Pluspunten
Tijdig geleverd
Pluspunten
Zeer te vreden
Pluspunten
VerbeterpuntenAfspraak gemaakt voor levering. Werd een dag eerder dan afgesproken geleverd. Een radiatorkraan welke stuk geleverd was, zou een nieuwe nagestuurd worden. Nooit geleverd gekregen
Pluspunten
Heldere site en snelle levering.
Pluspunten
Onvolledige levering werd keurig gecorrigeerd
Ondanks dat de radiator zeer goed was verpakt, was het boven rooster toch iets beschadigd.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment met goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook handig gelijk de eventueel extra onderdelen erbij aangegeven zodat je niet hoeft te zoeken.
VerbeterpuntenWat mij betreft mag de levertijd wel verkort worden.
Pluspunten
Veel keuze en snel thuis bezorgt.
Pluspunten
De Radiator zat goed verpakt en werd netjes in huis bezorgd. Kwaliteit ziet er goed uit. De twee vragen die ik had en per mail heb gesteld, werden dezelfde dag nog beantwoord (zelfs binnen een half uur) en waren duidelijk en professioneel vormgegeven. Prima bedrijf!
VerbeterpuntenDe levertijd van de radiator was ongeveer 3 á 4 dagen. Dit zou sneller kunnen. Daarnaast kan je alleen aangeven (bij het bezorg-bedrijf) op welke dag de bezorging plaats moet vinden, maar niet een voorkeur uitspreken over het tijdstip. Je krijgt in de ochtend op de dag van bezorging een mail met de tijd in een blok van ongeveer 3 uur. Hierdoor moet je de gehele dag wel vrij zijn.
Pluspunten
duidelijke website en e-mails voorafgaand aan levering
Verbeterpuntenwat zit er wel / niet inclusief bij ons zat een thermostaatknop er bijvoorbeeld niet bij die wij nog eens extra moesten kopen.
Pluspunten
Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk.Snelle levering.
Verbeterpunten1 puntje, zou een mailtje krijgen over de bezorgtijdsvak. Deze niet gehad maar even bellen en het was duidelijk. Niet echt een probleem. Goede service !
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goed en veilig ingepakt afgeleverd.
Pluspunten
Zeer snelle en kundige reaktie op vragen over de produkten op de website.
Pluspunten
Kan er weinig over zeggen, wacht op een nalevering van verwarmingsvoetjes. Nu ik deze niet heb kan ik de verwarming niet afwerken, wel lastig zult u begrijpen.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenslechte gebruiksaanwijzing/installatie uitleg. Bij de concurrent is een perfecte gebruiksaanwijzing/installatie-advies te lezen op internet! De thermostaat gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands terwijl die via internet wel beschikbaar is in het nederlands.
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".