geen
Pluspunten
Het was allemaal heeeel snel geregeld en persoonlijk. Maak je niet vaak meer mee tegenwoordig. Woensdagochtend besteld, donderdagochtend in huis, precies zoals afgesproken en op tijd voor de loodgieter die de radiator moest plaatsen. Alle onderdelen zaten erbij, zoals afgesproken en op de minuut nauwkeurig stond de vrachtwagen voor de deur. M'n complimenten, succes!
Verbeterpunten.
Pluspunten
zeer goed en netjes geholpen, vragen werden super beantwoord en de service van levering was heel snel!!
Pluspunten
snelle levering, goede informatie op de site
Pluspunten
Na dat er de eerste keer maar een radiator was geleverd werd na een telefoontje heel snel de tweede geleverd (keurig)
Pluspunten
Goed bedrijf, veel op voorraad, snelle levering tegen een reële prijs
Pluspunten
Op gewenste dag geleverd. Goed verpakt
Pluspunten
Super snelle service Helemaal toppie hoor
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Supersnelle levering en goed advies!
Pluspunten
super en snelle levering top
Verbeterpuntenzijn er niet
Pluspunten
Er misten wat spullen maar alles keurig nagestuurd prima
Verbeterpunten-
Pluspunten
snell geleverd en pakket goed aangekomen
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".