uitstekend

dus.

Nu al voor de 3e keer iets besteld krijgt altijd goed advies en hulp bij uitzoeken van de juiste onderdelen!

dik in orde

via de website een elektrische verwarming uitgezocht. De vragen die ik had zijn telefonisch accuraat beantwoord. De bestelling was er snel en zonder beschadigingen. ben tevreden met het product

Woonkeuken verwarmen.

We kunnen nog niet beoordelen of alles werkt maar de communicatie tussen het bedrijf en de vervoerder mag wel duidelijker naar de klant toe. Vervoerder zou brengen, belt daar speciaal nog voor en komt die dag niet....beetje nazorg?

Duidelijke site, goed afhandelingsproces en snelle levering.

PRIMA, met vlugge levering

helemaal vlgs afspraak

precies het juiste product geleverd ruim binnen de geplande tijd, daarvoor prima advies.

Netjes geleverd, overzichtelijke website

Xx

Snelle en correcte levering voor een scherpe prijs.

Drie jaar geleden hier een infrarood verwarming gekocht. Hier heb ik elke winter veel plezier van. Zodoende afgelopen week weer een gekocht, die de volgende dag al werd geleverd. Goede verpakking, duidelijke boor aanwijzing en manual.

goed, duidelijk , professioneel. vriendelijk, nuttig

Goed tevreden!

Via website besteld dit ging prima ook nog telefonisch contact gehad ook dit was plezierig!

Simpel en snel

Bestellen gaat simpel en snel Volgende dag al in huis

Snelle levering en tevreden met het artikel

Ik ben heel tevreden met het geleverde artikel.....

Bij vragen snel antwoord voor oplossing

Snelle levering en service bij vragen over het produkt.

Zeer prettige ervaring.

Zeer tevreden over de service en afhandeling, bestelling werd snel geleverd, en met mijn vragen werd ik snel en professioneel geholpen, via mail en de telefoon. Zeker een aanrader!

Goede ervaring.

Duidelijke site en snelle levering.

Top en prima service

Vanaf het eerste contact perfect geholpen met de keuze en aanschaf van een aantal warmte panelen. Inmiddels hangen ze in onze kamer en gaan de komende dagen genieten van de warmte

te lang geduurd

mijn bestelling heeft veel te lang geduurd.

Zozo

De verwarming is snel geleverd en werkt goed. Maar wordt geleverd zonder stekker, ja het staat op de website maar ik vind het vreemd; een elektrisch apparaat zonder stekker..... Tevens een dimmer besteld en geleverd gekregen die, na contact omtrent de missende stekker, afgeraden wordt om te gebruiken met deze verwarming. Alles bij elkaar geen geweldige klantervaring.

Alles correct verlopen

Tevreden.

heel snel geleverd

heel snel geleverd

Prima.

Goede uitleg. Redelijk snel geleverd. Product werkt goed.

Na bestelling snel geleverd.

Op verzoek ondanks Corona maatregelen toch kunnen afhalen.

Perfect om mee te werken!

Heb mijn radiator goed kunnen bekleden met de radiatorfolie.

Het stralingpaneel hangt al aan het plafond en werkt uitstekend.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".