Door goed advies een betere keuze gemaakt

Online had ik veel info opgezocht over infraroodverwarming. Ik had al een beetje een keuze gemaakt maar belde alsnog naar de adviseur van Verwarmingshandel. Ik vertelde de mevrouw dat we snel warmte willen voelen als we de (verder onverwarmde) badkamer gebruiken om te douchen. Toen bleek dat in dat geval een heatbar een veel betere optie is. Die geeft al na een minuut of vijf voelbaar warmte af. Dit strak uitziende apparaat met afstandsbediening is ook via een app en Google asistant en Alexa te bedienen. Zeer tevreden dus over het goede advies van het bedrijf!

Geweldige service top

Prima alles oké

Super snelle levering

Verwarming voor onder vloerkleden. Werkt perfect en super snel geleverd. Blij mee.

Fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf, goede telefonische communicatie en adviezen. Komen afspraak correct na. Ga zeker over een tijdje terug voor een volgende bestelling.

Super warmtepanelen

Snelle levering en eenvoudige installatie

Werkt prima is warm en ook een beetje Zacht

Werkt prima. Mat is zacht en warm snelle verzending. Prijs redelijk.

Goed, snel en duidelijk

Het is mijn tweede keer van een aankoop bij Verwarmingshandel en het is mij zeer goed bevallen. Levering in twee dagen en goed verpakt.

Er word met klant mee gedacht

Na telefonisch contact een infraroodpaneel, VH serie FH 700watt besteld. Geleverd binnen de aangegeven tijd op de website. Later nog een VH thermometer GM321 gekocht. Door medewerker werd voorgesteld om beide orders samen te leveren. Dat scheelde extra verzendkosten. Vandaag paneel, badkamer, voor het eerst gebruikt. Badkamer snel heerlijk warm. Thermometer gekocht voor afstellen radiatoren. Nog geen ervaring, moet ik nog doen. De thermometer wel getest. Geeft veel informatie. Lijkt me makkelijk in gebruik. Medewerkers waarmee ik heb gesproken geef ik een 10 voor vriendelijkheid, service en vakkennis.

Communicatief

Probleem in tweede instantie goed opgelost.

Zeer positief

Goed advies gehad via de telefoon .

Heerlijk!

Heerlijke warme voeten, ook al is mijn omgeving koud. Met de verwarmde vloermat is het prima vol te houden! Super fijn.

prima geregeld

Na een eerdere slechte ervaring met een andere boiler leverancier (pas op met bestellen, er zijn veel cowboys op de markt, lees de reviews had ik ook moeten doen) eerst maar eens contact opgenomen met dit bedrijf of de boiler daadwerkelijk op voorraad was zoals aangegeven in de advertentie. Het blijkt dar ze zelf geen voorraad hebben maar werken via toeleveranciers. Daar bleek hij op voorraad dus de bestelling geplaatst. Binnen twee dagen afgeleverd dus dik in orde.allemaal. Slechts 8 sterren omdat 'op voorraad' dus afhankelijk is van de voorraad bij de toeleverancier. Dus eerst informeren voor het bestellen. Maar qua service en levering top!

Meer van verwacht

Ik heb een infraroodpaneel met verlichting 840 watt,ik heb hem boven de salontafel hangen bij de bank,je voelt de warmte maar minimaal als je op de bank zit,dus dat valt mij een beetje tegen maar samen met de elektrische openhaardkachel is het wel behaaglijk,dus volgende keer een hogere wattage aanschaffen.

Prettige ervaring door het deskundige advies

Meerdere vragen op het gebied van elektrische vloerverwarming voor onder mijn vinylvloer werden snel en gedetailleerd beantwoord en dat heeft me erg geholpen bij het maken van de keuzes. Nadat alles duidelijk was heb ik de materialen bij hen besteld en die zijn ook binnen twee dagen geleverd. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Fijne spiegel met goede verwarming

Spiegel makkelijk te monteren en kabel goed weg te werken. Badkamer van 7m3 wordt door spiegel van 60bij100 en 580 watt goed verwarmd. Tien minuten voor het douchen al aanzetten om goed effect te krijgen.

mooi product

IR paneel snel geleverd, voldoet aan de verwachting. Is gemakkelijk te installeren, goede handleiding, Kortom. aanbevelingswaardig

Deskundig en vriendelijk (Infraroodpaneel met verlichting)

Mijn vragen voorafgaand aan de bestelling werden snel, deskundig, en tot tevredenheid beantwoord. Ook mijn opmerkingen over de ervaringen na ontvangst van mijn bestelling (infraroordpaneel met verlichting) werden serieus genomen en snel beantwoord. Het "tweede kans" artikel was in nieuwstaat m.u.v. de uiteinden van het netsnoer, waar men waarschijnlijk tijdelijk een steker op gemonteerd had.

Voldoet aan wat er beloofd is

Snelle levering. Eenvoudige bediening en voldoende verwarming

eenvoudig te plaatsen

jammer dat er geen aan en uit knop aan zit

snel en prima geholpen

er is snel gereageerd op mijn vragen en er is ook snel geleverd.

ik heb het paneel nog niet in gebruik

Uitstekend servies. Snel het paneel geleverd.

Snelle reactie op de vragen en deskundigheid

Mooi op tijd geleverd

Gewoon goed moet ze alleen nog installeren

Super snelle levering

Duidelijke website met goede product info bestelling plaatsen makkelijk, goede updates en snelle levering

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".