Pluspunten
Ouderwetse service en kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
bij bellen altijd goed geholpen en komen de afspraken na
Pluspunten
Snelle levering. Prima website.
Pluspunten
De door mij abusievelijk geplaatste onjuiste bestelling kon ik zonder problemen retourneren en spoedig hierna ontving ik het betaalde bedrag retour.
Pluspunten
Zeer goede service indien we beneden ook een nieuwe vloer plaatsen ga ik wederom voor de service van verwarmingshandel.nl
geen verzendkosten berekenen
Pluspunten
Problemen gehad met levering door Post Nl. Perfect opgelost.
Pluspunten
Zijn tot nu toe zeer tevreden over onze aankoop. We hopen dat dat zo blijft, zodat we geen beroep hoeven te doen op nazorg/garantie
VerbeterpuntenGA ZO DOOR!
Pluspunten
bestelling plaatsen via website lukte niet, receptioniste heeft zaak telefonisch direct en naar volle tevredenheid opgelost.
VerbeterpuntenPayPal knop werkte niet op mobiele versie website
Pluspunten
Goede gebruiksaanwijzing bij geleverd
VerbeterpuntenMisschien voor dat er de bestelt word dat er wordt gevraagd of er rekening mee wordt gehouden met de ruimte uit de kant en hangendtoilet.
Pluspunten
Normaal vul ik geen enquêtes in maar in dit geval wel ivm de uitstekende service. Snelle levering. Direct een nieuwe thermostaatontvanger toegestuurd zonder dat eerst de oude defecte terug moest. Prima.
Snelle levering gunstige prijs. kwaliteit ga ik nog ontdekken
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie via mail over de bestelling
Pluspunten
Ik heb 2 producten besteld er is een dag voor dat mijn bestelling kwam een megagroot product bezorgd dat ik niet had besteld. Het is in de tuin bij een buurman gezet en kom vervolgens pas dagen later worden opgehaald. Ik heb een dag gewacht en niks opgehaald. De bezorgdienst gaf aan dat er een vinkje niet op aan was gezet en daarom het niet was opgehaald. Vervolgens meerdere keren gebeld en geen reactie. Niet meer opgehaald. Weer bellen en opgehaald. Ik had de andere producten inmiddels ontvangen maar was ontoereikend qua wattage. Door de handelwijze en het feit dat ik dagen kwijt was aan deze ongein heb ik na retourneren van de andere producten geen ander paneel besteld. Ik had na mijn klagen een schrikbarende vergoeding voor het ongemak van 8,- euro ontvangen welke met de creditnota weer ongedaan is gemaakt. Ik heb gebeld en er wordt door Ingeborg gezegd be hebben er echt alles aan gedaan en was fout van de bezorgdienst (maar op grote paneel stond toch echt mijn adres) De andere producten waren overigens heel laat bezorgd omdat ik niet zou hebben aangegeven dat het product opgehaald zou worden in amersfoort maar ook dat was een fout...ik had dit wel gelijk gedaan. Er zij genoeg aanbieders van deze producten dus ik zou zeker aanraden geen producten bij deze partij aan te schaffen.
VerbeterpuntenZie commentaar
Pluspunten
PostNL had infraroodpaneel aan verkeerde adres gestuurd.Verwarmingshandel zorgde er gelijk voor dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg. De meegestuurde thermostaat bleek ondeugdelijk. Ook zonder problemen direct een vervanger toegestuurd gekrege
VerbeterpuntenKwaliteit van de thermostaten kan beter
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".