Pluspunten

klantvriendelijk, goede en duidelijke informatie over aangeboden producten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb een Nikon J2 besteld. Intern is wat misgegaan met de bestelling (kan gebeuren). Ik moet eerlijk zeggen dat dit door foto Semeins keurig is opgelost naar volle tevredenheid!!!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Gemakkelijke website, hulpvaardig en met vakkennis. Konden niet mijn eerste keuze leveren maar gaven een goed alternatief tegen een sterke prijs!

Mogelijkheid tot betalen met Visa of Mastercard online zou bestellen vanuit Belgie gemakkelijker maken. Maar dat wordt via mail goed opgelost.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Helaas konden ze mijn bestelde toestel niet meer leveren. Binnen 8 uur mijn geld teruggestort

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Erg mooie zaak en vriendelijk personeel met verstand van zaken. Komen prijstechnisch ook goed uit de bus. Ben camera vanuit Den Bosch komen afhalen. Lijkt me gewoon een goede zaak.

Ik kan geen verbeterpunten opnoemen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

aangezien de afstand van Eeklo (Belgie) te ver was naar Tiel (Nederland) kochten wij ons toestel via de webshop, ze belden me zelf op van de winkel voor tips en uitleg bij de verdere keuze van ons toestel aangezien wij echt leek zijn in die branche. dus een aanrader voor iedereen ook voor de belgen!!! zeer snelle levering

die zijn er momenteel niet, maar hoop dat de dienst na verkoop beter verloopt dan in belgie, maar tot nu toe twijfel ik daar niet aan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede, snelle en goedkope levering van bestelde product

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitgebreide uitleg, veel modellen op voorraad om te kunnen bekijken.

Geen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Correct telefonisch contact, terugbellen op eigen initiatief. Ik had de door mij bestelde camera de volgende dag nodig en bestelde pas laat in de middag de camera. Weliswaar gewoon binnen de beloofde termijn, maar ik informeerde telefonisch of de bestelling goed was doorgekomen. Men kon dit op dat moment niet zien. Ik stelde voor om de camera vervo

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding, interessante aanbiedingen, goede service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Keurige Winkel en personeel. Ik ben goed behandeld en de verkoper heeft netjes de tijd voor mij genomen. Ook telefonisch ben ik goed te woord gestaan. Als koper heb ik een goed gevoel over mijn aankoop.

Ik weet niet hoe je dit kan verbeteren maar zag dat er verschillende Ringfoto sites zijn. Voor mij werkte dit verwarrend omdat Samsung mij verwees naar www.ringfoto.nl/. Onder deze site hangen weer individuele web shops.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vakkundig en zeer goed advies. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook de goedkoopste en grootste aanbod. Goede uitleg en komt afspraken na. Adviseren bij aankoop zonder opdringerig producten bij te hoeven kopen. Erg tevreden over Ringfoto Semeins. Deze blijft ook zeker in mijn bookmarks staan voor vervolg aankoop!

Op dit moment niet van toepassing.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig advies. Ook bijzonder veel geduld voor mensen die minder ervaren zijn op het vlak van fotografie, zoals wij. Er werd uitgebreid de tijd en moeite genomen om uitleg te geven over de toestellen en de mogelijkheden. Absolute aanrader!

Op dit moment hebben we die niet.

Pluspunten

Vakkundig en goed advies. Dit was mijn eerste aankoop bij Foto Semeins. Snelle levering en vakkundig advies bij mijn aankoop. Goede uitleg en tips. Kreeg zelfs een bakje koffie. Al met al zeer tevreden maar dat is te zien aan mijn beoordeling.

Zou ik op dit moment niet weten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij waren ons aan het oriënteren betreffende een nieuwe spiegelreflex camera. Semeins was voor ons reeds een bekend adres aangezien we hier vaste klant zijn. Vanwege hun vakkennis , klantvriendelijkheid en service hebben we wederom gekozen hier een nieuwe aankoop te doen. Mensen die uitstralen dat ze plezier in hun werk hebben en enthousiast verte

Prijzen webshop gelijk stellen met winkelprijzen

Pluspunten

Foto Semeins is een fantastisch bedrijf om spullen te kopen. Zeer betrouwbaar, een uitstekende service en ze doen precies wat ze beloven. Bovendien worden er hele nette prijzen gehanteerd. Ieder bedrijf zou een voorbeeld aan Foto Semeins kunnen nemen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snelle reactie van het personeel mijn vriend had eerst de canon selphy cp800 besteld alleen deze was niet meer leverbaar, maar we hadden daar heel snel bericht van en het was heel snel en netjes opgelost daarna hebben ze de canon selphy cp810 opgestuurd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De Samsung WB750 werd netjes op tijd afgeleverd in een deugdelijke verpakking. Ringfoto Semeins is de goedkoopste en snel met levering. De camera werk geweldig en heeft veel mogelijkheden. Ik ben tevreden.

Ik heb er geen gevonden.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ik ben erg tevreden! Wilde een Samsung WB700 kopen maar die bleek helaas niet meer leverbaar. Uiteindelijk de Samsung WB750 besteld, met tasje en extra accu voor een klein bedrag meer. Communicatie verliep goed en de camera heb ik direct dezelfde dag nog besteld. Werd de dag erna al bezorgd. Vriendelijk personeel.

Geen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Goed advies in de winkel door mensen die weten waar ze over praten. Webshop en winkel zien er strak uit. Bij aankoop een leuk extra.

Het contactformulier op de website geeft bij verzending een error melding.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Op zondagavond een objectief gekocht voor mijn camera, dinsdag al geleverd. Alleen miste ik een polarisatiefilter die (gratis) bij geleverd zou worden.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Na onderzoek, de beste prijs voor mn canon s110, overzichtelijke website en na betaling de levering de volgende dag. Zoals een webshop hoort te zijn dus! Kom hier zeker weer terug.

er was een meegeleverde cdrom die het niet deed op mn mac. Ga ervan uit dat dat ook snel geregeld wordt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk. Voor ik bestelde had ik een vraag, deze werd vrij snel en vriendelijk beantwoord. Via de mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Mijn bestelling was goed verpakt. De lens was erg gunstig geprijsd.

De infomatie over de producten in de webshop mag wel iets uitgebreider.

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering. Goede service: na het bestellen ben ik nog gebeld voor een aanbieding betreffende accessoires voor de camera.

Ik vond het lastig om te kunnen vinden waar ik de review kon plaatsen. Dit zou op de site of op de \\

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

We wilden bestellen via de website maar kregen de melding \\\\``onveilig formulier\\\\`` daarom gestopt met de bestelling. Wel een mail gestuurd met een scherm afbeelding van de melding. Daar was men blij mee omdat men niet op de hoogte was. Men ging dat aanpassen. Het na telefonisch overleg via de e-mail bestellen ging daarna OOK heel eenvoudig.

Zie voorgaande. Melding onveilig formulier aanpassen. Maar daar is men inmiddels druk mee bezig.

Voorstad 36

4001LT Tiel