Snel, duidelijk, prijs-kwaliteit

Mooi product besteld in een handomdraai. Binnen de 24 uur was het verwarmingstoestel en thermostaat geleverd.

Snel, goed en vakkundig

Al meerdere keren IR panelen hier gekocht. Een aanrader. Ruud Vos Renovatie Verbouw Alphen aan den Rijn

goede persoonlijke informatie

ir paneel goed verpakt, goede instructies. snel geleverd

Betrouwbaar bedrijf, goede service

Ik had een product besteld dat netjes verpakt en netjes geleverd werd. Na het product getest te hebben bleek dat ik toch iets te optimistisch was geweest en een apparaat gekocht had die niet voldoende bijverwarmde. Ik heb het product ingepakt en teruggestuurd zoals omschreven in hun retour beleid. Binnen twee dagen na aankomst van het retourproduct had ik mijn gel al terug. De administratieve afhandeling was ook uitmuntend, kunnen sommige andere webshops een voorbeeld aan nemen. Ik verwacht dat ik na de zomer een product bij hen ga kopen met wel voldoende wattage.

Infrarood verwarming, idealer is er niet

Een super snelle levering van een top product. Het monteren en aansluiten is een koud kunstje. Een aanrader voor iedereen die wilt bezuinigingen op zijn kosten.

Informatie, website, artikelen; alles prima.

Infrarood paneel gekocht. Goede informatie op de site. Redelijke prijzen. Van elke stap in het besteltraject krijg je feed-back. Het paneel werkt zoals aangegeven.

Vlotte levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snel lekker warme voeten als ik aan het werken ben op computer.

Super service

Goede service en zeer behulpzaam

Snel en goede service

Heb hier in eerste instantie een 'curved' ir-paneel van 300 watt besteld op vrijdag jl. Zaterdag al ontvangen en uitgeprobeerd: helaas te weinig warmte. Op maandag jl. contact opgenomen en een vlak ir-paneel van 700 watt besteld en op dinsdag ontvangen en uitgetest. Dit paneel voldoet wel. Ook op maandag het 'curved' paneel geretourneerd en op dinsdagavond al antwoord ontvangen dat creditnota gemaakt is en het geld met 2-3 dagen op de rekening zal staan. Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen; in één woord: top!

Top bedrijf

Telefonisch contact gehad over de uitleg zeeer gedegen goede Gelijk overgegaan tot aankoop.

Gewoon goed

Snelle levering. Prijs/kwaliteit is goed.

Snelle levering, duidelijke website

Snel geleverd. Goed verpakt.

Voldoet aan mijn verwachting

Geeft voldoende warmte

Excellente service!

Ook bij een probleem door eigen toedoen staan de mensen van Verwarminghandel voor je klaar. Zonder te hoeven vragen kreeg ik kosteloos een reparatiesetje voor mijn elektrische vloerverwarming opgestuurd! Overigens wil ik nooit meer terug naar conventionele verwarming; nu is het overal in de kamer behaaglijk. Echt een aanrader.

Kwaliteit zoals het hoort

Mijn vrouw is ontzettend blij met haar vloermat. Een beter kado kon gewoonweg niet

Volgende dag in huis product verwarmings mat

De verwarmings mat is snel warm en geeft mij heerlijke warme benen

Uiterst vriendelijk en correct

Goede informatie en correcte levering

Ik wilde werkkamer en badkamer uitrusten met Infra Rood verwarming. Website bood duidelijke informatie om keuze te kunnen maken. Levereing was snel en goed en bevatte oa boormal (=handig).

Betaalbaar, supersnel, duidelijk

Ik denk dat de drie trefwoorden voldoende omschrijven.

ik ben niet tevreden met het product

het gaat niet omhoog naar 13 ° en ik denk eraan terug te keren?

Het is een goed bedrijf en werd telefonisch zeer netjes te woord gestaan

Alles is zeer snel afgehandeld en door een medewerkster zeer netjes te woord gestaan en uitleg gegeven Alleen was mijn pakket beschadigd afgeleverd aan de buitenzijde door DHL daar was ik iets minder blij mee Maar aan de binnenzijde leek alles in orde

Snelle levering, duidelijke taal, woord bij daad. Nette behandeling.

Nette prijzen en een snelle levering Goed voorgelicht

Zoals het hoort

Website duidelijk, levering 1 dag. Product zoals omschreven.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".