goede infrarood panelen en snelle levering

Ik heb meerdere panelen gekocht bij verwarminghandel, alles netjes geleverd binnen de verwachte levertijd. Goede panelen met nederlandse handleiding. Alles werkt prima met afstandsbediening en via app.

heel goed

goed geregeld

Bestelling snel geleverd met een extra beugel die niet overal bij geleverd word. En concurrerend geprijsde producten.

Mooie producten, goede telefonische ondersteuning. Product netjes geleverd met zelfs instructie video’s.

Goede keus!

Snelle levering,compleet met montage materiaal Kortom een tevreden klant

Prettige contacten met medewerkers

Ik kan nog niets zeggen over de bestelde producten (infraroodpanelen) want die zijn nog niet geïnstalleerd. Maar de contacten die ik telefonisch en per e-mail had met medewerkers waren prettig. Er werd goed met me mee gedacht en het personeel komt deskundig op me over

Goede service snelle levering.

Goed bedrijf duidelijke site en snelle levering voor een lage prijs.

Nog niet helemaal getest (omdat het nog warm is). Het paneel hangt aan het plafond. De lamp om het paneel werkt goed.

Snelle levering , jammer dat er lunchsluiting is . Dat vereist nogal wat planning voor mij

Snelle levering, beschikbaarheid maar voor mij eist het best wel wat om binnen de openingstijden af te halen. Dat was dus het minpuntje

goed advies

goed advies vriendelijke dame

Prima website. Professioneel bedrijf

Op zoek naar goede info en producten mbt infraroodverwarming stuitte ik op dit bedrijf. Dat gaf een goede indruk, en deed mij besluiten daar m’n spulletjes te kopen. Heldere uitleg op de website. Prima

Super communicatie en levering

Super ervaring. Goed advies emailadres en perfecte levering .

Bestelling op tijd geleverd, goede handleiding en keurig mooie panelen met Led verlichting

Top product.

Super advies gekregen

Voordat we de daadwerkelijk de bestelling plaatsten, zijn we fantastisch voorzien van informatie en werd er via de mail duidelijke uitleg gegeven

Denken met je mee en levering zoals afgesproken.

Erg snel verzonden,

Elektrische verwarming gekocht, met after pay,om er zeker van te zijn dat ik het artikel wel kreeg, top binnen 3 dagen had ik de verwarming

Snelle correcte levering

Duidelijk bestelproces en levering sneller dan verwacht.

Artikel voldoet aan de verwachting Snel geleverd

Positief

Veel uitleg op de site. Zeer snel en uitgebreid antwoord op een vraag, snelle levering en leveromvang tot in detail verzorgd. Dat is vaak anders. Chapeau.

In een woord. Prima

Nette bedrijf voor zijn klanten.

Alles was zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Bij vragen werd ik netjes en begripvol te woord gestaan. Helemaal TOP!

Snelle levering en zeer goede service

Vriendelijke medewerkers en snelle levering

Na wat zoekwerk over infraroodpanelen uitgekomen bij Verwarminghandel.nl Telefonisch nog wat vragen gesteld over de mogelijkheden van de thermostaat, hierbij zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Daarna de bestelling geplaatst, deze werd de volgende dag al geleverd. Alles netjes ontvangen en het werkt super.

Prima.

Snelle afhandeling en makkelijke website.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".