Pluspunten
persoonlijk opgebeld door foto semeins om te zeggen dat de camera die ik gekozen had moest besteld worden en dat de levertijd wat langer kon duren! kon pas vrijdag 21/3 opgestuurd worden maar toch had ik de camera al op woensdag 19/3! van een snelle service gesproken!!
Pluspunten
Foto semeis is in een woord fantastisch . De eigenaar en het personeel zijn vakkundig en vriendelijk en ze weten op al jouw vragen een antwoord .Ga zo door.
Pluspunten
Afgelopen zaterdag,15 maart, samen met mijn vrouw mijn nieuwe camera gehaald de Nikon D5200. Bij aankomst kregen we direct een kop koffie. Na even wachten werden we zeer deskundig geholpen door de dhr. Wim Viets. Hij heeft alles zeer goed uitgelegd, niets meer dan lof.
VerbeterpuntenInderdaad een koffie hoekje zou welkom zijn.
Pluspunten
Ik kocht een Nikon D5200 aan via deze site en ben zeer tevreden over het proces na de bestelling. De levertijd was zoals afgesproken en het toestel werkt perfect. Dit stelt mij in staat om bepaalde aspecten van mijn patiënten mooi in beeld te brengen.
VerbeterpuntenHet enige minpunt is dat het bijhorende boekje in het duits is ipv in het nederlands. Er is wel een digitale versie in het nederlands.
Pluspunten
Een Canon Selphy CP-900 printer werd ongezien vervangen en opgestuurd nadat deze niet bleek te werken. Nog voordat ik de printer kon terugsturen had ik de nieuwe inclusief vergoeding voor de verzendkosten van de retournering al in huis. Klasse. De prijs kwam via Beslist.nl en Kieskeurig.nl als een van de betere uit de bus. Resultaat: Een tevreden klant uit Spijkenisse.
Pluspunten
Uitgebreide en zeer goede aanbiedingen. De prijs is de laagste en kwaliteit scoort zeer hoog. Je kan je bestelling op internet doen, maar als je de moeite neemt de winkel te bezoeken dan ervaar je ook de know how van het personeel. Je wordt uitgebreid te woord gestaan en krijgt deskundig advies
VerbeterpuntenOmdat de gastvrijheid goed is, je krijgt immers gelijk bij binnenkomst een kop koffie aangeboden, is een zithoekje misschien aan te bevelen. Zeker bij de uitgebreide informatie die wordt gegeven is dat voor de iets oudere onder ons een extra pluspunt.
Pluspunten
Duidelijke webside, goede communicatie, vriendelijk, servicegericht personeel, fraai aanbod van producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede afhandeling van de bestelling, zowel via de mail als via de telefoon. Punctuele levering van de goederen op de afgesproken data.
Pluspunten
De bestelde camera was helaas niet meer leverbaar. Diezelfde dag nog een telefoontje en mail gekregen met een andere suggestie. Al daags erna geleverd gekregen. Helemaal top.
VerbeterpuntenJammer dat de internetsite niet helemaal up-to-date was en dat de niet meer leverbare camera er wel nog op stond.
Pluspunten
Snel antwoord op mailberichten Echt laagste prijsgarantie Erg vriendelijk personeel Snelle levering,voor 3 uur besteld en betaald, volgende dag al in huis. Waren alle bedrijven maar zo netjes en schappelijk!!
VerbeterpuntenZou niets kunnen bedenken,was alleen maar positiviteit!!!
Pluspunten
Eerst vriendelijk telefonisch contact gehad om een Samsung nx300 achter te houden. Bij binnenkomst in de winkel erg vriendelijk behandeld. Het personeel is echt top!!!! Kreeg gelijk een kop koffie aangeboden. Heb ook erg goede uitleg over de camera gehad. Ze nemen echt de tijd voor je. Zal het zeker aan iedereen aanraden.
Pluspunten
Het product via internet besteld volgende dag in huis. Een van de voordeligste op internet voor het aangeboden product. Gratis verzending, gratis retour en niet goed geld terug binnen 30 dagen, deden mij besluiten tot aanschaf bij foto Semeins.
Pluspunten
Werd netjes geholpen en heb het bestelde product zelfs eerder dan verwacht binnen.
Pluspunten
Telefonisch contact verliep goed, alle vragen werden goed beantwoord.
Pluspunten
Correcte levering, weliswaar 1 dag later maar een kniesoor die daar op let, toppie hoor! Tijdens de bestelling heel netjes te woord gestaan door een medewerker, online geen wachttijden!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Fijn ontvangen, duidelijke uitleg over de camera. Lekker kopje koffie gekregen bij de uitleg, dus er wordt duidelijk de tijd genomen om de klant te woord te staan.
Pluspunten
Even leek mijn bestelling niet door te kunnen gaan doordat de kleur die ik wilde niet meer geleverd werd...Maar daarover werd snel contact met mij opgenomen. En gelukkig kwamen wij eruit.. en werd de camera snel geleverd ! Prima ervaring dus !!
VerbeterpuntenZag dat camera die niet meer leverbaar is, toch nog steeds op de site staat . Misschien handiger om dat te wijzigen.
Pluspunten
Mooi product (fototas) , tegen een hele scherpe prijs en een hele snelle levering. Het was de eerste keer dat ik wat bestelde online bij deze winkel maar is super goed bevallen, voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Fototoestel besteld maar dat was niet meer te leveren. Werd netjes gebeld met een goed voorstel voor een ander toestel. Werd zeer netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ga zo door.
Pluspunten
Hele goede service, alle afspraken zijn nagekomen en de levering was zeer snel. Toen er een UV filter in de verkeerde maat geleverd bleek te zijn werd dat heel snel opgelost. Wij zijn heel tevreden!
Pluspunten
Na plaatsen en betalen van order is een goede controle bij Foto Semeins over de voortgang zichtbaar door middel van e-mail berichten over de status. Bezorging was stipt op tijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Betrouwbaar. Een van de bestelde artikelen was niet meer leverbaar. Wel een goed alternatief aangeboden. Goede service.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Prima service en snelheid van leveren , tevens nette telefonische melding van levering en informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ons bestelde artikel was niet meer voorradig. Dit werd gecompenseerd met een uitstekend alternatief en nog met een leuke korting ook dit om de teleurstelling te verzachten. Chapeau !!
VerbeterpuntenVasthouden zo.
Pluspunten
Scherpe prijs! Dezelfde prijs als bij de mediamarkt tijdens de BTW dagen. Zeer bekwame mensen aan de telefoon. Werd meteen geholpen. Met duidelijke en goeie informatie.
VerbeterpuntenKreeg een accu binnen met een geopende verpakking. Na een kort telefoongesprek werd mij duidelijk dat de accu is getest. Dit in verband met de aanwezige chip. Verbetering: geef dit testen aan bij de levering. Verder was alles prima.