Pluspunten
Snel,accuraat en betrouwbaar
VerbeterpuntenZou het niet weten
NVT
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Telefonisch snel en correct afgehandeld ! Verzenden word snel gedaan ! Alles gaat vlot via email ! Keurig verpakt !
VerbeterpuntenWanneer er een radiator word verkocht graag wel even vermelden welke wel en welke niet geschikt is voor een badkamer ! Wanneer je een radiator bestel voor een badkamer en dan blijkt achteraf dat bepaalde types niet echt geschikt zijn en binnen een jaar verroesten en dat men dan niet zegt meneer of mevrouw deze radiator is niet geschikt voor een badkamer u kunt beter een model uitzoeken die wel geschikt is en eventueel aangeeft welke wel welke niet geschikt is dan is dit bedrijf op alle fronten een zeer keurig en betrouwbaar bedrijf ! Het komt nu over als gauw zakken vullen maakt niet uit wat een klant koopt als het maar verkocht word !
Pluspunten
snelle levering, goede prijs
Verbeterpuntengeen substantiële
Pluspunten
Net gesprek
VerbeterpuntenNa telefonisch contact na 4 dagen nog mijn bestelling niet binnen totale duur 2 weken
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenTot nu toe niets te verbeteren
De laatste verandering van het computersysteem maakt het er niet overzichtelijker op. Ik vond het erg lastig om snel keuzes te maken. Het heeft me dan ook een uur gekost en ook nog moeten bellen met het kantoor voor informatie over de beschikbaarheid van de goederen.
Pluspunten
Goede contacten met klanten, goede overleg. Het pakket is top ingepakt en op tijd geleverd. Ik adviseer deze bedrijf, zeer betrouwbaar. Een top bedrijf!!!
Pluspunten
VerbeterpuntenBij het oversturen van mijn adres gegevens is het huisnummer verminkt van 33 naar 42 ???? waardoor de zending een dag later is afgeleverd. Een telefoontje naar de vervoerder is het toch goed gekomen. ik heb alle gegevens gecontroleerd heb nergens 42 ingevuld er moet dan een verminking ontstaan zijn bij de overdracht van de gegevens
Pluspunten
Snelle levering. Goede service! We konden meteen aan de gang!
VerbeterpuntenGeen! Eerste keer besteld en zeer tevreden! Aanrader!
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".