Vriendelijk meedenkend personeelp

Zeer goede service en vakbekwaam personeel

Mijn ervaring is dat er snel een reactie is en bij tel contact krijg je bekwaam personeel aan de lijn. Daarnaast zeer vriendelijk en men denkt mee aan oplossingen.

Snel, duidelijk en makkelijk

Mooi infrarood paneel Met wifi thermostaat besteld. Zeer snel geleverd en product ziet mooi uit een werkt prima. Helaas werkt de losse thermostaat niet. Contact gehad met de klanten service en die heeft nadat ik het probleem heb uitgelegd er meteen voor gezorgd dat er een nieuwe thermostaat stekker werd opgestuurd. Binnen een dag binnen. Dus product is prima en de klantenservice is uitstekend

Vlotte levering, top

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering en zou mijn kennis kring U zeker aanbevelen, m.vr.gr.Bongaarts

Doet wat je mag verwachten :-)

Goed telefonisch advies en snelle levering.

Goede adviezen, snel reagerend, snelle levering.

Eerst op de website gekeken. Toen ik nog vragen had gebeld en heel goed geholpen. Snel bezorgd en prima verpakt.

Overzichtelijke website en goede klantenservice

Had het bestelde snel in huis en had nog enkele vragen. Alles zeer klantvriendelijk opgelost!

Vlotte en keurige afhandeling van de bestelling

2e keus artikel gekocht bij Verwarminghandel. Keurig verpakt en ook het product met de “gebruiksporen” voldeden ruimschoots aan de verwachtingen.

Zeer goede service

Ik werd heel goed geholpen door een vriendelijke mevrouw. Ze geeft goed advies en heeft voor mij de winkelwagen gevuld als voorbeeld van wat ik moest bestellen. De bestelling werd keurig een dag later bezorgd. Alles klopte en was goed verpakt. Klasse

Zo als ik had verwacht

Gemakkelijk bestellen en correcte bezorging

Betrouwbaar bedrijf

Alles binnen 1 dag geleverd , goed product.

Zeer snelle levering de volgende dag al

Paneel ziet er goed uit, nog niet op gehangen. Afwachten of het aanvoelt als "lekkere warmte"

Top product. Degelijk en goed geconstrueerd !

Ben altijd benieuwd hoe iets er uitziet qua afwerking. Nou, dat viel niet tegen. Stevig en goed geconstrueerd, over nagedacht. Netjes geleverd met alle montage middelen overzichtelijk. Zelfs sluitingen en veerringen e.d. Mooie lasnaden, niet van dat bak en plakwerk. Duidelijke handleiding voor wie dat nodig heeft. Top, zeer tevreden klant. Afwachten wat de levensduur is ,maar daar maak ik me geen zorgen om.

Een bedrijf wat mee denkt

Kreeg wat ik verwachtte

Mobiel Infraroodpaneel besteld met Atlas Wifi thermostaat om zithoek extra te verwarmen. Heb het nog niet uitgeprobeerd want we zitten nu met een hittegolf. Levering via DHL verliep niet vlekkeloos maar dat lag natuurlijk aan DHL. Paneel had aan achterzijde deukje maar dat vind ik niet zo erg. Heb er even stroom op gezet om te zien of het functioneerde, en dat deed het. Ben benieuwd hoe het gaat als het kouder wordt maar heb daar alle vertrouwen in.

Super ze zijn scherp en alert

Ik had een foutje in mijn bestelling gemaakt. Daar belde ze mij voorop om even te verifiëren wat de bedoeling was. En super snel geleverd

Zeer goede service

Verwarming handel: Snelle levering. Er werd zelfs nagebeld om aan te geven dat ik onnodige materiaal had besteld. Ze namen zelfs de tijd om een stukje advies te geven. Het teveel betaalde stond ook snel weer op mijn rekening. Bedank!! Postorder bedrijf: De pakketjes dienst mag aangesproken worden over hoe ze omgaan met de pakketjes. Dat mag wel beter gind ik.

Hartverwarmende service

Op mijn verzoek, nog vóór de bestelling, per e-mail uitgebreide info verstrekt. IR paneel goed verpakt en snel geleverd

prompte levering

Goed product, snelle levering

Alles prima verlopen

Overzichtelijke site, was snel bij de heater die we zochten. Na bestellen vlotte afhandeling, feedback over de levering en dag na bestellen bezorgd. Zeer tevreden.

te weinig showrooms

Meer showrooms door Nederland waar mensen echt kunnen zien wat ze kopen en advies op maar kunnen krijgen.

Ik heb rechtstreeks een onderstel voor een stabureau besteld. Bevestigingsmail direkt ontvangen. DPD nam se tijd met een bericht, maar daarna ging alles snel, en idd is de volgende dag rond 12.00 uur het onderstel geleverd. Het voldoet aan alle verwachtingen. Ik zou het zeker aanraden om hirr te kopen. Giede prijs en service.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".