Bij een infrarood verwarming heb ik een thermostaat gekocht(ODC4). Je kan van deze thermostaat niet aflezen wat de werkelijke temperatuur in de kamer is. En dit mag je toch wel verwachten van een thermostaat. Anders kan het beter een andere naam krijgen. Bovendien is de instelling niet bepaald handig en staat er te weinig informatie over op de website. Bij deze thermostaat heb ik later een opbouwdoos besteld. € 13,50(wat al belachelijk duur is voor een stukje plastic) en € 6,- verzendkosten. Waarom zoveel verzendkosten? Belachelijk. Dat is gewoon extra winst voor jullie. Een papieren mal om de gaten te boren om de infra rood verwarming op te hangen zou heel handig zijn.
Geachte heer Jaspers, Hartelijk dank voor uw feedback. Het klopt dat deze thermostaat enkel de ingestelde temperatuur toont en niet die van de ruimte. Veel klanten waarderen dat de thermostaat hiermee klein kan blijven. Wij zullen de handleiding van dit product toevoegen op onze website, zodat er meer info beschikbaar is. Wij vinden ook de opbouwrand van €12,95 vrij duur, maar dit komt doordat de fabrikant hier hoge prijzen voor rekent. Wij zijn er tot nu toe niet in geslaagd om deze omlaag te krijgen. Dit product konden wij enkel als pakket verzenden. Onze kosten voor het verzenden van een pakket liggen helaas nog hoger dan deze €4,95. We hopen dat u ondanks bovenstaande veel plezier en comfort zult hebben van uw infrarood verwarming.
Paneel besteld als 400W, staat ook op de verpakking. Op paneel staat 350W, gemeten 379W.
Hartelijk dank voor uw reactie. Bij controle door de kwaliteisafdeling van de fabrikant blijken de verkeerde stickers te zijn gebruikt. Het paneel is 400 watt, niet de op achterzijde genoemde 350 watt. Het daadwerkelijk opgenomen vermogen varieert met de temperatuur van het paneel. Dit kan maximaal 400 watt zijn, maar zal enigszins flucteren op basis van de temperatuur van de oppervlakte van het paneel. Dit verklaart de 379 watt die u heeft gemeten. Wij gebruiken uw feedback zeker om nog scherper op onze kwaliteit te letten. Hartelijk dank!
Pluspunten
Komen echt hun afspraken na; Op de site stond 2-4 dagen levertijd. Na 1 telefoontje konden ze nakijken of mijn artikel op voorraad was en dat het al de volgende dag bezorgd zou worden! Dat is nog is snel! Tevens heb ik het idee dat jullie de goedkoopste zijn!
VerbeterpuntenGeen! Ga vooral zo door zoals jullie nu doen!
Pluspunten
positief de site, wijze van bestellen, de benodigde informatie het contact met de verwarmingshandel, om het e.e.a. juist af te stemmen
Verbeterpuntenverbeterpunten, het afleveren van de radiator waardoor de chauffeur met het verkeerde adres in de verkeerde plaats stond met de vrachtwagen. uiteindelijk is het wel gelukt, dus verbeterpunt is de correctheid, als het gaat om het overnemen van informatie
Pluspunten
Lekker simpel, bestellen en twee dagen later de verwarming in huis. Net verpakt ook
Pluspunten
Goede snelle service
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke site.
VerbeterpuntenNiet tegengekomen.
Pluspunten
Goede communicatie met klant.
VerbeterpuntenGeen. Zeer tevreden.
Pluspunten
personeel met kennis
Verbeterpuntenradiator was niet compleet moest zelf ophangbeugels halen
Pluspunten
Komen alle beloftes na. PRIMA!
Pluspunten
Netjes en behulpzaam
Pluspunten
snelle reactie per mail en snel opgelost!
Pluspunten
Kreeg een licht beschadigd product, dit werd zonder meer - op kosten van "verwarmingshandel.nl "- vervangen zonder problemen. Goed geregeld !!!!
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".