Pluspunten
Mooie webshop Super snelle levering. Lage bez kosten. Vriendelijke behandeling. Hoge korting en nog gratis attenties op fotogebied toe! Goede Zaak.......
VerbeterpuntenGeloof het niet..
Pluspunten
Wij hebben eerst telefonisch contact gehad, omdat we nog enkele vragen/twijfels hadden. Hier zijn we goed en deskundig te woord gestaan. Telefonisch kregen we goed advies en werd er uitgebreid de tijd genomen voor ons. We besloten naar de winkel te gaan en ook hier was de service geweldig. Veel deskundig advies en uitgebreide uitleg. We mochten rus
VerbeterpuntenGeen.. Ga zo door!
Pluspunten
Wilde eerst de samsung NX1000 systeemcamera in de webshop kopen, aangezien ik dichtbij woon toch naar de winkel gegaan. Dit was een goede keuze. In de winkel uitgebreide uitleg gehad over de camera en artikelen die ik kon kopen om de camera te verbeteren. Ook duidelijke uitleg gehad over de functies van de camera. Thuis kon ik gelijk aan de slag!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Perfecte communicatie en service!
Pluspunten
- afgelopen weekend mijn nieuwe samsung NX20 camera besteld en 3 dagen later al in huis! - de camera was nergens anders goedkoper te vinden op internet. - omdat ik nog wat vragen had, zaterdag even gebeld naar de winkel en de verkoopmedewerker gaf meteen ook nog allerlei andere info en tips over de camera. erg handig.
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Midden december gebeld met Siemeins over de aanschaf van een NIKON camera. Na een bijzonder prettig gesprek en uitgebreid advies uiteindelijk een andere camera met lens gekocht dan mijn uitgangspunt. Dankzij het telefoongesprek heb ik nu een prachtige camera, waar ik nu al weer een tijdje veel plezier van heb!
Pluspunten
Ik heb zojuist mijn Samsung NX1000 bij Semeins gekocht. Een fantastische, betrouwbare en prettige service! Bedankt!
Pluspunten
Super klantvriendelijk, goede service. Ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
Een vriendelijke winkel, waar men je als klant nog [her]kent. Een goede mix tussen vakmanschap, klantvriendelijkheid en een breed assortiment!!
Pluspunten
Nadat bij levering een kleine beschadiging op het glas van de lens zat heb ik na mailcontact de camera omgeruild via de post. Foto Semeijns reageert zeer snel via mail en post en handelt uiterst correct.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Ik ben zeer snel te woord gestaan en na problemen met een betaling die niet lukt werd dit direct opgelost. De levering was zo snel als mogelijk is en men had de moeite genomen enkele presentjes toe te voegen aan de zending. Na aankoop van mijn camera heb ik mijn collega deze winkel aanbevolen. Hij heeft nog dezelfde week dezelfde camera gekocht.
VerbeterpuntenNog niet.
Pluspunten
Een bedrijf dat op de juiste wijze met de tijd meegaat. Geen poespas, gewoon een goed assortiment dat prima kan concurreren met de andere bedrijven. zeer snelle en beleefde reactie bij mailing 16.30 uur besteld en betaald, half uur later bevestigd verzending. Mijn complimenten, Staat inderdaad een enthousiast team.
VerbeterpuntenJammer dat de informatie over het product summier beschreven was, hierdoor wordt je verplicht gebruik te maken van andere aanbieders. Maar is dit een verbeterpunt? Met deze service wil je toch geen ander meer!
Pluspunten
Ringfoto Semeins doen wat ze beloven, voor 17.00 uur besteld, de volgende dag de bestelling in huis. De camera die ik besteld had bleek het niet te doen, contact gezocht met Ringfoto Semeins en die hebben een nieuw exemplaar opgestuurd en de verzendkosten contant bijgevoegd. Dat is nog eens service !!!
VerbeterpuntenIk zou het niet kunnen bedenken, hele goede en correcte service !!!
Pluspunten
Bijzonder snelle leveringen value for money
VerbeterpuntenIk kan hiervoor niets bedenken
Pluspunten
Zeer nette winkel waar het personeel klaar staat om de vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijke van dienst te zijn. Ze hebben een divers aanbod, en nette prijzen.
Pluspunten
Levering volledig zoals beschreven op de website / in de bestelling.
Pluspunten
achter deze webshop schuilt een winkel met enthousiast en vakkundig personeel. Ik heb goed advies gekregen en kom hier zeker terug in de toekomst. Ik werd na bestelling zelfs nog gebeld met een tip over uv en polarisatiefilter. Erg attent.
Verbeterpuntenik zou zeggen: ga zo door!