Pluspunten
Snelle levering goede communicatie met klant gewoon TOPPIE!!
Pluspunten
vakkennis en totaalconcept
Pluspunten
Zeer correct geholpen! Verkoper dhr. Akbari heeft ons geduldig te woord gestaan en een prima uitleg gegeven over de werking van onze nieuwe Samsung NX-3000. Een geweldige camera met een zeer hoge foto- en videokwaliteit! We zijn uiterst tevreden over deze aankoop.
Pluspunten
Goedkoop, product is prima.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen is een goed begin: Ik zou terug gebeld worden: niet gebeurd. Artikel binnen 24 uur geleverd worden: niet gebeurd. Ik betaal € 8,- voor AfterPay, waar ik op zich mee kan leven, maar het is niet waar dit de kosten zijn die AfterPay aan Semeins doorberekend, ondanks de bewering van Semeins dat dit het geval is.
Pluspunten
Een super ervaring. Snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijk het goedkoopst. Erg tevreden met mijn aankoop en zeker een aanbeveling voor anderen.
Pluspunten
Keurig de volgende werkdag geleverd. Netjes gebeld vóórdat het verzonden werd met de vraag of ik interesse had in een leuke bundel. Voor een kleine €20 meer een 16Gb kaart en extra batterij. Toen ervoor bedankt (nu wel een beetje spijt). Was allemaal geen probleem.
Pluspunten
Werd keurig gebeld toen bleek dat mijn camera 1 dag later zou komen. Levering snel en netjes. Goede afhandeling mails.
Pluspunten
In goede orde en zeer snel hebben wij onze camera ontvangen. Voor de beste prijs (na lang vergelijken).
Pluspunten
Uitleg zeer goed en service geweldig
Pluspunten
Houdt klanten op de hoogte wanneer er iets anderd loopt als gepland.
Pluspunten
snel makkelijk en de service is goed
Pluspunten
Non nonsense prijs, duidelijke website; ook duidelijke/veel opties voor verzenden (tijd/plaats)
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag binnen. Super
Pluspunten
De combinatie webwinkel/fysieke winkel is erg prettig. Oriënteren op de website, telefonisch overleg, afspraak over afhalen, in de winkel nog wat advies, kopje koffie.
Pluspunten
-Prijs -Vriendelijkheid -Kennis verkopers -ligging -> genoeg parkeerplaats in de buurt -Veel Samsung NX producten op stock: camera's + lenzen
VerbeterpuntenOm toch maar iets te zeggen: -Iets minder allerlei andere producten proberen te verkopen terwijl ik puur om een camera kwam MAAR na vriendelijk te zeggen dat ik ze niet nodig had bleven ze niet aandingen.
Pluspunten
Toller Preis, fachkompetente Beratung (sogar auf Deutsch - dafür nochmals ganz herzlichen Dank!), unkomplizierter Service, freundliche Bestellabwicklung.
Pluspunten
ik had een zwarte samsung wb350f besteld. kreeg echter een witte. dit had ik niet besteld en heb hier natuurlijk meteen over gebeld. ook het beloofde feestpakket (hoesje, accu, microsd kaart) was dus niet geleverd. kortom een foutieve / incomplete levering. als excuus kreeg ik te horen dat de zwarte tijdelijk niet leverbaar was (zet dit dan duidelijk bij de aanbieding). ze hebben me dus maar een witte opgestuurd. die mocht ik gebruiken tot de zwarte geleverd zou worden. de ontbrekende items zouden dezelfde dag nog op de post gaan. na enige dagen bericht gehad dat de zwarte geleverd kon worden. na ontvangst heb ik de witte terug gestuurd. al met al, eind goed al goed. al was ik een beetje huiverig om de witte uit de verpakking te halen, bang dat die niet teruggenomen zou worden, daar die dan gebruikt was.
Verbeterpuntenik vond het jammer dat ik zelf moest informeren waarom ik een wit exemplaar ipv een zwarte had ontvangen. vind eigenlijk dat de leverancier hier voor versantwoordelijk is. had graag vantevoren geweten van hoe of wat. scheelt een hoop ergernis. uiteindelijk is het goed opgelost, maar toch ..
Pluspunten
goede en duidelijke uitleg, wordt echt de tijd voor je genomen.
Pluspunten
voor de eerste keer besteld. goed bevallen. goede prijs, snelle zending. aan te bevelen. probeer het maar eens!
Verbeterpuntenik kan niets zeggen over kennis en vakmanschap en over personeel. gemeten naar de uitvoering van de bestelling zal dat allemaal wel best in orde zijn.
Pluspunten
Goede kwaliteit van de zending. Erg fijn om een belletje te ontvangen, omdat het product niet op voorraad was en daardoor later kwam.
VerbeterpuntenSnelheid van de zending. Ik had daarnaast aangegeven de zending te willen ophalen, maar werd toch via de bezorging aangeboden.
Pluspunten
Afspraken nagekomen betreffende de "inruilweken".
VerbeterpuntenAangegeven dat pakket op een PostNL ophaalpunt bezorgd werd. Bleek dat het pakket uiteindelijk bij mijn buren afgeleverd was.
Pluspunten
Vriendelijk en zeer bekwaam personeel, snelle levering en prima prijzen.
Pluspunten
Na eigen research op het Internet ivm de wensen van een digitale camera kwamen wij al snel op de website van Foto Semeins in Tiel terecht. Op een vrije dag naar Tiel gereden om het product met eigen ogen eens te kunnen aanschouwen, onze voorkeur ging daarbij uit naar een Samsung systeemcamera als kit. Bij binnenkomst was mij al snel duidelijk dat dit niet zomaar een winkel is, dit is er één waar kennis en vakmanschap nog aanwezig is en het niet alleen om een snelle verkoop gaat. We kwamen in gesprek met verkoper Wim V. die ons na het aanbieden van een kopje koffie alles liet zien van de Samsung NX30. Het voordeel van een winkel is dan toch wel dat alle mogelijkheden besproken werden en/of getoond. Wij verlieten uiteindelijk de winkel met een combinatie van een Samsung NX30 en 18-200 OIS Objectief, Memory, Snuittas en een éénpootstatief. Een paar dagen na aankoop miste ik eigenlijk een afdekdop van het aangekochte objectief. Naar mijn idee op de verkoopbalie blijven liggen bij het inpakken van alle spullen. Na mailcontact werd deze per omgaande per post aangeboden. Super.. Wij zijn zeer goed en in alle rust geholpen door de medewerker van Foto Semeins.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding voor het gekochte product. Ook een uitstekende service en begeleiding voor het gekochte product. Ook goede scherpe deals bieden ze aan. Erg tevreden!