Zeer snelle levering

Andere dag al binnen via telefoon nog een vraag gestel over het aangeschafte artikel snel en netjes geholpen. Ga zo door TOP!!

Bezorging door DPD laat te wensen over

Als je iets besteld en je laat het thuisbezorgen en je blijft er speciaal voor thuis dan verwacht je van DPD het product thuis wordt afgeleverd. Helaas is het pakket afgeleverd bij een ophaalpunt.

Goede en snelle levering vwb het ophalen van het product

Heb de kachel in het weekend opgehangen echter hij geeft geen warmte af. Div malen geprobeerd ik weet nu niet wat ik moet doen. Na een belletje ben ik naarde winkel geweest bleek het apparaat defect te zijn direct een andere gekregen die het prima doet. Ik had nog geen afstandsbedening deze er nu gratis bij gekregen. Super service.

Levering volgens afspraak

Na telefonisch kontakt, Komen ze afspraak na ,

Goed geïnformeerd, sneller dan verwacht geleverd.

Goed geïnformeerd, sneller dan verwacht geleverd.

Goed bedrijf ,uitstekende klantenservice, duidelijke site!

Twijfel

We hebben het infrarood-paneel nu een paar dagen thuis en al enkele keren uitgeprobeerd. Maar er bestaan twijfels bij mij over het rendement van het paneel. De hoeveelheid afgegeven warmte doet me twijfelen over het effect. ik hoop dat verderop in de tijd toch blijkt dat ik me vergis.

Heldere website

De website meldt direct de verwachte leverdatum. Daar kan je keuze maken over hoelamg je moet wachten op het IR paneel. De bezorgen was keurig binnen de beloofde levertermijn.

perfect

goede informatie over alle mogelijkheden van verwarming.

Infrarood verwarming

Komen leverings datum na , dus goede en snelle levering

Doen wat ze beloven

Zeer goede service en bereikbaarheid.

Op moment van bestellen waren mijn producten (infraroodpanelen) tijdelijk niet op voorraad. Hierover is al bij bestellen duidelijk gecommuniceerd. Genoemde leverdatum was helder. Bij een klein probleem in het bestelproces, werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Na levering bleek de vervoerder niet al te zorgvuldig hebben gehandeld, en bleek er een beschadiging. Ook hierbij was de service, snel, vriendelijk en gepast. Vriendelijke en persoonlijke behandeling. Fijn bedrijf!

Zijn afspraken nagekomen goed te volgen via mails

Prima en vlotte levering en duidelijke rapportage over levertijd

Zie boven

beloofde data levering

September was bestelling in magazijn. Inderdaad bestelling geleverd. alleen geen pootjes meer los in de doos doen,verpakking was daar door behoorlijk beschadigd,

Prima dienstverlening

Behulpzaam, alert en goed service.

Heel tevreden

Snel geleverd, mooi product

Top snel en goede kwaliteit

Geheel goed

klantenservice is deskundig

Ik heb als bijverwarming paneel op plafonddoos aangesloten, met RF switch en schakelaar ertussen. Hij kan nu niet per ongeluk aangaan, en ik hoefde verder geen draden te veranderen of bij te trekken. Ik heb de switch heel klein stukje naast paneel geplaatst, zodat je ook nog rood indicatielampje ziet als ie aan Het is nog geen winter, ik ben benieuwd of ik het goede vermogen heb gekozen.

Eerder geleverd dan aangeven en het paneel doet het helemaal top!

Duidelijke info, tussentijds goed geïnformeerd

Positief tot nog toe, apparaat nog niet kunnen testen

Had een klein probleempje, maar dit echt super snel door het bedrijf opgepakt. Netjes terug gebeld en het nieuwe onderdeel is dezelfde dag nog verzonden.

Moet productnog installeren

Geheel naar wens

Prettig contact via de telefoon en goed advies. Het product was goed verpakt en op tijd geleverd.

Snelle service, goed product

Ik heb een vouwbaar infrarood panel gekocht. Werkt super, lekker warme onderbenen als ik m gebruik, en als ik m niet gebruik kan ik hem opvouwen en neemt hij weinig plaats in.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".