Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd om jou, als klant te helpen. Ze hebben ook veel kennis over de verschillende producten.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie met het personeel. Verzendtijd was uitgelopen en daarvoor heb ik een UV filter gekregen. Overzichtelijk en duidelijke website.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Ruim assortiment. Diverse betaalmogelijkheden. Keurig verzonden.
Pluspunten
Whoow, voor de eerste keer besteld. Wat een service, wat een snelheid. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik bij deze fotoshop spullen ga bestellen. Foto Semeins streeft naar een 10 in service en advies. Wel ik geef ze een ELF !!!
VerbeterpuntenIk zou zeggen:
Pluspunten
Accuraat en goed overleg.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
mooie en makkelijke camera met heeeeel veel mogelijkheden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima prijs, extra pol. filter gratis bij een goedkoop objectief, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen enkele.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site, scherpe prijzen. Makkelijk online te bestellen en de volgende dag de bestelde camera keurig verpakt al thuis (dit ondanks de drukte rond de feestdagen). Ik ben helemaal tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering Uitstekend klantencontact over de levering en producten Netjes verpakt
Pluspunten
Snelle service, dag voor kerst werd product geleverd, met een chocolade kerstman! Absoluut de laagste prijs, in dit geval een Nikon Coolpix S31 (overigens aanrader voor kleine kinderen van 5+!). Goede website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle en keurige levering, ook telefonisch contact prima.
Pluspunten
Zeer snelle levering en correcte beantwoording op telefonische vragen. Wat zeker een verrassing was dat de bestelling de dag voor kerst werd afgeleverd met een chocolade kerstman.
Pluspunten
Ik heb GGS Larmor screenprotector besteld voor mijn camera, wat overigens een mooi product is. De prijs bij Fotosemeins had de laagste prijs. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik belde terug omdat het product niet naar wens was, maar het personeel toonde begrip en stuurde mij gelijk een nieuwe op. Ik zal zeker vaker bij Fotosemeins bestellen!
VerbeterpuntenHet enige is dat het product dat ik bestelde niet werkte zoals het zou moeten zijn, maar dat lag niet aan Fotosemeins. Waarschijnlijk is er iets mis gegaan bij de productie. Ik kreeg goede service en degene die mij hielp heeft gelijk een nieuwe besteld en opgestuurd.
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenTotaal onbetrouwbaar personeel. Misleidende advertenties op de website. Statief bij aankoop wordt vervangen door een veel minder kwalitatief statief. Telefonische terugbel afspraken komen ze niet na. Geen inzicht in de eigen voorraden. Kom je het ophalen blijkt het er opeens niet te zijn.... Bijzonder slecht eigenlijk.
Pluspunten
Goede en betrouwbare informatie gekregen over het produkt. Het was binnen twee werkdagen geleverd en ik heb er na een maand nogsteeds plezier van.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Na contact via pc over de leveringstijd werd ik snel gebeld over levering .
Pluspunten
Prijs was bij Kieskeurig goedkoper dan op de site toen ik mijn camera wilde bestellen. Na een mailtje en telefoontje was het geregeld. Prijs gekregen die bij Kieskeurig stond.
VerbeterpuntenCamera 1 dag eerder gekregen dan het accessoires. 2 x verzendkosten voor jullie.
Pluspunten
Wegens uitverkocht kreeg ik zeer deskundig advies om een ander, veel beter toestel te kiezen, een toestel wat ik zelf over het hoofd had gezien en waar ik nu enorm tevreden over ben
Pluspunten
- Duidelijke communicatie (ze belden zelfs op dat een product niet op voorraad was en of het een probleem was dat het pakket een dag later verstuurd wed). - Scherpe prijzen - Duidelijke website
Verbeterpunten- Kan zo niets bedenken
Pluspunten
Niet duur, duidelijke site, snelle reacties op mail.
VerbeterpuntenHelaas klopt de voorraadaanduiding niet goed op de site
Pluspunten
- zeer goed advies - vriendelijk en deskundig personeel
Verbeterpuntengeen tips of verbeterpunten waar ik zo op kan komen
Pluspunten
Duidelijk site met ruim assortiment. Snelle reacties op mail. Mooie inruilprijs voor oude camera en een zeer mooi voorstel voor de nieuwe camera.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Caring and helpful staff
VerbeterpuntenPay a little bit more attention to the waranties