Pluspunten
Alles was goed Groeten Jan,
Pluspunten
Goede informatie vooraf en begeleiding bij keuze
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
levering was perfect volgens de aangegeven tijd op internet. Heel goed te woord gestaan door een dame bij de telefoon
Verbeterpuntenzou het nog niet weten
Pluspunten
2 niet gangbare radiatoren kopen besteld. Prima afhandeling.
Pluspunten
Vlotte levering, eenvoudig bestelproces.
VerbeterpuntenRegelaar niet geschikt voor Belgische stopcontacten.
Pluspunten
Goed verpakt en compleet onbeschadigd ontvangen, volgens de foto's.
VerbeterpuntenVerzendadres anders dan factuuradres. Dit had ook direct laten weten maar helaas niet verwerkt. Nu kwam het pakket op een ander adres aan, gelukkig kon dit in ontvangst worden genomen. 24kg wel echt maximaal, liever neem ik dit zelf in ontvangst.
Pluspunten
Eenmalige ervaring is OK
VerbeterpuntenApparaat geleverd met een thermostaat, echter een stekker niet meegeleverd!
Jammer dat er geen handleidingen zitten bij de levering of een verwijzing waar deze zijn tevinden. Dit is nu een zoektocht op de website.
Pluspunten
Goede levering. Voldoende keus.
VerbeterpuntenInfrarood verwarming valt tegen en geleverde thermostaat (TC-300) is heel lastige en niet goed werkende bediening.
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".