Pluspunten
Mooie winkel, duidelijke, eerlijke en goede uitleg over het product. Vriendelijke gastvrije zaak.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Het personeel is vriendelijk. Ze zijn deskundig en weten ook alles over de producten. Geven demonstraties met de gewenste producten mocht dit kunnen (geen neppe telefoons ed), helpen en beantwoorden alles. De winkel ziet er verzorgd en netjes uit. Hij is overzichtelijk en je wordt snel geholpen.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer goede en vakkundige kennis. Op vrijdag iets besteld en op zaterdag een telefoontje dat mijn betselling klaar lag tevens nog wat parkeer-tips. Erg netjes allemaal.
VerbeterpuntenGa zo door! Dit is internetverkoop zoals t moet, inclusief Mooie winkel
Pluspunten
persoonlijk telefonisch/persoonlijk door Ringfoto Semeins gebeld. Adviesgesprek en onderbouwing ( na de bestelling zelfs) Bij mijn camera een beter passend product gekocht. Klantvriendelijker kan het niet!!
Pluspunten
Hebben veel kennis.
VerbeterpuntenNet even de puntjes op de i zetten.
Pluspunten
Netjes behandeld per email en telefonisch, alle afspraken na gekomen. Vriendelijk behandeld in de winkel met goed advies.
Verbeterpuntenmisschien iets grotere voorraad.
Pluspunten
Vriendelijke bediening, snelle levertijd als artikel niet op voorraad is en een keurige prijs !
VerbeterpuntenReactie op vragen per mail blijft soms lang (week) uit. Dat mag in deze tijd wel wat vlotter.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk en meedenkend personeel. prijzen zijn goed,... service ook!
Verbeterpuntenzet bij verzendopties dat het product aangetekend wordt verzonden,.. nu staat er normaal oid,.. lijkt me niet goed voor de dure producten.
Pluspunten
Ik kreeg een goed advies, met duidelijke uitleg. Er werd goed de tijd voor me genomen.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk bij telefonisch contact. Ook waren ze behulpzaam bij het aandragen van een oplossing toen mijn camera niet op voorraad bleek te zijn, terwijl dit wel op de website stond. De gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen. Mijn complimenten :-)!
Pluspunten
Prijs afgesproken, is nagekomen. Datum levering idem. Perfecte uitleg gehad. Mensen met kennis van zaken.
VerbeterpuntenLekker zo laten.
Pluspunten
Vriendelijke telefonische medewerkers en duidelijke, begrijpelijke site.
Pluspunten
goed geholpen, ondanks dat de levertijd wat uitgelopen was, werd ik keurig op de hoogte gehouden van het verloop en de te verwachten leverdatum, geleverd op de aangegeven dag
Verbeterpuntenwebsite update houden met betrekking tot de levertermijn
Pluspunten
Een hele mooie camera Canon Powershot A1300 voor een prima prijs: € 74,- zonder verzendkosten. Het was prettig dat via de mail aangekondigd werd wanneer de camera bezorgd werd. Ook fijn dat er telefonisch contact was om e.e.a. toe te lichten.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Scherpste prijs voor de Samsung NX300. En dan ook nog eens geen verzendkosten! Bevestigingsmail was niet doorgekomen maar na even bellen (er werd gelijk opgenomen!) een bevestiging van de bestelling gekregen.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs voor mijn Nikon camera, goede voorlichting en een uitstekende service, product op voorraad dus geen lange levertijden. Prima koffie !!
VerbeterpuntenIets meer privacy tijdens voorlichting en de zakelijke en financiele afwikkeling.
Pluspunten
prima service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Zeer prettig geholpen.
VerbeterpuntenHoekje/ruimte voor ongestoorde uitleg!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
- De goedkoopste aanbieder op Kieskeurig.nl - Duidelijke website; met veel afbeeldingen - Klantvriendelijke afleverbon
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
Snelle en duidelijke aankoopadviezen via telefoon en chat. Erg scherpe prijs. De meeste sites boden de WB800f voor minimaal 250 euro aan. Via Semeins heb ik hem voor 200 euro. Snelle levering van de WB800F.
Pluspunten
Voor productinformatie wordt alle tijd genomen. Geintreseerdheid in de wensen van de klant.
VerbeterpuntenEigen hoek voor uitleg product .
Pluspunten
Nemen de tijd voor je. Ik heb daar wel 2 uur in de winkel gestaan en heb en heel duidelijke uitleg gehad. Heb geen verstand van camera's maar heb mijn verhaal gedaan wat ik er in de toekomst mee wil. Aan de hand daarvan hebben hun een type gekozen. Heb hem nu een paar weken en bevalt prima.
VerbeterpuntenZou ik zo niet kunnen bedenken. Was op voorraad in de winkel dus kon hem gelijk meenemen.
Pluspunten
Ik had een fototasje besteld en het bleek dat deze niet direct leverbaar was dus werd hierover gebeld of het een bezwaar was of deze later in de week dan verzonden werd. Dit vond ik echt supernetjes voor maar een paar daagjes vertraging en verdiend dus een dikke pluim!