Bestelde voldoet 100 % aan mijn verwachting

Goede telefonische service. Dat gaf de doorslag om mijn bestelling te plaatsen.

Snelle levering. Top.

Een infrarood paneel besteld en is nu bijna 1 week in gebruik. Doet wat hij moet doen dus geen klachten.

Helder, en snelle afhandeling

Producten worden helder en duidelijk omschreven. Na bestelling snel een bevestiging, en ondanks de corona tijd toch snel geleverd.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Goede infrarood paneel. Warmt zeer snel op en heeft een handige installatie beschrijving Veel keuzes in soorten en formaat. Levering was redelijk snel maar zeker ruim voldoende. Ik zou dit bedrijf aanraden

Ook telefonisch goede info

Prima product

Ondanks de sneeuwwegen toch snelle bezorging. De infraroodplaat vervangt een oude 1500 Watt badkamerkachel. De nieuwe plaat is 400 Watt. Dus grote stroombesparing., met als grote voordeel, we zijn nu af van de storende ventilator. De nieuwe plaat is geluidloos. Lekker in bad naar de radio luisteren, maar goed opletten dat de plaat uit staat Een nadeeltje, Niet vergeten om na het bad de kachel uit te zetten. We bezinnen ons om een (rood) signaaltje in de bedrading toe te passen. Dan weten we zeker, al is de plaat nog warm, wij de kachel uit gezet hebben. Is er een eenvoudige thermostaat, om bij vergeten (82 jaar), die zorgt dat de temporatuur niet te ver oploopt ?

Niet alleen kijken naar snel leveren

Was mijn eerste bestelling en dan gaat er ook nog wat mis. Thermostaat zonder WIFI en met WIFI besteld. Dat kan gebeuren als het dezelfde artikelnummer is maar dan met of zonder WIFI er achter. Gelukkig was de service heel goed en is er nog dezelfde dag het bestelde artikel verstuurd met een retourlabel voor de verkeerde. Dus kijk niet alleen voor een snelle levering, wat ook goed was, maar ook naar de geleverde service daarna. En dat zat wel goed.

betrouwaar en snel

betrouwbaar en snel

Prima product snel geleverd, betrouwbaar adres

Snelle en betrouwbare levering.

Service helemaal geweldig

Ik had online een bestelling geplaatst en werd een dag later gebeld met de vraag waarom ik had gekozen voor deze ondervloer. Bkijkbaar had ik de verkeerde gekozen en uiteindelijk ook nog goedkoper uit. Zeer deskundig advies ontvangen en kan het iedereen aanraden. Puntje van kritiek ;-) hun logo is van de jaren 80....

Zeer goed geholpen en spullen zeer netjes verpakt met goede handleiding

Ik heb telefonisch advies ingewonnen en ben goed geadviseerd. Vervolgens besteld waarbij spullen zeer netjes en degelijk verpakt thuis zijn bezorgd.

Ik moet het systeem nog installeren, levering netjes in dozen en snel geleverd.

Scherpe prijzen, snelle levering

Spullen snel binnen gekregen

Stipte en correcte levering

goed verpakte levering met een heldere instructie.

alles was prefect in orde

vlugge levering en alles was juist

uitstekkend

duidelijke offerte. snelle reactie. snel geleverd.

Goed geregeld en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Ir verwarming 550 watt geplaatst met WiFi thermostaat. Hand leiding met betrekking tot koppelen met de app was niet helemaal duidelijk in de handleiding. Telefonisch snel en vriendelijk geholpen . Werk prima

vlug geleverd en datgene je verwacht was ok

opgehangen en stekker geplaatst en hoppa klaar

Jammer van de late levering, anders waren het 5 sterren grworden

Leuke kennismaking met uw bedrijf. Alles was goed ,behalve u had twee dagen nodig om te leveren, jammer

Goede levering en afhandeling

Goede levering en afhandeling

Goed, alleen een vertraging gehad met de verzending

Kreeg eerst een melding dat het daar verkeerd was aangekomen. Dus ik denk dat het daarom later was.heb ook de inhoud gecontroleerd , omdat de verwarming tussen de dozen lag en leek dat het element verbogen was. Gelukkig viel het mee.

Voortreffelijk

Ik had totaal geen verstand van infrarood verwarming. Maar na duidelijke uitleg en een goed advies een keuze kunnen maken. Dit is wat je als consument wilt.

Mooi product en snelle levering goed verpakt

Snelle en correcte afhandeling

Duidelijke website en snelle levering

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".