Prettig

Goed service, snel ontvangen, fijn product.

Zoals verwacht. Onder bureau geplaatst voor warme benen.

Slechte levering door DHL

Zeggen dat ze thuis zijn geweest en niemand thuis is maar de hele dag geen bus van DHL gezien dus zelf kunnen gaan halen op het depot

betrouwbaar en snelle levering

alle producten zijn makkelijk te vinden en geven tevens een goed uitleg van gebruik of toepassing ervan.

snel en levering conform bestelling

duidelijk overzicht van al te bestellen producten en goede info m.b.t. uitvoering en of gebruik

snel en levering conform bestelling

Keurig geholpen

Zeer vlotte levering Ben nog op zoek naar infrarode paneel wat bij app terras verwarming gevoegd kan worden

Werd uitstekend te woord gestaan op al mijn vragen

Zeer duidelijke handleiding en installatie !

Doen wat ze beloven. Panelen werken super.

Zeer duidelijke handleiding en installatie !

Doen wat ze beloven. Panelen werken super.

snel

2 infraroodpaneeltjes besteld en betaald. dag later, levering blijkt 1 paneel te bevatten. 1 telefoontje en weer een dag later komt de 2e binne.

Artikel snel en netjes geleverd! Aanrader.

Mooi product en snelle levering

Het verwarmingspaneel is conform de beschrijving, makkelijk in gebruik en de kamer is snel op temperatuur. De bestelling is ook snel geleverd.

Mooi product en een snelle levering

Het verwarmingspaneel is conform de beschrijving en voldoet aan de verwachtingen, wordt snel warm en de kamer is snel op temperatuur. Product is ook snel geleverd.

Mooi product en een snelle levering

Een bedrijf met goede service.

Met mijn voorbereiding voor een project, een goed advies. En later met montage en afwerking goede sevice genoten.

Een bedrijf met goede service.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".