Pluspunten
Makkelijk om iets te bestellen in de webshop, snelle levering en veel producten op voorraad.
Pluspunten
Een bedrijf waar service voorop staat. Na het bestellen van een fototas via de website werd ik de volgende dag gebeld met de mededeling dat het product niet voorradig was en ook niet geleverd kon worden. Er werd mij aangeboden een vervangend product te leveren waarvan ik zelf kon oordelen of dit aan mijn wensen voldeed. Helaas voldeed dit product niet en werd er gezocht naar een ander alternatief, die ik na 1 dag ontving. Geen enkele moeite was te veel. Kortom: Vele bedrijven zouden een voorbeeld mogen nemen aan deze vorm van klantvriendelijkheid en service.
Pluspunten
Goed advies door gedegen vakkennis Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. De klant krijgt de ruimte om zijn keuze weloverwogen te maken.
Pluspunten
Je wordt als (jonge)klant serieus genomen. Als een product niet leverbaar is, wordt je persoonlijk benaderd voor om een alternatief te bedenken. Goed bereikbaar, ook als je slecht ter been bent. Personeel is bereid net even een stapje meer voor je te doen. Zo bleven ze voor mij een half uur langer open na sluitingstijd.
Pluspunten
Duidelijke site en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Goede feedback over levering en duidelijk over de verwachtingen. Prima in het nakomen van afspraken.
VerbeterpuntenNVT.
Pluspunten
Ik werd op een vriendelijke manier welkom geheten in de winkel door Ali Reza Akbari. Mijn vraagstelling was duidelijk, hierna, werd mij een kopje koffie of thee aangeboden. Hierna werd ik op een rustige klantvriendelijke manier verder geholpen met mijn vraag. Ook nam de heer Semeins even de tijd om mij over wat nieuwe ontwikkelingen bij te praten.
VerbeterpuntenNog niet kunnen ontdekken.
Pluspunten
Goede service, ze nemen echt de tijd om dingen uit te leggen. Je mag alles zelf uitproberen en de verschillen tussen producten ervaren. Vakkundig personeel, geeft goed advies en denkt mee in de wensen van de klant. Groot aanbod van producten in de vestiging en qua prijs te vergelijken met webwinkels.
Pluspunten
Erg mooie zaak en vriendelijk personeel met duidelijk verstand van zaken. Prijstechnisch ook goed . Ik heb de camera zelf opgehaald. Alles goed afgehandeld. Lijkt me gewoon een goede zaak.
VerbeterpuntenVoorraadvermelding op de website kan beter.
Pluspunten
Prima winkel met vakkundige eigenaar en personeel. Goed advies en een prijs die via geen enkele webwinkel gunstiger is.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Ik ben vriendelijk te woord gestaan door de verkoper. Hij heeft de tijd genomen om een goede uitleg te geven over de camera dat ik heb aangeschaft.
Pluspunten
Klantvriendelijk, goed advies, behulpzaam.
Pluspunten
service is super
Pluspunten
Zeer snelle reactie op webshop bestelling. Avond ervoor bestelling geplaatst en in de ochtend erna melding dat het klaar stond voor ophalen.
Pluspunten
besteld en betaald om 16:30, de volgende ochtend in huis!
Pluspunten
Mooie acties. Extra korting op accessoires. Bestelling snel opgepakt, tnt zorgde voor iets vertraging maar daar kan Semeins weinig aan doen. Geld van cashbackactie snel gestort. Vriendelijk te woord gestaan telefonisch en via email.
VerbeterpuntenNiet veel, hooguit iets meer informatie hoe de cashback actie in zijn werk gaat.
Pluspunten
Kwaliteit en vakmanschap staat op een hoog niveau. Een winkel waar ik graag kom.
Verbeterpuntenal een aantal malen artikelen besteld via internet deze worden snel geleverd. Alleen een keer iets afgezegd toen een aantal keren moeten bellen om mijn geld terug gestort te krijgen waarschijnlijk een misverstand.
Pluspunten
De verkopers zijn zeer vak bekwaam en weten waar ze over praten. Ik heb zeer goede informatie gekregen en juiste uitleg.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zowel telefonisch als per mail keurig te woord gestaan en bij afhalen in de winkel vriendelijk en goed geholpen.
Pluspunten
Snelle levertijd en afspraken worden netjes nagekomen.
Pluspunten
Ga graag naar deze winkel, je wordt zeer correct te woord gestaan en als je het niet begrijpt wordt het nog een keer uit gelegd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Direct en correct geholpen, bij aankomst in de winkel bleek de gevraagde camerabody niet meer los verkrijgbaar. Er werdt onmiddelijk actie ondernomen om vanuit een set het body toch aan mij te verkopen. Dat is de juist waarom ik besloot in de winkel te kopen ipv via een goedkopere website.
Pluspunten
Bij telefonische opvraag van gegevens voor het bestellen van de Samsung NX-1000 camera correct en met duidelijke instructies te woord gestaan. Na mijn definitieve bestelling en ontvangst van betaling bij FotoSemeins zijn alle afspraken nagekomen en volgde levering de volgende dag.
VerbeterpuntenNaar mijn mening kan het proces niet beter !
Pluspunten
Op vrijdag een Canon Selphy printer besteld en de volgende dag al in huis. Netjes per mail geïnformeerd over de status en de bezorging van mijn bestelling.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Via Kieskeurig kwam ik bij Ringfoto Semeins terecht vanwege de goedkope aanbieding en ook de goede recensie die er voor Semeins was afgegeven. Donderdag 's avonds bestelt en zaterdag in huis.Prima afwikkeling voorzien van een keurige afleverbon met relevante informatie.