Goede service en snel contact

Fantastische service. Snel alles geregeld. Bedankt

Retourzending was wel even ingewikkeld maar toch fijn dat het goed is gegaan. Mijn complimenten dat ook de retourzending en het omruilen zo goed en zo snel zijn verlopen.

Prima product & levering!

Idem

Prima product & levering!

Idem

Werkt en doet wat het beloofd

Handige voorziening en verplaatsbaar. Goed voor onder een tafel of bureau.

Werkt en doet wat het beloofd

Handige voorziening en verplaatsbaar. Goed voor onder een tafel of bureau.

Levering artikel duurde lang. Maar communicatie hierover was prima. Snelle reactie op vraag per email

Aangename stralingswarmte

Aangename stralingswarmte op elke stand. Ook handig dat je, omdat het een draagbaar paneel is, deze overal kan stallen wat handig is. Of onder het bureau van mijn thuiswerkplek of voor de benen van mijn moeder als ze in de avond op de bank zit. Een goede aanschaf voor deze koude dure tijden!

Mooi product en snelle levering

Mooi infraroodpaneel, is snel op temperatuur en geeft een lekkere warmte naast je werkplek. Is geheel conform de beschrijving en foto's.

Mooi product en snelle levering

Prima bedrijf!

Met name aan telefoon een goed gesprek bij de klacht dat mijn product het niet deed! Chapeau! Waar maak je dat nog mee?

Prima bedrijf!

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Perfecte service en goed advies

Ik heb een aantal keren moeten bellen over de vloerverwarmingsfolie die ik wou kopen. Elke keer stonden de medewerkers me heel vriendelijk te woord en namen echt de tijd om dingen uit te leggen. Bestelling gedaan en alles keurig op tijd binnen. Nog even aansluiten maar tot nu toe zeer tevreden over dit bedrijf!

Perfecte service en goed advies

prima ervaring, lekker warme voeten

Artikel voldoet aan de omschrijving, bezorgd op de gevraagde dag.

Mooi paneel, doet t goed onder bureau

Geduldige voorlichting

Ik ben super goed voorgelicht voordat ik over ging tot een aankoop. Er is veel kennis en kunde over de producten en ook na de bestelling een snelle afhandeling.

Geduldige voorlichting

Heel fijn bedrijf en klantgericht. Een extra dank naar Brenda

Snelle levering en volgens afspraak

Via e-mail juiste info ontvangen.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".