Pluspunten
Onze ervaring met Foto Semeins is zeer positief. De medewerkers zijn door hun kennis en ervaring uitermate goed instaat om mee te denken met de klant. Daarnaast heeft Foto Semeins prijzen die concurreren met de gemiddelde webshop. Zowel occasions als nieuwe producten zijn voorzien van garantie. Wij kunnen deze winkel dan ook alleen maar aanbevelen.
Verbeterpuntende site sneller bijwerken voor wat betreft occasions. In de winkel is het aanbod groter dan op de site hierdoor loop je wellicht klanten mis.
Pluspunten
Mijn eerste ervaring met foto Semeins. En deze is, vanaf het eerste moment, positief te noemen. Ik ben uiterst beleefden en correct geholpen door het personeel. Er is veel kennis en alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd.
Pluspunten
Goede producten voor een erg scherpe prijs. Mijn bestelling was er - zoals beloofd - de volgende dag al. Telefonisch goede afspraken kunnen maken, en een mooi pakket aangeboden gekregen (extra korting op toebehoren en zelfs een gratis camerariem). Door persoonlijk advies en contact met vakkundige medewerkers biedt Foto Semeins net wat meer service dan een andere webwinkel. Aanrader!
VerbeterpuntenCommunicatie per mail gaat iets stroever dan telefonisch.
Pluspunten
Er waren producten niet op voorraad en ik werd direct gebeld met een alternatief voorstel. Voor een meerprijs heb ik een upgrade van het product aangeschaft.
VerbeterpuntenAbsoluut niet verplicht natuurlijk, maar een kleine korting voor een upgrade van product dat niet op voorraad is, was sierlijk geweest. Verder had ik per mail bevestigd dat ik een afwijkend afleveradres had. Semeins heeft het tóch naar mijn factuuradres afgeleverd met alle gevolgen van dien. (Groot pakket, moest het in mijn kleine auto in twee ritten 30 kilometer verder brengen). Als klap op de vuurpijl reageert Semeins niet op mijn klacht die ik hierover gemaild had. Zonde, want het begon zo goed. Toch raad ik dit bedrijf aan maar geef ik een iets lager cijfer voor sommige onderdelen.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Na het plaatsen van de bestelling werd ik opgebeld door een medewerker, die mij een tegen een kleine bijbetaling een betere lens adviseerde, waarmee ik veel meer uit de camera kon halen. Ik ben blij dat ik hierop werd geattendeerd. Meestal gebeurd dit niet bij een internetwinkel.
Pluspunten
Online winkel op google tegen gekomen. Heeft scherpe prijzen, en erg snelle levering. Alles werd netjes verpakt.
VerbeterpuntenNergens iets op aan te merken!
Pluspunten
Vakkundige en vriendelijke hulp Scherpe prijzen Attent: belde me op na internet bestelling met goede tip over een geschiktere lens bij mijn nieuwe camera Extra accessoires bij afhalen
VerbeterpuntenNauwelijks, of het zou moeten zijn dat Tiel een beetje uit de buurt is...
Pluspunten
Voor mijn bestelling één van de goedkoopste op internet De levering was snel (binnen twee werkdagen) en netjes verpakt.
VerbeterpuntenVindt persoonlijk de website wat vervelend werken met de huidige menu structuur (mouse-over pop-up menu).
Pluspunten
Reageerde snel via de mail. Snelle productlevering.
Pluspunten
In een woord geweldig , vakmensen , alle tijd voor uitleg ,lekker kopje cappuccino .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede advisering en uitleg in de winkel bij de aanschaf van mijn nieuwe fotocamera.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Duidelijke website, reactie via mail meestal binnen 1 werkdag
Pluspunten
Heldere en duidelijke dienstverlening. Werken snel, adequaat en zijn prijstechnisch heel gunstig. Pakket was met een paar dagen in huis.
VerbeterpuntenPostNL heeft het pakket met flinke waarde bij de buren afgeleverd. Ik vind dit wat slordig.
Pluspunten
Zeer ervaren en net personeel. Verstand van zaken. Goed advies.
VerbeterpuntenEen filiaal in het westen van het land, want de behoefte aan zo'n speciaalzaak is groot.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
Pluspunten
Lage prijzen, goed aanbod, duidelijke site en up-to-date informatie over aanbod en verzendtijd.
VerbeterpuntenIk weet niet hoevaak het voorkomt, maar bij mij persoonlijk werd aangegeven dat mijn bestelling dezelfde dag nog verstuurd zou worden, wat niet zo bleek te zijn. PostNL wist van niks af en een verjaardagscadeau liep in de soep. Uiteindelijk gecompenseerd met een gratis mini-SD-kaart (een service waar ik wel over te spreken ben, netjes geregeld), maar het is natuurlijk beter als die afgesproken levertijd ook wordt nagekomen.
Pluspunten
Beter kan niet .
Verbeterpunten9
Pluspunten
Zeer nette en duidelijke telefonische uitleg gekregen.
Pluspunten
Na telefoongesprek zeer snelle levering en zeer goede service! Dank!!
Pluspunten
Vakmanschap en vriendelijkheid bij medewerkers. Terdege voorlichting over diverse producten en service mogelijkheden.
Pluspunten
Goed advies gekregen over welke lens bij de camera het best passend is, afspraken nakomen van snelle levering en inruil van oude apparatuur. De camera werd goedkoper aangeboden dan bij andere leveranciers die we op internet hebben gevonden.