goed product, voldoet aanverwachtingen

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Goede adviezen en vriendelijke contactpersonen. levering conform toezegging mbt kwaliteit en afleveringsdatum. Enige nadeel is dat er geen themostaat / aan/uitknop op het paneel zit. kwestie van aan-uitschakelaar in de wcd plaatsen.

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Warme voetenmat besteld. Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Alles naar wens verlopen

Het was onze eerste bestelling en dan moet er vooruit betaald worden. Het was in de kerstperiode en dan wordt er maar af en toe betaald. Elke dag komt er dan een mail met betaalherinnering. Hopelijk vervolg bestellingen op factuur

betrouwbaar, snelle levering en goed product

fijn

Ik wist wat ik wilde hebben, daarom direct besteld. De levering was binnen enkele dagen, dus netjes.

Zeer tevreden over de service ,altijd zeer snelle reactie.

Zeer tevreden over de service,altijd zeer snelle reactie.

Hartstikke goede keuze

Aangeschaft infrarood vloerverwarming met mdf heat-pack voor onder pvc-laminaat vloer. Makkelijk om aan te sluiten met bijgeleverd handleiding. Gaat veel sneller opwarmen dan bij gewone elektrische vloerverwarming over welke ik al beschikt. Dure product maar geld waard! Bedankt

Goede koop en telefonische ondersteuning

Ik had wat moeite met het installeren van de App maar daar hebben me ze keurig mee geholpen. Goede service en after sale

Goede webwinkel

Ik heb een paar verwarmingsfolie setten zonder thermostaat gekocht. De prijzen waren beter dan elders. Klantenservice was vriendelijk en zeer behulpzaam. De communicatie tijdens het bestelproces was heel helder. Top winkel!

Goed product. Snelle levering. Super.

zeer snel geleverd 10/10 Nog niet geïnstalleerd 10/?

zeer snel geleverd 10/10 Nog niet geïnstalleerd 10/?

Top service.

Ondersteuning bij vragen super. Medewerkers zijn deskundig en zijn vriendelijk en goed te bereiken.

Alles prima

Prima product (warmtemat), niet duur en snel geleverd.

Eerst telefonische goed geholpen en daarna snel en zonder poes pas de bestelling geleverd gekregen zoals verwacht. Ik krijg alleen de theromostaat niet gekoppeld aan de wifi. Daar moet ik nog even over bellen. Ik verwacht echter ook hierbij goed te worden geholpen.

Zeer goede prijs kwaliteit met een perfecte service.

Infrarood paneel Serie FH 60 x 120 cm - 900 watt Ik wil me bedanken voor de prima service die ik van jullie gekregen heb. Dit zou een voorbeeld moeten zijn voor alle bedrijven, gewoon perfect. Te beginnen bij het advies dat we gekregen hebben, een volledige uitleg zonder bijgedachte van veel geld te verdienen. Dit was een antwoord op de door mij gestelde vragen, zonder doekjes rond te doen. Ik stond ervan versteld hoe volledig en duidelijk dit antwoord was. De bestelling ging zonder problemen zeer vlot. Bij elke gedane stap kreeg ik een antwoord via mail. Leuk want dan weet je ook dat alles in orde is. De betaling: op no geen minuut had ik al antwoord dat de som ontvangen was, gewoon geweldig. En er zijn zoveel mogelijkheden om te betalen, zeer praktisch. De levering, daar heb ik al bijna geen woorden voor. Dinsdag om 13.55 besteld, woensdag om 13.31 geleverd. Kan het nog sneller, neen, dit noem ik pas topservice. Proficiat!! Je kan de levering perfect volgen door de live-tracking. Dit is een aanrader voor iedereen. Het materiaal: zéér goed verpakt, zelden gezien. Zeer praktisch, met de nodige uitleg en montagehandleiding (die ook iedereen kan begrijpen). Op een uurtje had ik het geplaatst, en het heeft zolang geduurd omdat mijn boormachine niet wou, anders was het nog veel sneller geplaatst geweest . Natuurlijk hebben we het paneel dadelijk getest, en na het eerste gebruik en ik er al van overtuigd. (Paneel in badkamer aan plafond) Dit geeft een gezellige warmte als je onder de douche uitkomt. Heerlijk. Mijn besluit: dit is een top voorbeeld van winkel en service. Als ik nog iets nodig heb van infraroodverwarming, zal ik 100% zeker bij hen gaan kijken, zonder fout. Als het goed is, mag het ook is gezegd worden.

zeer goed

Betrouwbaar en kundig

Na een telefoontje was ond probleem direct verholpen. Wat een goede service!

Top bedrijf met fijne medewerkers

We hebben een goed advies gekregen bij de aanschaf van een warmtepaneel. Na ons akkoord op de offerte werd dit paneel met de draadloze thermostaat supersnel geleverd. Complimenten voor alles!

Heel goed.

Heel goed. Duidelijke site. En als je vragen hebt worden netjes en duidelijk beantwoord. Snelle levering. En goede kwaliteit.

Top geregeld!

Het product werd super snel geleverd, de volgende dag al terwijl we toch net na 12 uur besteld hadden. Wij hadden een voetje bijbesteld. Even goed kijken hoe het in elkaar moest maar zeer goed te doen. De infra rood verwarming geeft een heerlijke warmte af.

Makkelijke website

snel en makkelijk de bestelling geplaatst en geleverd.

Geleverd als beloofd

Goede service, Bij vragen heb ik goed uitgebreid antwoord gekregen. Goede overzichtelijke site en snelle correcte levering. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Super service.

Snel gehandeld en snel gecorrigeerd. Zonder poespas en zonder gezeur… Blij mee.

Een zeer goed product en snel geleverd

2 de bestelling en alles loopt altijd even vlot, snelle levering en en product zeer goed verpakt

snelle levering goed product

Binnen een dag geleverd. Veel baat bij dit product. Geen pijn meer in handen en arm door gebruik van de verwarmde bureaumat.

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".