Snelle levering en correcte afhandeling qua terug betaling, dit omdat er ook al een sensor geleverd werd bij de thermostaat wat niet helemaal duidelijk was vermeld op de site zodat ik ook nog een losse sensor had besteld, deze kon uiteraard direct retour. Top !!!!

Helemaal tevreden

Fijn product en goede levering. Top.

eerste indruk: goed !

er wordt wel ergt snel om een beoordeling gevraagd

na telefonische informatie over infrarood vloer verwarming heb ik een bestelling gedaan volgende dag al bezorgd

Snelle levering, duidelijke website degelijke producten

Goede informatie over gewenste heater gekregen. Alles werd perfect afgehandeld.

Zeer tevreden over het infraroodpaneel

We zijn heel tevreden over het aangekochte infraroodpaneel. Let wel op: aangezien de thermostaat op het paneel staat, moet je die wel hoger zetten dan de warmte die je in de ruimte wil hebben. De levering via DPD is wat chaotisch verlopen, maar dat was niet te wijten aan de verwarmingshandel.

Goede communicatie en snelle levering

Top geregeld

goed geregeld !

Snelle levering en zeer vriendelijk personeel Verwarmingspaneel is lekker warm bedankt voor de service !

Service met hoofdletter S

Een motor van het hoog laag bureau bleek defect te zijn. Vervangend onderdeel werd snel geleverd. Goed bereikbare, vriendelijke en behulpzame klantenservice. Aanrader

Uitstekende service!!

Vriendelijk geholpen en uitstekende service

Supersnel bezorgd en mooi product

Zeer snelle verzending, goed verpakt en fijn product!

Prima advies

Was niet tevreden met wat ik besteld had, nu ben ik wel iemand die alles netjes in originele staat terug verpakt (dus ook netjes open maak). Contact opgenomen, netjes te woord gestaan, met advies, en zonder problemen het bedrag retour ontvangen! Ga er zeker weer bestellen.

Met mijn bestelling is het niet goed gegaan

Mijn bestelling is goed overgekomen maar is belachelijk afgeleverd wij waren niet thuis en hebben de goederen gewoon tegen de schuur gezet waar iedereen het kon zien staan het is gelukkig goed gegaan maar het lijkt nergens op daar kunnen jullie natuurlijk niks aan doen wat ik heb gehad is prima.

Senel op de tijd en goede service

Beste service

Zeer klantvriendelijk bedrijf met snelle service

Ik was op zoek naar IR-verwarming voor ons 'kantoortje'. De medewerker van Verwarminghandel.nl heeft mij uitgebreid te woord gestaan aan de telefoon, de verschillende mogelijkheden voorgelegd en meegedacht met onze situatie en wensen. Het gekozen paneel en thermostaat kwamen sneller dan verwacht (het paneel was iei niet op voorraad) dus twee dagen later zaten wij er al warmpjes bij. Het betreffende paneel (uit de VH serie) werkt prima. Het is mijn eerste IR-paneel dus heb geen vergelijkingsmateriaal, maar warm wordt het zeker. De erbij bestelde thermostaat (Atlas) houdt de kamer keurig op temperatuur. Twee kleine minpunten; 1) het ophangsysteem werk niet zo 'plug & play' als de handleiding doet vermoeden. Ik moest zelf de mal aanpassen omdat op de tekening de gaten 1 cm te ver uit elkaar zaten. Nameten dus! Ook klikken de ophangbeugels niet in de beide uitsparingen van de dragers vast, wel in 1-tje dus verplaatsen doet hij niet. 2) op het oog lijkt het paneel wat bol te gaan staan wanneer hij warmer wordt.

mooie kwaliteit, prima prijs

makkelijk bestellen, keurige tijdige levering

Zeer tevreden over het produkt

Snelle levering en hele goede service

De bestellingen die ik gedaan heb werden heel snel geleverd. En op mijn vragen over de producten kreeg ik heel snel een reactie met goede duidelijke informatie

Fijn ding!

Omdat ik vaak koude voeten heb besloot ik een verwarmingsmat te kopen. Verwarmingshandel heeft mij goed geadviseerd en een hele fijne mat verkocht. Snel geleverd en niet te duur.

Goede ondersteuning en vriendelijke service

De dames van de klantenservice leiden je heel geduldig door het bestelproces als je zelf niet precies weet hoe het technisch allemaal werkt. Ze maken heel snel en duidelijke offertes en tekenen ook een legplan voor je. Ze waren allemaal technisch heel goed onderlegd en konden het ook heel duidelijk uitleggen. Ik vond de prijzen erg meevallen.

Goed advies, prettig contact, goed materiaal.

Geleverd zoals beloofd

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".