Prima geholpen.

Prima en snel geholpen

Zoals gezegd

Correct, informatief, behulpzaam en goede waren tegen een redelijke prijs

Ik heb 4 Ecosun IR verwarmingspanelen en twee thermostaten bij hen gekocht, na goed en volledig door hen geïnformeerd te zijn. Alles werkt naar behoren.

Prima !

Snel en goed bezorgd , goeie leverancier. Had veel vragen werden zeer goed beantwoord, ook over iets retour doen deden ze niet moeilijk. Dus een dikke 10 👍

Super fijne personen en services

Ik ben erg goed geholpen in het adviseren van de juiste warmte panelen. Erg vriendelijke personen en heel behulpzaam en meedenkend

Uitstekende en snelle service en informatie

goede, snelle en hulpvaardige medewerkers

Zeer snelle levering

De infrarood vloerverwarming was snel geleverd Ik vind alleen ondanks dat het als hoofd verwarming zo moeten kunnen dienen de kamer niet op temperatuur komt Ik heb 9m2 van 160w/m2 in een ruimte van 12m2 gelegd Vandaag beetje geëxperimenteerd met het instellen van de vloer temperatuur maar de ruimte kwam niet boven de 15gr (buitentemp 6gr)

Goed geholpen

Na meerdere emails te hebben beantwoord heel erg goed advies gekregen over de gekozen panelen.

Een zeer prettig, kundig een bevlogen bedrijf, een aanrader

Wij zijn een nieuw huis aan het bouwen en gaan hier aan de slag met infraroodverwarming. Dit bedrijf staat en stond altijd voor ons klaar en gaf uitstekend advies keer op keer

Alles verliep vlekkeloos.

Plug-in thermostaat werkt prima. De handleiding is even wennen maar uiteindelijk lukt het allemaal wel.

Klantvriendelijk, duidelijk en snel

Vanaf het eerste contact wordt je serieus genomen, geven ze netjes en duidelijk antwoord op je vraag en komen ze ook direct met een product dat past bij de behoefte, kortom; ik ben dik tevreden over Verwarminghandel.nl!

toch goed gekomen

ik had een thermostaat met wifi besturing besteld en gekregen. bij het installeren kon ik geen wifi verbinding maken. via een email vermeld wat het probleem was en als antwoord kreeg ik weer dezelfde instructie die ik ook al had. maar de volgende dag toch een bericht dat de beschrijving niet correct was en dat ik op een ander manier verbinding moest maken en toen was het gelukkig goed.

Zeer prettig

Snelle levering. Vragen werden snel beantwoord

Goede producten. Goede communicatie

Voordat ik de artikelen aan wilde schaffen eerst enkele vragen gesteld. Super snelle reactie. Duidelijk. Aangeschafte artikelen waren zoals beschreven. Een 10 1 minpunt. Levering via DPD. Dat laat te wensen over

gewonweg geweldig

goed verpakt snel en altijd goed (tot nu toe) klantenservice super en snel te bereiken geen uren lange gespreken weten zeer goed waar ze over praten voor al de uitleg over zogenaamde nano techniek geweldig TOP

zo hoort een webshop te zijn

In alle opzichten een perfecte webshop. Van huis tot de zaak vise versa wordt alles gemonitoord en vooral de aftersales is uitstekend. Ik heb nog nooit bij een webshop zo prettig gekocht als bij deze. Ook de telefonische service is uitstekend, bedankt Ingeborg CHAPPEAU

Vakmensen, en service zoals het hoort (gewoon goed!)

Een aantal keer een bestelling geplaatst en telkens netjes op tijd geleverd. Produkten zijn conform verwachting en reaktie op e-mail bij vragen is super snel. Top bedrijf! (waren ze allemaal maar zo)

qualité prix

commandé le jeudi après midi reçu le samedi.

snel geleverd ,en in prima staat .

had nog gebeld voor een andere afmeting , daarbij correct een goed antwoord . helaas voor mij was het niet aanwezig in hun levering .

Zeer kundig advies en vriendelijke mensen

Ik ben zeer goed geholpen. Uiterst tevreden

Behulpzaam, klantgericht

Duidelijke website, in contact vriendelijk en klantgericht

Goede en heel snelle service.

Ik heb eerst een offerte laten maken en had nog een hoop bijkomende vragen, waar ik heel snel (binnen het uur) en deskundig antwoord op kreeg. De levering werd heel nauwgezet besproken met mij en de producten waren heel goed verpakt geleverd. Ook na mijn bestellingen kreeg ik heel snel antwoord op vragen. Dit was een zeer aangename ervaring. Ik raad verwarmingshandel dus zeker aan!

Op zich positief

Verwarmd matje goed en snel aangekomen maar ik had verwacht dat het warmer ging zijn ; op zich is de "opwarming" nu niet echt spectaculair. Ook de electriciteitskabel is aan de korte kant, die moest wat langer geweest zijn. Op zich wel allemaal ok maar had er meer van verwacht. Dit gaat over het product en niet over de zaak natuurlijk ; daar heb ik zeker geen opmerkingen omtrent. G.

Goede service en vakkennis

Goede service en vakkennis tijdens telefonisch contact.

Twee boilers met tweede kans besteld , Blijkt er een klein onderdeel te missen , ondanks de lage prijs waar ik heel content mee was , super goed geholpen met uitleg en missend onderdeel de volgende dag zoals beloofd in huis Kan ik boiler garant aanbevelen 100%.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".