Prima geholpen bij mijn aanschaf.

Ben goed geinformeerd met wat ik nodig had.

Snel en goed

Snelle en perfecte levering.

Goede website, correcte afhandeling, uitstekend product.

shit tape

als u met deze tape isolatie materiaal aan elkaar kunt plakken ben je een kunstenaar. Het enigste goede aan deze actie is dat de tape terug genomen is.

Prima dienstverlening!

Goede uitleg gehad over infrarood panelen in de showroom. Hierdoor een juiste keuze kunnen maken. Thermostaat voldeed helaas niet voor de gewenste programmering. Heb toen op advies een andere gekregen voor dezelfde prijs!! Prima geregeld.

Supersnelle levering

Na twaalven besteld, maar toch volgende dag in huis. Vriendelijke klantenservice, die ook goed advies geeft bij het niet leverbaar zijn van een artikel.

Netjes op tijd geleverd en goeie informatie

Nog niet geinstalleerd maar alles ziet er netjes uit.

Betrouwbare en snelle levering, goede aftersales.

Boormal zat niet bij originele verpakking van de infraroodverwarming. Volgende dag echter met de post nabezorgd.

goed geholpen en zeer tevreden met resultaat

Ben door verwarmingshandel goed geholpen met infrarood vloerverwarming. Geleverd volgens afspraak. Ook erg blij met de vloerverwarming deze doet het boven verwachting. 1 klein minpuntje, er zaten te weinig connectoren bij om het geheel aan te kunnen sluiten volgens legplan.

perfect

super snel en goed verpakt

Prima levering

Heb radiator nog niet echt kunnen testen, daar de temperatuur nog niet zo laag was. Hij verwarmde in ieder geval goed.

Goede prijsstelling, service en snelle levering.

De geleverde producten blijken correct te werken. Wel wordt wat gedoe ondervonden met de bij de IR-panelen meegeleverde sjabloon waarmee je de 4 boorgaten voor de pluggen met schroeven op de muur exact kunt aftekenen. IR-panelen met verschillende maten blijken over identieke sjablonen te beschikken. Handiger is het om b.v. bij een paneel van 60 x 60 cm ook een (papieren) sjabloon te hebben van precies ook 60 x 60 cm. Zodoende is het beter te bepalen hoe (en waar) zo'n IR warmtepaneel het beste op de muur tot z'n recht komt.

goed!

ondanks ons onaangekondigde bezoek aan de showroom gastvrij, deskundig en snel geholpen. Gekocht apparaat doet precies wat we ervan verwachtten.

Informatieve website, snelle levering.

Veel en duidelijke info over de producten op de website.

positief

alles volgens afspraak

Scherpe prijzen en prima services.

Naast snelle levering ook prima service. Een niet meer werkende thermostaat werd na een telefoontje direct de volgende dag per post vervangen door een nieuwe, zonder kosten.

Prima zaak, voelde mij hier echt ouderwets Klant!

IR Paneel aangekocht, wilde toch een zwaardere uitvoering. Geen enkel probleem even naar Amersfoort en klaar!

Prettig om zaken mee te doen

Bestelling van infrarood paneel gedaan op basis van duidelijke website. Prijs was goed. Vlotte levering en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook vragen achteraf over technische werking thermostaat werden goed en vlot beantwoord. Kortom, je wordt als klant prima behandeld.

Super makkelijk, super snel, adequate levering

Voor het eerst besteld. Ik ben verrast door de bijzonder adequate, stipte, en correcte afhandeling van deze bestelling. Van bestellen tot en met betalen in 1 woord ..... geweldig.

Prima snelle service.

Prettig winkelen, goede uitleg. Snelle bezorging waarvan 1 artikel teruggestuurd ook snel het geld teruggestort gekregen.

Super , zowel de β€˜ plaat β€˜ als de snelle bezorging ervan

Elke ochtend mediteer ik op mijn kamertje en doe de verwarmings plaat even aan. Als je heel stil zit ,krijg je het snel koud . Door de verwarmings plaat nu niet meer 😁

Goed geholpen kan niet beter

Super goed ook telefonisch

Supergoed

Ik had problemen met het bestelde product en stuurde daarom een e-mail. Binnen een half uur had ik een reactie met de vraag of ik een paar vragen wilde beantwoorden. Na beantwoording van die vragen werd er direct een nieuw product opgestuurd. Kortom snelle reactie en goede service.πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Goede voorlichting en snelle levering.

Ik kwam met weinig kennis van infraroodpanelen bij Verwarminghandel. Ik werd gastvrij ontvangen en men nam de tijd voor mij om het een en ander te laten zien en uit te leggen. Na ook met mijn vrouw geweest te zijn kon ik later een paneel ophalen. Het werd keurig voor mij in de auto gezet. Toen ik thuiskwam bleek dat mijn vrouw toch een ander paneel te willen hebben. Dit kon ik zonder problemen ruilen. Na thuis een en ander te hebben uitgeprobeerd hebben wij nog een extra paneel gehaald. Wat ons betreft: zoekt u een infraroodpaneel, ga dan naar Verwarminghandel.

goede service en snel geleverd

Netjes behandeld en snel geleverd

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".