Snel bezorgd en duidelijke communicatie

Verwarmingsmat functioneert naar wens en verwachting

Betreft bestelling infraroodvloerverwarming. Snel geleverd, er was 1 artikel niet op voorraad hierover ben ik goed geïnformeerd. Tevens is vloersensor al vooraf geleverd zodat installatie al mogelijk was. Handleiding duidelijk, alles netjes gesorteerd verpakt en aangeleverd. Installatie voor “gemiddelde” klusser goed te doen. Product werkt prima. Zeer tevreden dus

Voor de helft tevreden

De handleiding van de thermostaat is slecht het paneel is goed

Goed contact bestelling zeer snel en goed verlopen.

Heldere site, snelle service

Ik had om advies gevraagd om mijn thuiswerkplek op zolder te verwarmen en ik ontving een keurige reactie afgestemd op mijn situatie. Het product werd gelukkig snel geleverd. Het is nog te vroeg om te zien wat het doet voor ons verbruik qua electriciteit, maar ik vond de adviezen en dienstverlening professioneel en verwacht dat het verbruik wel goed zal komen.

Goede en snelle service

Snelle service en er wordt goed snel gereageerd op vragen. Mijn infraroodverwarming en thermostaat was snel geleverd. Alles hing binnen no-time. Eindelijk een warme garage.

Nog niet bekend

Mijn partner is er ontzettend blij met deze mat. Hij werkt thuis op zolder en heeft sinds deze mat geen last meer van koude handen.

Helemaal super!

Een duidelijke site en snelle levering. Kon het dezelfde dag nog ophalen.

snel geleverd, goed bereikbaar en attente reactie

Bij levering bleken de pootjes van het verplaatsbare IR-paneel te ontbreken. Direct gebeld met de klantenservice en meteen persoonlijk contact: geen gedoe, het missende onderdelenpakketje is zonder morren direct nagezonden en de volgende dag alsnog bezorgd. Een foutje kan altijd gebeuren, maar als je dit dan zo correct en snel afhandelt doe je het als bedrijf gewoon hartstikke goed. Het product is overigens ook prima: het reageert snel en zorgt daarmee voor een comfortabele thuiswerkplek, als flexibele aanvulling op de trage basis-vloerverwarming.

Snel geleverd, makkelijk geplaatst

Mijn paneel en thermostaat waren binnen 2 dagen geleverd. Plaatsing was makkelijk, warmte binnen 15 minuten. Wat wel een uitdaging is, is het programmeren van de thermostaat. De beschrijving is helaas onvoldoende duidelijk, of niet geheel correct.

Precies en transparant

Precies en transparant

Zeer snelle levering

Helemaal tevreden !

Alles zoals afgesproken

Artikel besteld, betaald en snel ontvangen. Goed verpakt, uitgeprobeerd en getest , alles prima zoals gewenst .

Snelle en goede service

Ruime keuze, goede prijs. Snelle en goede service!

Stipte levering met klantgerichte begeleiding

De bestelde zaken zijn keurig geleverd. Toen de installatie haperde, heeft de telefonische begeleiding ons adequaat weer op het goede spoor weten te zetten.

Uitstekend advies over aankoop van juiste panelen

De Verwarmingshandel gaf mij uitstekend advies over welke panelen ik het beste kon kopen voor en badkamer en studeerkamer, welk vermogen, de plaatsing, etc. Ik heb een spiegelpaneel voor de badkamer gekocht en 2 zwart glazen panelen voor de studeerkamer. Die in de badkamer werkt fantastisch, die in de studeerkamer moeten nog worden aangesloten. Ik kan de Verwarmingshandel zeker aanbevelen: goed advies, mooie producten en redelijke prijzen

kan pas na complete levering

Kan geen ervaring schrijven want is nog niet bruikbaar wegens ontbreken van de tang

Snel en correct. Ook de aansluitservice is binnen een week geregeld.

Super telefonisch advies en snelle levering

Goed advies, snelle levering. Tip: het handboek voor het installeren van de app voor de temperatuur regeling zou iets duidelijker mogen.

Supersnel geleverd

Happy with my purchase and installation

I have purchased 15 sq mtr of underfloor infrared heating film. - 80 Watt/m² - 100 cm breed -Pakket 15 m I have installed it myself and very happy with the heating.

Zeer goed.

Kreeg zeer goed advies toen ik belde. Zelf uitgebreider dan ik verwachtte. De dame aan de lijn was zeer correct en bekwaam en dacht met mij mee. De verzending duurde wat langer dan ik verwachtte maar dat kan met de drukte van de feestdagen te maken hebben.

Goede snelle levering, mist 1 vleugelmoertje

Snelle levering. 1 vleugelmoertje past niet op het boutje. Had zelf nog iets liggen dat wel past.

Prima geholpen

Ook al was een gedeelte van de bestelling in eerste instantie niet meegestuurd, is dit later goed opgelost. ( logestiek foutje)

Neonweg 25

3812 RG Amersfoort

Over Verwarminghandel.nl

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".