Mooi product, snel geleverd, maar kortere schroeven zijn nodig.

Voor een slaapkamer wil betere verwarming om als hobbykamer te gebruiken. Dit IR-paneel lijkt prima geschikt. Snel geleverd ook. Alleen zijn kortere schroeven nodig dan geleverd. Tips voor de electra-aansluiting zouden ook welkom zijn.

Geweldig en supersnel

Een woord geweldig

Snel en meedenkend.

Uitstekend advies en service

Kreeg na opmerking over gedeeltelijk verwarmende bureaulegger, het nieuws date er een nieuwe versie leverbaar zou worden. Heb de eerste teruggestuurd en had een week later een betere versie die nog een stuk goedkoper was ook.

Snel en efficient

De bestelling ging vlot, levering was snel. De bedrading is mooi aangesloten bij levering, de weerstand staat op de verpakking en deze komt overeen met de realiteit. Voor 5m² verbruikt het de verwachtte +/- 600 watt op 3A - waardoor je het op de meeste stekkers ed kan aansluiten zonder problemen. Bij toepassing is de vloer aangenaam van temperatuur, maar ik had het net wat warmer verwacht. (de vloer zonder verwarming is "ijskoud", waar de verwarming ligt is de vloer in gevoel "lichaamstemperatuur" of zoals een handdoek dat je van een droogrek neemt: aangenaam maar niet heet of warm) De folie wordt niet heet of warm, maar wel de vloer er boven. Het is dus niet hetzelfde systeem als de infrarood verwarmingen die ze in de kaders ophangen.

Contact met het bedrijf heel klant vriendelijk.

Maar niet prettig om het artikel, buiten bij de voordeur te zien staan, na mijn werk. Wat als het door een voorbijganger meegenomen was.... GR Ben en Marijke

Documentatie, advies en levering zijn prima in orde.

Prijs/kwaliteit prima.

Snel geleverd volgens afspraak.

Doos was licht beschadigd tijdens transport. Gemeld en gelijk reactie. Gelukkig tijdens het uitpakken geen beschadigingen. Opgehangen wat trouwens erg makkelijk te doen was. Tevreden hoeveel de warmte de plaat afgeeft. Uitstraling als het plafond dus valt weinig op.

Elektrische vloerverwarming

Ik ben erg blij met de snelheid van levering en met dank aan vanzayorulý!

Tot

Ga zo door

goede service

er ging iet mis met de levering. dit hebben ze tot 2x toe goed opgelost

goed snelle levering

goed snelle levering goed avgehandeld

Zeer goed geholpen door de telefoon. Artikel besteld en volgende dag al in huis super.

suoer

snel verzonden en duidelijke handleiding

Ik heb eerst met een dame van de klantenservice gesproken. Wat ben ik toch kundig en goed geholpen. Meedenkend, I levend en vriendelijk. De order geplaatst, de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Zelf opgehangen en alles werkt zoals het hoort. Fijn bedrijf.

Deskundig en vriendelijk te woord gestaan bij meerdere contacten.

Ik wil mijn woning volledig van het gas halen en kwam op de mogelijkheid van infrarood vloerverwarming en panelen. Hierover meerdere keren met het bedrijf gebeld omdat ik eet nogal wat vragen had waar ik zekerheid wilde hebben. Bij alle keren zeer vrie delijk en zeker deskundig te woord gestaan. In de eerste kamerr ligt nu de infrarood vloerverwarming en dat bevalt uitstekend. Gemakkelijk te leggen, duidelijke handleiding en voldoet aan de verwachting.

Hier een tapijt verwarming besteld, die werd snel geleverd en werkt prima!

Meedenkend bedrijf

Leveren goede producten, hebben al 8 jaar panelen als verwarming.

Zeer klantvriendelijk en goede service

Heb een infrarood vloerverwarming besteld. Zeer tevreden over de service en advies. Erg klant vriendelijk en geduldig en meedenkend. Ben zeer tevreden. Bezorging ook zeer tevreden over

prima product en snelle levering

werkt goed en is klein en compact

Goede producten, snelle verzending.

Prima webshop

Verwarmingspaneel is goed aangekomen.

Snelle reactie

Ik heb de thermostaat besteld, werd snel geleverd. Ik had ook nog een vraag over de sensor. Hier kreeg ik wel snel reactie op maar helaas hadden ze geen technische informatie over een product dat niet in hun leveringsprogramma zit.

prettig en betrouwbaar

a

Snelle levering en ook snelle creditering na retour

Het bestelde produkt had ik binnen 2 dagen in huis. Helaas beantwoordde het produkt toch niet helemaal aan mijn verwachtingen e heb ik het netjes ingepakt en voorzien van de juiste dokumenten weer teruggestuurd. Logisch dat je in dat geval de retourkosten zelf moet betalen. Kreeg direkt na aflevering van het retourgezonden produkt per email een creditnota e na 2 dagen stond het volledige bedrag weer op mijn rekening. Kortom : Betrouwbaar Snelle levering Administratie goed op orde.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".