Goede en hulpzame helpdesk/sales

Bestelling geplaats en attente medewerkster zag op foto's geen stopcontact voor wifi adapter welke wel nodig was voor dit type thermostaat. Netjes door haar bestelling aangepast en inmiddels juiste spullen ontvangen.

Professioneel

Geweldig advies gekregen!!!

Volgende dag levering net voor de kerstdagen (had ik niet verwacht). Goed lage wattage verwarming voor onder mijn bureau, 85-165 watt ipv mijn andere elektrische kachel van 500-1200 watt.

Goede kwaliteit

Doet wat het moet doen. Heerlijk voor tussen opvang van opstarten of even vlug verwarmen bij vloerverwarming

Op Xperience Level Agreement meer dan geslaagd

In eerste instantie was er iets mis met de zending. Dit is bijzonder en zeer klantgericht opgelost. COMPLIMENT!!!

Doet wat het beloofd!

Twee electrische kachels besteld, snel geleverd, werken perfect!

Zoals het hoort

Gezocht, besteld, geleverd naar verwachting. Product voldoet ook naar wens. Ik houd deze shop in de gaten.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. IR plaat besteld en goede suggesties voor bijpassende thermostaat

Subliem

Hoe fijn is het als je met vriendelijkheid benaderd wordt, mensen spreekt die meedenken, met passende voorstellen komen, afspraken nakomen en de lijntjes kort houden. In de huidige tijd een opvallendheid waar ik echt waardering voor uit wil spreken. Ik ben en voel me een klant hier!!!

Goed advies

Diverse vragen over de te verwarmde ruimtes Alle vragen netjes beantwoord De onderdelen daar voor nodig geleverd volgens afspraak Top

Goed product en snelle levering..

De verwarming ziet er mooi uit en verwarmt goed een aangename warmte.

Goed bereikbaar en vriendelijk

Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke toelichting over het product

Vlotte en correcte levering

goede communicatie

Het gekochte product (infra rood paneel) voldeed niet aan mijn verwachtingen maar via de mail is hierover goed gecommuniceerd. Neemt niet weg dat het product tegenvalt.

prima levering en snel

prima bedrijf met goede service

Ze doen wat is beloofd

Na een slechte ervaring met een andere leverancier, levertijd boiler bleek niet 4 dagen maar 4 maanden, de bestelling daar geannuleerd en bij dit bedrijf geplaatst. Keurig volgens afspraak op tijd afgeleverd.. Kwaliteit/prijs dik in orde. Alleen geef die arme bezorger een steekwagen mee. Zo"n boiler weegt meer dan 35 kg.

betrouwbaar, strak

Duidelijke website, er wordt geleverd wat wordt aangeboden. De communicatie is vlekkeloos. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

Wij zijn zeer geholpen door zeer nette deskundige telefonistes, ook de prijs kwaliteit is prima, levering was bij ons zoals afgesproken

Zeer goed snel prima spul.

Geweldige service, zeer snelle levering

Een door mijzelf verkeerd besteld product kon ik zonder problemen retourneren, binnen 2 dagen afgehandeld en ander product geleverd.

Zeer vriendelijk en snel mailcontact

Nadat wij ontevreden waren met het door ons bestelde product (wat overigens niet aan verwarminghandel.nl lag, maar eerder aan onze eigen keuze) gaf ik dit aan per mail, waarna er heel snel en professioneel (en aardig!) gereageerd werd. Kom daar nog maar eens om in deze tijden.

betrouwbaar en snel

goede ervaring in alle opzichten....

Geeft snel reactie en zeer goede service

Hun klantenservice reageert snel en correct op vragen.

Een infrarood paneel besteld Wordt heel snel warm en de afstandsbediening er bij besteld handig is ook dat de temperatuur te zien is en hij slaat uit als die zijn tempratuur heeft bereikt En de volgende dag al geleverd.

Goed en snel geleverd

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".