you get what you see

Gewoon duidelijke productomschrijving en bij ontvangst dan ook dát gekregen wat ik besteld had en wilde hebben. Paneel warmt snel op, is zeer handig in te stellen en doet dus gewoon wat er op de site werd vermeld. Zoals het hoort en zoals je als consument hoopt te ervaren. Ja dus! Top Verwarmingshandel.nl!

Snelle afhandeling en levering

Eenvoudig besteld, via ideal betaald en binnen 48 uur in huis. Vakkundig verpakt en mooi product voor een nette prijs. Ook mijn reclamatie op een ouder product werd keurig en zeer snel afgehandeld. Top bedrijf en zeer betrouwbaar!

zeer goed

Snel, correcte levering, makkelijk bereikbaar en goede informatie via de mail.

Prima materiaal

Snelle levering goed product!

Ik ben erg tevreden

Een uitstekend produkt is de voetenmatverwarmer.

Mooi systeem

Prima kwaliteit simpel systeem goede beveiliging aangename temperatuur vlotte levering

Snel geleverd. Prima producten

De bureauverwarmer is fijn. Wanneer ik achter mijn computer stil zit te werken en de kamertemperatuur zakt onder de 20 graden worden mijn vingers “stroef”. Handschoenen en zo gaat niet zo handig met een toetsenbord; maar met deze “onderlegger” op de laagste stand verdwijnen mijn koude vingers en is typen geen probleem meer. Er is één nadeel: mijn kat vind zo’n warm plekje ook erg fijn. De verwarming onder mijn bureau is nog niet echt nodig geweest.

Prima prijs, snelle levering

Naar verwachting een 2e kans IR paneel gekocht. Snelle levering en product kwam overeen met de omschrijving..

Weinig te klagen enkel was mijn verwachting hoger en had ik meer/sneller warmte verwacht.

Infrarood paneel doet wat hij moet doen! TOP

Prima paneel, makkelijk aan t plaffond te bevestigen. Wordt snel warm

bijna ideale bijverwarming (zie vervolg)

Het is jammer, dat op het paneel geen controlelampje en geen thermostaat. zit. Wij gebruiken het paneel nu met een stekkerschakelklok met een controlelampje. Daarom niet meer dan sterretje 8

Goede prijs/kwaliteit en snel geleverd.

Snelle levering en mooie producten

Prima service en snelle levering.

Fijn bedrijf, persoonlijke service

Al meerdere keren infrarood- en convectorverwarming hier besteld, en steeds goed verlopen. Toen er één keer sprake was van een defect, werd ik snel en goed geholpen door de medewerkster klantenservice. Een fijn bedrijf!

Problemen met de thermostaten heel goed opgelost. En 1 woord top!

Snelle levering!

Het product was perfect omschrijving dus een makkelijke keuze kunnen maken. Was ook snel verzonden en de verpakking was zeer goed.

Goed shoppen bij Verwarminghandel.nl

Duidelijke website met veel nuttige informatie, eenvoudig bestel proces en snelle levering.

Snelle service!

Binnen een paar dagen werd ons infrarood paneel al bezorgd. We werden goed op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot de levering.

Prijs kwaliteit es goed

Goede kachel voor kleine ruimte te verwarmen

Spiegelverwarming werkt goed en snel geleverd

Snel en degelijk verpakt geleverd. Heb 2 spiegelverwarmingselementen gekocht van 26watt per stuk. Elementen zien er degelijk uit en zijn makkelijk te monteren. Werken prima, want zelfs bij volledig beslagen badkamer blijven de spiegels schoon. De randen van de spiegels, waar geen verwarmingselement zit, beslaan wel.

Minder koude handen

Deze verwarmde bureaulegger helpt me om minder koude handen te krijgen. Ik werk veel op m'n laptop en behalve in de zomer worden m'n handen snel erg koud. Nu kan ik af en toe m'n handen naast m'n laptop op de bureaulegger leggen.

Net niet perfect.

Tapijtverwarming besteld, keurig op tijd geleverd, helaas deze was defect, gebeld, keurig te woord gestaan en er zou een nieuwe worden gestuurd, ook deze weer snel geleverd, samen met een retour sticker. Net geen 10.

verwarmingsmat verwarmt nauwelijks en is een flop!

zeer slechte ervaring. Zou eeniedere afraden een dergelijk product te kopen. jammer dat U zulke spullen aanbiedt!

Met 25% ongevraagde korting binnen Enkele dagen in optimale staat geleverd!

Goede kwaliteit, goede prijs

Prima adres voor bijverwarming. Inmiddels de 2e besteld. Uitstekende ervaring voor kort plaatselijk aanvullend verwarmen. Goede en snelle levering!

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".