Snelle leveringi

Goede en duidelijke internetsite en vooral snelle levering.

Zoals afgesproken

prima geregeld en snelle levering

bestelling is vlot afgehandeld, product precies zoals verwacht

Snelle levering en perfect product

Het plooibaar infraroodpaneel voor onder mijn bureau was heel snel geleverd. Geen koude voeten meer als ik thuis werk aan mijn kleuter animaties. http://youtube.com/@dadayo

Alles perfect gegaan.

Ruime keuze, website overzichtelijk, makkelijk te bestellen en betalen. Verzorgd afgeleverd.

Geweldig aangename warmte

Ik werk aan huis en zo hoef ik maar één kamer warmer te maken. De kamer wordt super snel warm.

Goed en fijn contact

Ben prima geholpen

Snel geleverd, paneel werkt

Zoals in de titel. We kunnen hier best terugkomen.

Snelle levering en goede klantenservice

Helaas ging mijn verwarmde muismat snel kapot (ook door niet juist gebruik van het toetsenbord, wat ik niet wist). Maar ik kreeg snel een nieuwe.

prima product en snel geleverd!

prima product en snel geleverd!!

Snel goed.materiaal

Om 15.00 besteld, om 16.00 opgehaald, werkt perfect.

Had ik eerder moeten weten heerlijk warme handen

Matten snel geleverd

Verwarmings matten werken perfect

netjes en snel

Snelle levering en goed verpakt, makkelijk te installeren. na 10 minuten werkt het apparaat helemaal naar behoren.

Super service, producten nog niet gemonteerd maar bekend mee

Hele prettige communicatie de afgelopen dagen om tot de juiste spullen te komen, en goed advies mbt de eindvloer gekregen. Moet de infraroodverwarming nog monteren maar dat komt vast goed en dezelfde verwarming+thermostaat heb ik al in een andere ruimte en dat werkt goed. Al met al kan ik Verwarminghandel zeker aanraden.

Prima winkel

Op aanraden van een collega heb ik een Infrarood paneel gekocht voor onder mijn bureau. Bestellen was makkelijk en het gekochte artikel werd snel en netjes geleverd. Nu werk ik met lekkere warme benen aan mijn bureau.

Geweldige en kundige hulp en advies!

Ik was als energie prestatie adviseur voor mezelf al tijden aan het zoeken naar de juiste informatie over isolatie (bovenop beton vloe) en infrarood verwarming. Bij Donnee kreeg ik hele goede informatie en ze dacht echt mee! Informatie die ik niet bij Pontmeyer, isolatie shop, andere leveranciers van IR verwarming mij niet konden geven ivm RD waardes, praktische info over onder vloeren en waar ik rekening mee moet houden. Echt m’n oprechte complimenten hiervoor. De vloer ligt nog niet, dus daar kan ik nog niets over schrijven, maar ik voel me gerust over dat ik bij jullie de juiste info krijg. Dank!

Zeer aardige dames bij de bali en met goede kennis van zaken

Goed advies en snelle levering

snel en netjes afgeleverd

Op tijd geleverd. Artikel in goede staat. Prima verwarming!

Eindelijk warme handen

Ik vind de mat op de laagste stand iets aan de warm kant vandaar maar een 9.5. Ik raad aan er een muis mat op te leggen als je het te warm vind aan je muis hand. Groot voordeel is dat het hele buro warm wordt en dus ook naar mijn bovenbenen uit straalt. Heeft 3 standen: 38C 42C en 48C Gaat standaard automatisch uit na 4 uur, in te stellen op 1,2,3 of 4 uur

Rozetten voor wedi en qboard

Fantastische rozetten zijn dit zeg ! had die aluminium zooi van wedi verwacht die je zo ombuigt, maar dit is topkwaliteit, ga ik voortaan hier bestellen !

Top service!

Ik was eigenlijk al te laat met bestellen om het artikel nog de volgende dag geleverd te krijgen, maar Verwarminghandel heeft heel goed meegedacht en het vouwbare infraroodpaneel alsnog meteen ingepakt en verstuurd. Het was er de volgende dag! Helaas hebben we het paneel, door onvoorziene omstandigheden, nog niet goed kunnen uitproberen, maar we hebben er alle vertrouwen in.

Echt een goed bedrijf, geweldig zo moet het

Ik had een set met een kleine productiefout in de folie, even gemaild met fotootje, krijg gelijk een nieuw stuk toegestuurd, goeie service hulde!

Aan het plafond in de badkamer. Warmt snel op. Alsof je in de zon staat na het douchen.

Goed aanbod, prima levertijden!

Groot aanbod aan diverse IR panelen en thermostaten. Ideaal als je je huis wil verduurzamen hiermee. Levertijden zijn goed te noemen, bijna alles is direct uit voorraad leverbaar. Top bedrijf.

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".