Snelle levering, goede prijs

Ook in deze gekke tijden snel geleverd

Alles op tijd gekregen, behulpzaam.

Prettig bedrijf

Goede info en correct contact. Snelle reactie op email.

Voortreffelijk

Uitmuntende service; behulpzaam, begrijpend en vriendelijk te woord gestaan. Geen moeite te veel.!

Personeel is zeer behulpzaam, welwillend en denken in oplossingen!

Deskundig advies, weten hoe ze zaken aan moeten sluiten. Behulpzaam bij het leggen van en de aftersales is top!

Goede en snelle levering

Voor het eerst een bestelling bij Verwarming Handel gedaan. De bestelling werdt goed verpakt en op tijd bezorgt. Ervaring : Een goede firma die voor zijn klanten staat.

Super tevreden

Het was mijn eerste bestelling en ben heel tevreden over de snelle levering

duidelijk

duidelijke uitleg, duidelijke communicatie, duidelijke afspraken. Meedenkend en welwillend. Snelle reacties op mail / telefoon. Klantvriendelijk. Vertrouwd gevoel

Prima service geleverd

Via mail informatie met goede uitleg ontvangen. Na de levering had ik nog wat klemmen te kort. Heel snel is dat opgelost. Daarvoor dank.

Super, site, levering, alles

Snelle levering, mooie kwaliteit.

heel goed

heel goed

Heel verzorgt en netjes

Zeer zorgvuldig verpakt. Door crisis is bestelling maand eerder bezorgd om complete lockdown voor te zijn. Heb het net uitgepakt/was er nog niet aan toe gekomen.

heerlijke warmte

Op de studeerkamer is het soms koud als de huiskamer op temperatuur is. Door het plaatsen van individueel schakelbare IR-panelen geen last meer van koude handen!

Behulpzaam eerlijk advies en snel geleverd

Klantvriendelijk en behulpzaam

Alles prima geregeld

Bestelling makkelijk geplaatst. Zoals altijd snel verwerkt.

perfect, alles snel, makkelijk en goed

Fijn deskundig service, noodzakelijke aanschaf liep soepel

Prima advies en snelle levering

Na een zoektocht vloerverwarming hier uitgekomen. Over de hel breedte goede informatie, scherpe offerte en zeer snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Beschrijving van producten is uitgebreid en helder. Het infrarood verwarming paneel bevalt goed. Warmte is voelbaar binnen 5 minuten en met de stopcontact termostaat gemakkelijk te bedienen.

verkeerd besteld , goede afspraak gemaakt voor ruilen

snelle reactie op gemaakte afspraak.

Goed en snel geleverd. Jammer dat kortingbonnen niet werkten.

Goed en snel geleverd.

Ondanks de corona maatregelen toch een fantastische service, goed gehandeld en daardoor een fijne infraroodpaneel in onze caravan. Lekker warm hier nu.

Niks op aan te merken

Ik kan niet anders zeggen dan dat alles van a tot z super geregeld

Zelfs hulp via telefoon was meer dan super en zeer zeer lieve mensen

super contact via telefoon en er is kennis van zaken

alles goed verlopen jammer dat de geleverde ontvanger defect bleek te zijn maar is geruild voor een andere

Wij hebben een infrarood terras verwarmer gekocht, kwalitatief goed materiaal, scherpe prijs en snelle levering. Wij hopen er warmpjes bij te zitten tijdens wat frissere zomeravonden.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".