Pluspunten

Gemak vanuit de luie stoel! Advies was perfect

Pluspunten

Niet duur, snelle levering en snelle communicatie via mail en telefoon

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Foto Semeins is een witte raaf onder de fotospeciaalzaken. Zowel in de winkel als online zijn ze snel, behulpzaam en accuraat. Ik heb heel lang getwijfeld welke camera ik zou kopen en in die tijd tig keer de winkel ingelopen. Ook al herkenden ze mij al na de eerste keer, alle daaropvolgende keren werd ik met net zoveel toewijding en enthousiasme geholpen. Camera's kon ik uitgebreid proberen. En nog een keer testen. En nog een keer. Het was nooit teveel. Ook toen ik online hun chatbox gebruikte, werd er direct gereageerd. En niet met korte antwoorden, maar met lange, uitgebreide reacties. Wat verder erg plezierig was, was dat ik niet werd gestuurd naar een dure camera, maar uiteindelijk van de adviseur de tip kreeg om juist het goedkoopste alternatief te nemen.

De prijzen van de camera's zijn scherp. De accessoires zijn iets minder scherp geprijsd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact. Ondanks een kleine discussie over de laagste prijsgarantie, werd ik vriendelijk en zeer snel geholpen. Ook werd ik nog even in een persoonlijke mail op de hoogte gebracht van de verzendstatus bij PostNL. Heel attent.

* Wanneer de verzending gratis is zoals u aangeeft, ben ik van mening dat igv laagste prijsgarantie naar de catalogusprijs van de concurrent gekeken moet worden en niet de prijs incl. verzendkosten. Anders is de verzending toch niet zo gratis als het lijkt. * Als tip zou ik u nog willen meegeven dat ik het in het emailverkeer prettig vind om te weten door wie ik geholpen word.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldige service, klantvriendelijk, denkt met de klant mee. Vertrouwen in de klant!!

De volgende keer graag de aankoopbon erbij doen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijn dat na bestelling telefonisch contact met ons werd opgenomen om bestelling te bevestigen en leverindicatie te geven. Spullen werden netjes ingepakt met luchtkussentjes om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

Het zou nog wat beter kunnen, als ook meteen na bestelling een bevestigingsemail zou worden verzonden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, afhandeling na contact keurig geregeld. Prettig telefonisch contact gehad.

Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

levering zoals afgesproken. klantvriendelijke bejegening

productinfo op website is karig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel, betrouwbaar en goed bereikbaar voor vragen geen duur informatienummer, maar persoonlijk antwoord

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel vakkennis en geduld. Verkoper nam veel tijd, ondanks de drukte in de winkel. Omruilgarantie. Naast een internetwinkel ook een echte winkel.

Laagste prijs-garantie nakomen of van de site afhalen. Vervelend dat je moet zeuren om een laagste-prijs-garantie die zij prominent aanbieden. Door de drukte in de winkel kreeg ik zelf het gevoel dat ik op moest schieten. Een aparte balie/hoek zou prettig zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Communicatief Goed advies Veel keus Snelle levertijd

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik werd direct na mijn bestelling gebeld met de mededeling dat het artikel niet meer voorradig was en er werd me verteld wanneer ik het artikel kon verwachten. Ik heb dat als zeer attent ervaren. Vaak moet je er zelf achteraan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede vakkennis en alle tijd.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs nette service

In eerste instantie een lege doos geleverd gekregen, binnen 2 werkdagen alsnog die nieuwe opgestuurd gekregen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mooie prijs, makkelijk bereikbaar.

Product stond op 24 uur levering echter bleek deze toch niet op voorraad waardoor de levertijd lang was. We moesten hierover zelf bellen was beter geweest als jullie zelf even hadden gebeld.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Via internet een Nikon Coolpix gekocht, na betaling werd ik al gebeld dat ze die kleur niet meer hadden of een andere kleur ook oke was, vind ik een prima service.2 dagen later was de camera geleverd .Ben er zeer tevreden mee.

geen vooral zo doorgaan

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De goedkoopste site die ik kon vinden op internet voor de door mij gekochte camera. Telefonische bereikbaarheid prima en zeer vriendelijk te woord gestaan. De volgende dag werd de camera, netjes verpakt, al bezorgd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prijs, ze waren de goedkoopste en ik kreeg er ook nog een mooi filter bij. Alles was zeer netjes verpakt. Omdat het produkt heel hard ging werd ik gebeld dat de levertijd iets langer zou zijn.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik kwam net voor sluitingstijd een fotocamera uitzoeken. Er was totaal geen gejaag, dat zou bij andere winkels wel zijn net iets voor tijd. Ook werd er precies verteld wat ik wilde weten. De werknemer nam goed en rustig de tijd om mij zo goed mogelijk te helpen. Hierdoor kon ik mijn aankoop doen en ging met een blij en goed gevoel weg.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en heel goed verpakt. Zo'n verpakking kan tegen een stootje. Alles correct met een begeleidende nota en afleverbon ontvangen.

Stuur de klanten een mailtje als de bestelling is verzonden.

Pluspunten

Niet gericht op snelle verkoop, maar op gericht op het eindresultaat om een tevreden klant te hebben en te houden. eerst met klant doornemen wat er gewenst word en het doel is en dan een goed advies geven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede service met heel veel kennis ook na de aankoop tijd voor een telefoontje en vergoeding voor een foutje

misschien de volgende keer in 1 keer goed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg vriendelijk klanten contact toen de kleur camera die ik wilde niet beschikbaar was. Netjes een email met daarin de reden waarom ze niet konden versturen en na een belletje ging de gewenste camera in een andere kleur als nog direct op de post. Verder was de door mij gezochte camera zeer vriendelijk geprijsd bij foto Semeins.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima geholpen en complete camera geinstalleerd en kort uitgelegd. Verschillen laten zien tussen objectieven. Vriendelijk en deskundig geholpen en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

Voorstad 36

4001LT Tiel