Verkeerde product netjes opgelost

Per ongeluk of door een fout de verkeerde verwarmingsmat toegestuurd gekregen. Geen probleem bij Verwarminghandel, één emailtje en het juiste product ontvangen. Anere uiteraard retour.

Levering en retour zending snel en correct afgehandeld. Ook het terug storten van het bedrag verliep zonder problemen.

Haal de temp. Niet

Haalt de ingestelde temp. Niet. Bv. Temp. Ingesteld op 25 graden ,haalt hij net de 20 graden . De ruimt is 30 kubieke meter

Correcte en snelle levering

Goed advies, vriendelijke klantenservice.

Aflevering slecht, kreeg om 11.00 uur bericht dat het om ongeveer 14.00 uur bezorgd zou worden. Ik was toen natuurlijk net niet thuis.

Snelle verzending, goede kwaliteit

Snelle verzending, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het testpakket was bijzonder goed om te zien hoe eenvoudig installatie van IR folie als vloerverwarming kan zijn. De warmteproductie was goed te voelen en goed meetbaar met de meegeleverde IR thermometer. Ook de meegeleverde tussenlaag was nuttig om te zien dat de warmte-productie wat vertraagd doorkomt maar wel gewoon zn werk doet. Goede ervaring.

Ik mis nog een afstandsbediening

Snelle en zeer klantvriendelijke afhandeling

Mooie website met goede informatie, maakt het bestellen eenvoudig. Desondanks wilde ik mijn bestelling aanpassen en dat was via de mail binnen enkele minuten geregeld. Top service! Een dag later al werd mijn bestelling in goede orde afgeleverd.

Infraroodpaneel keurig omgeruild

Vorige week heb ik een infraroodpaneel ontvangen die krom bleek te zijn. Na overleg zou het paneel worden opgehaald en na ontvangst door Verwarmingshandel.nl zou zij een nieuwe sturen. De standaard verpakking werd nog eens extra beschermd om eventuele vervoerschade te voorkomen. De mogelijke levering zou problemen opleveren, dus werd het paneel die al klaar stond om verzonden te worden van de pallet gehaald om deze later aan te bieden aan de vervoerder. Na levering door de vervoerder werd door een medewerker contact opgenomen of alles naar wens was. Dat bleek het geval! Verwarmingshandel.nl, bedankt voor de prima service!

altijd top service

Service is altijd top met goede informatie en levering.

Altijd weer super service en snelle levering

Tja, zie bovenstaand

ter zake kundige mensen, goede service en een leuk produkt

bij de verwarmingshandel weten de mensen waar ze over praten, bij problemen wordt de klant direct geholpen en het product ziet er leuk en goed uit.

Geweldig.

Goede en snelle levering.

Snel besteld en geleverd!

Via de overzichtelijke website snel besteld. Het infraroodpaneel werd ook snel geleverd en staat al werkend ( via app) op de gewenste plek.

Ook als er een issue is met het product wordt het perfect opgelost. Zeer tevreden.

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf

Geweldig bedrijf Goede service Snel En niet te vergeten deskundig personeel.

Top geregeld

Vooraf goed advies gekregen via de chatt. Netjes afgeleverd, goed verpakt. Binnenkort monteren dus of het werkt moet ik even afwachten maar heb er vertrouwen in.

Ben er blij mee

Heerlijke warmre

Levering soepel

Goed gedegen antwoord op mijn vraag in een email. Geleverd als afgesproken

goed en kompleet aangeleverd

correct en op tijd aangeleverd

Het infraroodpaneel voldoet aan mijn verwachtingen.

De bestelling is geleverd, zoals beloofd is. Goed verpakt. Heldere handleiding. Makkelijke montage. Eenvoudige bediening.

hijdoettutgoed

precies zoals ik al zei: hijdoettutgoed

Prima. Indien op voorraad heel snel ontvangen.

Er was iets fout gegaan met vervoerder, dit was heel snel opgelost.

Gewoon goed

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".