Werkt prima en snel bezorg

Kreeg mijn infraroodverwarming snel en netjes bezorgd. Installeren was makkelijk en hij werkt prima!

Netjes en snel opgelost,

super correct en zeer snel

Eeen topbedrijf. Zeer goede service en alles snel en professioneel geleverd, en.... betaalbaar.

Heldere informatie en een prima product ontvangen.

ik was op zoek naar verwarming voor de voeten onder het bureau. De regelbare verwarmingsmat is een prima oplossing.

Gewoon super

We zijn heel goed telefonisch geholpen. Bestelling snel geleverd.

Levering snel en goed.product voldoed goed.

goed en duidelijke boekjes erbij

Beetje vervelende sticker die je er niet afkrijgt. Ik bestel een thermostaat maar er staat negens dat het inbouw is. Is er ook een opbouw huis voor te krijgen. Verder top spul. gr jeroen

Top en snel geregeld!

Ik bestelde daar omdat ik niet eens bij een bouwmarkt kon bestellen.. daardoor heb ik een goede leverancier gevonden!

Goede informatie over de diverse producten

Binnenkort verdiepen in infrarood vloerverwarming en grote kans dat we die uiteraard bestellen bij verwarminghandel.nl

Fijne infrarode verwarmingsplaat

Dag 1 besteld en dag 2 geleverd , super !

Perfect kan niet beter.

Binnen 24 uur het bestelde ir paneel ontvangen.

Goede prijs/kwaliteit en een fijn snelle levering.

geweldig

meerdere producten gekocht altijd goed advies en service.

ik werd snel en online goed geadviseerd, en kon bovendien binnen een uur de bestelling ophalen.

Zie hierboven

Gewoon precies wat gevraagd is

Eerst navraag gedaan en zeer vlot een reactie ontvangen die alle duidelijkheid verschafte. Wat later besteld en zoals aangegeven geleverd. Top gewoon.

Super snelle service en super levering! Ik ben zeer tevreden

Zo'n mooi product!

En zoooo snel geleverd!

Goede service en prima advies

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf. Ik heb gebeld na me ingelezen te hebben en werd geadviseerd door Suzanne. Samen kwamen we op de ideale oplossing. Na een paar dagen was het pakket binnen, super. Ook de inhoud, heel logisch verdeeld in zakjes met nummering en zelfs een noodpakketje. De meegeleverde thermostaat bleek te groot te zijn voor inbouw in een afdekraam. Na een telefoontje kan die retour en krijg ik geld terug. Helaas wordt er geen thermostaat aangeboden die in een afdekraam past (naast een lichtschakelaar of stopcontact), maar dat heb ik opgelost door elders een thermostaat te kopen. Al met al tevreden!

Prima en snel geregeld. Dank jullie wel.

Prima product en uitstekende levering

Keuze genoeg en volgende dag vroeg in de ochtend al geleverd. Precies wat ik verwachtte van het product.

snelle levering en goede prijs/kwaliteit

we hebben een verwarmingsmat besteld voor de werkplek op de 4e verdieping waar de vloer nogal koud optrekt. Dit product voldeed aan de verwachtingen en werd snel geleverd

Snelle levering, goed product, juiste info en netjes verpakt

Prima ervaring, wou dat er meer webwinkels hun zaken zo goed voor elkaar hadden, eerlijk gezegd.

Prima website info, snelle levering

Prima on line contact, snel en informatief, uitstekende service Verwarming werkt Nasr verwachting goed.

Zeer goed bedrijf!

Dit bedrijf doet goed haar best om de klanten te helpen met de keuzes. Ik ben hier zeer over te spreken.

Goede en snelle service

Goede en snelle service!

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".