Prima product

Prima ir-paneel voldoet goed in de badkamer. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Goed en mooi paneel

Zeer goede warmte paneel en snelle levering

Gewoon goed!

Mooi product, duidelijke site en met name het verzenden keurig geregeld.

Gewoon goed geleverd

Onderstel van een Zit-Sta bureau gekocht voor een mooie prijs. Artikel is goed, levering was goed. dus voor herhaling vatbaar. Kleine kanttekening, de installatiehandleiding mag een klein beetje beter. Kwam erachter dat de te gebruiken schroeven beschreven stonden op een ander pagina dan waar je ze gebruikte. Maar al met al een positief advies voor het geheel

Wat een super service

Wij hebben onlangs een infraroodpaneel gekocht maar dat bleek een miskoop te zijn voor onze verwachting. Dit werd zonder probleem teruggenomen en gecrediteerd. Daarna heb ik info gevraagd omtrent een heatbar en wat een uitleg, er werd zelfs speciaal extra info uitgezocht en ons per mail bezorgd. Deze wordt dus eerstdaags bij hen aangekocht. Ik wil dan ook heel eerlijk zeggen dat wij verstomd staan wat een service en deskundige uitleg dit superteam ons bezorgd heeft. Dus zonder twijfel een aanrader, hier mag je kopen met als het ware je beide ogen dicht. Super dank je wel.

Hele goede service!

Zelf niet alles goed besteld, superfijn dat verwarminghandel zich hard maakte om het op tijd voor mij op te lossen!

Snelle technische assistentie per mail.

Snelle levering en snelle technische assistentie per mail.

Prima shop met uitstekende service

Ik kwam via Google rechtstreeks op de productpagina en heb een bestelling geplaatst. Toen deze was afgerond, zag ik op de homepagina dat er een kortingsactie was, die ik dus had gemist. Mailtje gestuurd en kreeg de korting alsnog, terwijl dit volgens de voorwaarden niet hoefde. Top! En het infraroodpaneel bevalt ook uitstekend.

Heel goed.

Mijn bestelling was goed ingepakt, en keurig op tijd afgeleverd .

Netjes geholpen aan de telefoon. Bestelling was de volgende dag al binnen. Zelfs terwijl bestelling pas na 12:00 uur was gedaan. Netjes verpakt. Alles naar wens.

Prima en snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd.

Demopakket vloerverwarming besteld. Snelle levering, compleet pakket en duidelijke beschrijving. Top!

Fijn bedrijf betrouwbaar goede producten.

Ik had zelf mijn bestelling gehaald en was nog een afdek kapje vergeten kreeg deze er gratis bij dat is nog eens service. De infrarood paneel van 1050 watt geeft veel prettige warmte en met thermostaat goed in te regelen. We genieten er vollop van. Goed product.

Duidelijke info op website, makkelijk bestelproces en snelle levering

Duidelijke info op website, makkelijk bestelproces en snelle levering. Ook (vooralsnog) tevreden over het product, het frame CityLine Topdesign Elektrisch verstelbaar zit-sta bureau. Goed verpakt, redelijk duidelijke handleiding (even goed kijken soms welke schroef/bout bedoeld is) maar niet moeilijk.

Vlug verzonden, en met goede telefonische hulp

Snelle leveringi

Goede en duidelijke internetsite en vooral snelle levering.

Zoals afgesproken

prima geregeld en snelle levering

bestelling is vlot afgehandeld, product precies zoals verwacht

Snelle levering en perfect product

Het plooibaar infraroodpaneel voor onder mijn bureau was heel snel geleverd. Geen koude voeten meer als ik thuis werk aan mijn kleuter animaties. http://youtube.com/@dadayo

Alles perfect gegaan.

Ruime keuze, website overzichtelijk, makkelijk te bestellen en betalen. Verzorgd afgeleverd.

Geweldig aangename warmte

Ik werk aan huis en zo hoef ik maar één kamer warmer te maken. De kamer wordt super snel warm.

Goed en fijn contact

Ben prima geholpen

Snel geleverd, paneel werkt

Zoals in de titel. We kunnen hier best terugkomen.

Snelle levering en goede klantenservice

Helaas ging mijn verwarmde muismat snel kapot (ook door niet juist gebruik van het toetsenbord, wat ik niet wist). Maar ik kreeg snel een nieuwe.

prima product en snel geleverd!

prima product en snel geleverd!!

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".