. Ik zal voor toekomstige aanschaf zeker weer bij Semeins kijken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Foto Semeins bood op het internet, voor wat betreft Nederlandse winkels, onbetwist de laagste prijs voor deze digitale reflex. Na een snelle check naar hun betrouwbaarheid (zeer goed) op donderdagmiddag besteld en de volgende dag aan het begin van de middag in huis! Chapeau! Vlak na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld door een medewerker van Semeins om te informeren of ik geïnteresseerd was om er accessoires bij te bestellen omdat dit voordelig zou zijn bij mijn initiële bestelling. Tevens kreeg ik meteen een update van de status van mijn bestelling. Dit alles gaf een gevoel van zekerheid waarin ik zeker niet werd teleurgesteld.

Zet in op meer landelijke naamsbekendheid.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super snel, best wel ongelofelijk. Vrijdag stoute schoenen aan en mijn oude camera aangeboden tegenover een Samsung NX500. Zaterdag voor de middag al een antwoord in mijn mail, gevolg koop gesloten ! Gevolg binnen 6 dagen onderweg met mijn nieuwe camera !

Heel klein minpuntje er was wat verwarring omtrent mijn e-mail .nl en geen .com !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Een top fotowinkel waar aandacht voor klant voorop staat. Duidelijke uitleg en ook belangrijk een zeer scherpe prijs. Het was voor ons zeker de moeite waard om een uur in de auto te zitten voor de aanschaf van een Nikon spiegelreflex camera

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze sigma telelens.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben ontzettend goed geholpen in de winkel, waarbij Ali en Suzanne alle tijd hadden voor mijn vragen en allerlei verschillende camera's hebben laten zien. Ik ben als een tevreden klant naar huis gegaan!

Nee hoor, ik heb geen verbeterpunten

Voorstad 36

4001LT Tiel