Deskundig en zeer klantvriendelijk

Bij telefonische vragen over de infrarode panelen werd uitgebreid uitleg gegeven en goed meegedacht. De bestelde producten stonden bij afhalen al klaar!

Voldoet niet aan de verwachtingen

Mijn ervaring is dat als je op 1 meter afstand van het verwarmings paneel staat je deze amper kunt voelen. Ik had hier meer van verwacht , dat je een groter straling bereik zou hebben. vr. gr., Jan Barkmeijer

Correct afgehandeld

Vlotte en nette website. Ik heb een paneel besteld. Dat ging heel goed de levering was ook snel. En het paneel zat zeer goed verpakt. Ik ga er zeker en vast nog eens bestellen

Helemaal geweldig.

Wij hebben een infrarood paneel gekocht het lukkte niet zo goed met het aansluiten van het kasje super goed geholpen vooral door ingeborg .super tevreden.

Score voor jullie zaak 5 sterren, zoals het een goede firma betaamd.

Vlugge levering en verzorgd. Het toestel zelf voldoet volledig aan mijn verwachting wat verwarmen betreft. Een ernstige opmerking waar de fabriek in tekort schiet: de H beugel om toestel op te hangen is véél te zwak, men kan het toestel niet in de aangegeven sleuven krijgen. Heb zelf een noodoplossing moeten zoeken. Spijtig voor zulk een merk, temeer daar het verwarmen zeker voldoet.

Snelle levering,, goed product

Snellere levering dan verwacht en een topproduct

prima telefonische service. snelle levering

Geweldige persoonlijke service en goed gedocumenteerde site

Geweldige persoonlijke service, verstand van zaken, en goed gedocumenteerde site

prima paneel

licht van gewicht dus handig te monteren, geeft snel warmte. goed verpakt en snel verzonden.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Prima dienstverlener die je alle informatie stuurt en afspraken nakomt. Top

prima product snel geleverd

Zeer snel dit prima product geleverd gekregen. Slechts spijt van het feit dat we dit niet eerder hebben gedaan.

Goeie prijzen snelle levering

Goeie prijzen snelle levering

Weinig ervaring. Online voetenwarmende mat besteld. Ondanks dat er aangegeven werd dat deze een dag of 3 levertijd had (en mogelijk langer ivm Corona), werd hij de dag erna al bezorgd. Een aangename verrassing. En een goed werkend product.

correcte levering van de bestelde producten

correcte levering van de bestelde producten

Zelfs in Coronatijd snel, efficiënt en vriendelijk geholpen.

Zie hierboven

geweldig

goede en snelle service, TOP

Top service en goede materialen

Goede producten met prima service

Nu voor de 2e keer een IR-paneel besteld, ben zeer tevreden over de producten en de service.

Prettig geholpen met omruilen thermostaat. Paneel eenvoudige te installeren en werkt goed. Wifi thermostaat handig voor bediening op afstand

Goede service.

Niet alle materialen waren op voorraad maar er is zeer duidelijk gecommuniceerd over de levering.

Goed advies, snelle levering, goede prijs

Op de site kon ik al een goede indruk krijgen van de mogelijkheden. Daarna een erg duidelijke offerte ontvangen. Na betaling konden de spullen nog dezelfde dag worden opgehaald

Uitstekend!

Ik vind de website zeer overzichtelijk. Daarnaast ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door een medewerker. Ik had een vraag over de bestelde thermostaat. Prima.

Goed geholpen toen produkt niet op voorraad bleek

Goede service, snelle levering

Wel positief ondanks een schoonheidsfoutje......

Neem aan dat de Email die ik op zaterdagmorgen 'dat het pakket die dag bezorgd zou worden' kreeg een vergissing was. Het pakket had ik de vorige dag al in goede orde ontvangen.

Snel

Amai da was hier echt snel. Lekker warm nu hmmmm

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".