Pluspunten
Super snelle levering! Goed verpakt Uitstekend product! Niet duur
VerbeterpuntenGa zo door!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van de juiste producten.
Pluspunten
Zeer goede en snelle service Zeer vriendelijk en deskundig personeel
Pluspunten
Voor de eerste keer bij dit bedrijf besteld. Ondanks vakantie periode toch op laatste dag van hun vakantie telefonisch antwoord gehad op mijn vraag. Correct, vriendelijk, beleefd en meedenkend. Doe gerust zaken met dit bedrijf. Zo hoort een internet winkel te werken!
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen.
Pluspunten
Goeie zaak netjes een telefoontje gehad omdat er een radiator niet was en netjes een oplossing gevonden
VerbeterpuntenWat meer op de chat kijken een vraag gesteld en tot op heden nog geen reactie gehad dus of chat weg en gewoon via mail of wa vaker op de chat
Pluspunten
klantvriendelijk te woord gestaan
Pluspunten
duidelijke informatieverstrekking en meedenken in mogelijkheden. niet lukraak maar iets leveren om te leveren, maar denken in passende oplossing. Na betaling binnen 2 dagen radiator thuisbezorgd. Ook dit verliep perfect!
Verbeterpuntenomdat het bij ons geen standaard oplossing was en nogal wat heen en weer gemaild moest worden, heb ik 1 keer enkele dagen op reactie moeten wachten, waarschijnlijk door drukte. Echter liever dit dan niet meedenken.
Pluspunten
Men is bereid om mee te denken. Bestelling wordt snel geleverd. Men is bereid om te helpen problemen met de levering op te lossen
VerbeterpuntenDe verwarmingsbuizen worden via een ander bedrijf geleverd en bezorgd. Dit gaat niet goed. Verwarminghandel moet hier beter grip op krijgen en regie houden. Ook moet adequater op klachten worden ingegaan. Ik wacht bv nu enkele dagen op antwoord betreffende een mislukte levering. Zorg ervoor dat de telefoon ALTIJD wordt behandeld en dat de klant ALTIJD asap wordt teruggebeld.
Pluspunten
snelle levering die van tevoren telefonisch werd besproken
Pluspunten
Snelle reacties op mail
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen bij omruilen van door mij verkeerd bestelde materialen
VerbeterpuntenLevering zou ietsje sneller kunnen.
Pluspunten
Pluspunten
snelle professionele afhandeling en respons. Kwaliteit van het product evenals nazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen
Pluspunten
Verbeterpuntenteflontape bij de aansluitset meeleveren
Neonweg 25
3812 RG Amersfoort
Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".