Pluspunten

Prima aankoopbegeleiding; goede, betrouwbare, op kennis gebaseerde adviezen. Verkoper (Ali) zeer vriendelijk, voorkomend, beschaafd, beleefd, deskundig, meedenkend. Neemt alle tijd voor je. Een aanrader!

Blijf voortdurend op kwaliteit letten en blijf bij je core-business. Blijf er op attent dat klantenbinding prioriteit is.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg goed geholpen door Ali van Foto Semeins. Er wordt met je meegedacht en de medewerkers weten waarover ze praten. Fijne service ook. Ik ga hier zeker nog eens wat bestellen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Op zoek naar een camera kwamen we via internet (marktplaats) op het spoor van Foto Semeins. De site zag er veelbelovend uit dus namen we de moeite vanuit Alkmaar naar Tiel te reizen. De verkoper Ali wist ons naar de voor ons juiste camera te begeleiden. Ook de prijs was juist en de beloften op de site werden nagekomen. Al met al voor ons reden met de camera en wat benodigdheden met een goed gevoel weer naar huis te gaan

Tot nu toe alleen positieve ervaringen, dus geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerste winkelervaring bij Foto Semeins. Goede informatie online en direct antwoord op mijn vragen via email. De volgende dag langs geweest en gemaakte afspraken nagekomen. Vriendelijk en netjes behandeld zonder lange wachttijden. Wat extra service ontvangen wat je wel doet terugkomen als klant!

Weinig momenteel!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Opnieuw goede ervaring met Foto Semeins. Voordeel naast de internetshop is de aanwezigheid van een fysieke winkel. Vriendelijk en deskundigpersoneel. De gemaakte afspraken worden meer dan waargemaakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bestelde camera bleek niet direct op voorraad (terwijl vermeld op de website) maar dit werd sochtends direct gecommuniceerd! Eerst hebben ze me geprobeerd te bellen en voicemail ingesproken en daarna ook nog de bevestiging per e-mail. Heel erg netjes en ook meedenkend om de camera alsnog zo snel mogelijk in huis te hebben. Uiteindelijk een dagje later dan gepland, ochtends vroeg de camera ontvangen. Bedankt voor de nette service!

Bestelde product bleek helaas niet direct op voorraad te zijn wat via de website wel zo was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Even terugbellen na de bestelling en e.a. nog beter afgestemd op onze wensen. Super service, geduldige uitleg en goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader.

Bij fototoestellen direct bijbehorende draagtassen weergeven en evt. in een combinatiepakket verkopen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ik kocht 7 sep 2015 mijn nieuwe camera de sony hx 400 ik werd zoals altijd perfect geholpen door het personeel een goede uitleg van de camera waardoor ik meteen aan de slag kon met mijn camera mijn oude camera werd meteen ingeruild tegen een redelijke prijs.de prijs van de camera vergeleken op internet maar dit was wel een van de goedkoopste en dan ook nog een perfecte service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Door te googelen op de site van Foto Semeins terecht gekomen en ik kon meteen mijn vragen stellen via de chat. Ik werd dusdanig vriendelijk en uitgebreid geholpen op de chatsessie dat ik voor mijn aankoop naar de winkel in Tiel ben gereden. Ook daar werd ik onder het genot van een kopje koffie geduldig en duidelijk voorgelicht over de objectieven. De instellingen op mijn camera werd even nagekeken en ik heb heel wat tips gekregen. Kortom: Ik ben als een zeer tevreden klant de deur uit gegaan!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bijzonder fijne winkel! Prettig professioneel advies, goede prijzen en voor aankoop de mogelijkheid om de camera uitgebreid in de buurt uit te proberen. Een aanrader!

Ik kan ze niet bedenken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en correct geholpen. Via de live chat op de site een afspraak kunnen maken voor de aanschaf van een nieuwe camera met inruil van mijn oude. Dezelfde avond nog opgehaald. Alles stond netjes klaar en men was op de hoogte van mijn komst. Een paar weken later tevens een nieuw objectief aangeschaft. Op mijn gemak de tijd gekregen om deze uit te testen. Vriendelijk en deskundig personeel. Prijzen zijn concurrerend t.o.v. de bekende internetshops maar dan met een fysieke winkel en een persoonlijk advies. Zeer tevreden.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en klant goed telefonisch op de hoogte gehouden van nalevering van een artikel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Winkel nog nooit bezocht. Website met zeer duidelijke en uitgebreide informatie, dus aankoop gedaan via de website. Levering in stevige verpakking snel ontvangen.

Geen verbeterpunten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

voordelige prijzen goede klantenservice

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb een extra lens besteld voor mijn Samsung Camera, deze was lekker snel geleverd en bevalt prima. Er ontbrak echter wat aan de levering. Na dit te hebben gemeld werd het ontbrekende gedeelte van de bestelling zeer snel nageleverd. Lof hiervoor. Ga zeker weer een volgende keer kijken op hun site, voor meer artikelen die ik ga kopen. Prettige site en goede prijzen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Omdat ik niet in de buurt woon van Tiel ben ik telefonisch geholpen maar wat een ongekend goede service! Zeer vriendelijk personeel met heel duidelijke informatie over het product. Daarnaast was er een actie waardoor ik een tasje bij mijn sony hx300 kreeg. Later werd ik gebeld dat na het uitgeporbeerd te hebben, dit tasje misschien toch aan de krappe kant was, dus kreeg ik een andere. Weinig winkels die deze moeite uit zichzelf zouden nemen. Ik beveel deze winkel aan, en al woon je niet in de buurt, telefonisch word je dus super geholpen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Scherpe prijzen en snelle levertijd!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Komen na wat ze beloven

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer vakkundig, alles op voorraad. Nemen de tijd om te adviseren. Wij hebben onze oorspronkelijke keuze aangepast na advies van medewerkers!

Geen verbeterpunten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ze helpen altijd snel en zijn zeer vriendelijk.

Levertijden.... Twee keer iets besteld, twee keer stond er "voor 5 uur besteld de dag erna in huis" en beide keren bleek het product toch niet aanwezig en dus daarom niet de dag erna in huis.. Dit hebben ze wel goed opgelost, alleen is 't natuurlijk beter als wat op de website staat ook klopt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Via internet naar Nikkor 1 objectieven gezocht. Bij Foto Semeins goed advies gekregen via de online chat. Bestelling geplaatsts en toen daarna bleek dat er later geleverd zou worden dan verwacht ben ik direct gebeld.

Geen verbeterpunten. Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundig, Juist advies, Meedenkend

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding goede alternatief na artikel wat niet meer leverbaar was

door gaan zo

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Zijn heel deskundig geholpen. Goede uitleg gekregen over het fototoestel en accessoires.

Vooral zo door blijven gaan.

Voorstad 36

4001LT Tiel