Uitstekende uitleg en begeleiding

Infrarood vloerverwarming was voor mij een nieuw item. Ik had dan ook de nodige vragen voor ik tot een offerte aanvraag kwam. Die vragen werden op uitstekende wijze beantwoord en dat leidde, met de nodige begeleiding, uiteindelijk tot een offerte en aansluitend een opdracht.

Geweldige service

Ik heb in mijn telefoontje naar verwarmingshandel een leuke de aan de lijn gekregen die mij heel goed geadviseerd heeft. De levering verliep ook zeer vlot in twee dagen. Een grote pluim.

prima op tijd geleverd

eenvoudig besteld, snel geleverd

De bestelling en levering van het product waren prima. Het product zelf valt tegen. Het geeft niet zoveel warmte als in de omschrijving vermeld staat. een tweede zal dan ook niet worden aangeschaft.

prima levering

werkt ook prima

helpful quick and good service

They helped me figure out all, quick deliver.

Snel en goed geregeld

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Duidelijke mails m.b.t. order/leveringsstatus. Fijn kacheltje!

Snelle en goede levering

De warme instelbare voeten mat voldeet niet aan mijn eisen, daarom heb ik de beide matten teruggestuurd. M.vr groet H.G. Golembiewski E mail: [email protected] Tel. : 06 28993742

Goed advies vanuit eigen ervaring

Ik had hulp nodig om een goede keus te kunnen maken. Ik ontmoette heel veel geduld, vriendelijkheid en deskundigheid. Niet alleen een theoretisch verhaal, maar uit hun eigen ervaring. Dat gaf mij veel vertrouwen dat ik goed werd begrepen en dat ik kon blindvaren op hun advies. Klinkt misschien “dom van mij” , maar ik kan de ontwikkelingen echt niet meer bij houden. En de theoretische verhalen heb ik overal kunnen lezen, maar daar kwam ik nou juist niet meer wijs uit. Er zijn heel veel infra-rood soorten, lang kort binnen buiten en wel of niet stralen, alle termen werden door diverse andere sites door elkaar gebruikt. Maar hier niet. Duidelijke uitleg. Duidelijk advies. Ik kan t in etappes aanschaffen zodat ik mijn eigen gebruik kan vinden, want dat kan ik nu niet precies weten. Maar juist doordat de adviseur zelf ook op die manier heeft opgebouwd en me precies kon begrijpen, is mijn eerste aanschaf echt precies op maat. Ik ben er heel erg blij mee, zowel met t bedrijf als met mijn aanschaf. Reuze bedankt. !!!! En tot de Vlg keer.

Goede en deskundig advies en zeer snelle levering

Goede site en snelle levering

Positief

Service gericht

Ondersteunend in persoonlijk advies.

prima service

Duidelijke website, snelle levering, prima product

Goed advies en snelle levering

Zo hoort het gewoon

Helder advies en goede communicatie

2 panelen met 2x WiFi thermostaat besteld na een goed advies en uitgebreide offerte. Besteld en volgende dag geleverd. Nog niet geinstalleerd, maar tot nu toe prima tevreden

Eenvoudig aankoopproces met snelle levering

Snel geleverd maar helaas toch niet passend voor mijn situatie. Het retourneren ging vlekkeloos en snel. Hierbij steeds goed op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces.

Vriendelijk, correct en efficiënt.

Snelle levering, binnen dertig uur geleverd aan huis. Producten werken naar verwachting, montage instructies zijn duidelijk. Kortom chapeaux.

Nette webshop, snelle levering

Mooi product

Erg leuk

Warm ontvangst door de bedrijfshond en ieys later door zijn maatje, hierna pas door de meiden die alle aan het werk waren . Alle gekheid op een stokje . Het was gezellig , professioneel, en makkelijk te vinden .

Klasse geleverd

Prima verstelbare voet.

Functioneert naar wens.

Vlotte levering. Door interne stroomproblemen (12V ipv 220/230V) was de plaatsing wat problematisch. Stroomprobleem moest eerst opgelost worden. Geeft nu warmte tot volle tevredenheid. Andere familieleden zijn inmiddels ook geïnteresseerd.

Uitstekend hoe goed en snel het geleverd werd maar ik heb hem nog niet gebruikt omdat ik dit apparaat in reserve houdt. Mvg dhr. HC Versteeg

Betrouwbaar

In voorstadium goed advies gekregen. Reageren snel op vragen.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".